goede kwaliteit

Al eerder een dekbedovertrek van Walra gekocht; blijft mooi van kleur en is lekker zacht. Een sieraad op je bed.

Zalige handdoeken!

Zeer vlotte en snelle levering. En prima kwaliteit. Zeer tevreden klant!

Gewoon goed

Goede kwaliteit, snelle levering helemaal top Walra

TOP kwaliteit en soms scherpe prijzen.

Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Zéér nette service!

Goed geholpen door een vriendelijke medewerker via WhatsApp. Binnen een half uur mijn klacht opgelost, de volgende dag al nieuwe handdoeken binnen. Ik ben zeer tevreden over deze nette en snelle service, alleen maar complimenten.

Uitstekende service

Snelle levering. Pakketbezorger gaf echter foutief “niet thuis” bij aflevering waardoor de zending retour werd gestuurd. Zonder problemen de volgende dag al een nieuwe zending. Mooie kwaliteit.

Prachtige handdoeken

Al heel lang is Walra mijn favoriete merk voor bed en bad. Mooie stevige kwaliteit, veel keus en ruime maatvoering. Ik ben dan ook weer heel blij met de nieuwe set gastendoekjes.

Na lange tijd weer geld om mooie beddengoed te kopen,wel in de uitverkoop maar ben er erg blij daarnaast toppie

Snelle levering. Mooi dekbed hoes, lgoede kwaliteit

top kwaliteit

correcte levering van een top kwaliteit product.

Snelle levering, goede kwaliteit!!

Een snelle levering en de hamman badlakens zijn van zeer goede kwaliteit!!

Fijn dekbedovertrek, snelle levering

Was ontzettend enthousiast geworden van de advertentie van de ‘delfts blauwe’ dekbedovertrek. Overtrek voelt fijn aan, alleen jammer dat de blauwe kleuren in de advertentie feller zijn dan de werkelijke overtrek is. Des al niettemin een mooi exemplaar.

goede service snel in huis.

Ben eigenlijk al heel lang klant, in de jaren 70 al mijn uitzet gekocht bij jullie zo als dat toen gebruikelijk was,Het is altijd goede kwaliteit.

Het product voldoet aan de indruk zoals die werd gegeven via adverteren. Het kleuren en de maat zijn perfect. De Lee ring was snel en zorgvuldig.

Super service

Fantastische kwaliteit .. Voelt lekker !!

Geweldig beddengoed.

na een winterovertrek te hebben gekocht die zo goed beviel en heel mooi blijft, weer een nieuw voorjaar en zomer overtrek gekocht met een heel mooi design. En vandaag besteld morgen in hui

Zoals je verwacht

Dekbed gescoord in de actie en daarvoor geen verzendkosten hoeven te betalen, dat had ik niet verwacht. Gelijk de volgende dag geleverd, super snelle en goede service!

Snelle leverantie. Dekbedovertrek is erg mooi. Ik ben helemaal tevreden.

Top met een kantje

De bestelling kwam niet maar heb een belletje gedaan en super geholpen door de klantenservice,ze heeft de bestelling opnieuw geplaatst en deze was er de andere dag. Dus al met al heel blij.

Uitstekende hulp na foutgelopen leveringspoging

Mijn pakketje werd verkeerdelijk geleverd in een afhaalpunt en teruggestuurd. Maar dankzij de tussenkomst van de helpdesk werd dit meteen rechtgezet en werd alles toch netjes thuis geleverd. Janine bedankt voor de opvolging en jouw duidelijke uitleg en begeleiding!

Snel, duidelijk en uitstekende kwaliteit

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en een uitstekende kwaliteit van de handdoeken.

Heb al 40 jaar spullen van Walra

Prima kwaliteit

De bestelling was er snel en de kwaliteit is prima.

Goede kwaliteit

Walra blijft altijd mooi en gaat jaren mee.

Een mooie kwaliteit met prachtige kleuren

Gewoon goed

Parklaan 81