Prachtig en goede kwaliteit!

Het dekbed ziet er prachtig uit en is zacht en van goede kwaliteit. Snelle verzending!

Product badmat niet goed

Product was beschadigd/kapot. Geen contact kunnen opnemen.

Mooie kwaliteit

Mooie stof, mooie print, voelt fijn aan.

Mooie kwaliteit en op tijd geleverd

De bestelling kreeg ik op de afgesproken tijd. De kwaliteit van de hoeslakens is mooi en past goed om het matras. Nog iets te ruim, maar waarschijnlijk krimpt het nog wat in de was.

Prima service!

Helaas had ik een verkeerde bestelling gedaan, maar ik kon hem zonder problemen retour zenden en kreeg snel mijn geld weer terug! Een eerder artikel ( onderhoeslaken), voldoet prima!

Prachtig en snel

Op woensdag bestelde ik een prachtig dekbedovertrek met hoeslaken. Op vrijdag was het al in huis. Na een wasbeurt op ons nieuwe bed gelegd. Wat een plaatje. De stof is heerlijk en vooral ook luchtig. De kwaliteit prijs verhouding is echt super. Waar je bij andere merken vooral voor de naam betaald is dat bij Walra echt niet het geval. Je betaald voor kwaliteit.

Wanneer ik weer toe ben aan nieuw dekbedovertrek bestel ik dat altijd bij Walra. Uitstekende, duidelijke webshop. Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Echt een aanrader!

Prima opgelost

Na het wassen van mijn keuken set, bleek dat de 2 handdoeken in de stiknaad los hadden gelaten. Foto's gemaild en gelijk 2 nieuwe sets opgestuurd. Deze bleken goed van kwaliteit te zijn. Heb verschillende spullen van walra, dit nog nooit meegemaakt.

Goed bestelproces, snelle levering en goede service. Product zoals omschreven.

Zeer vlotte afhandeling en bezorging. Prima materiaal.

Heerlijke wollige handdoeken en een fijne maat 110x60

netjes en snel geregeld

handdoeken 2 1/2 jaar oud gerafeld en gescheurd. heb voor de helft nieuwe ontvangen

Super kwaliteit, na ontdekken foutje is een nieuwe badmat opgestuurd. Super opgelost!

van online snuffelen naar eenvoudig bestellen

Mooie site om online te kijken (snuffelen) naar dekbedovertrekken.

We zijn zeer tevreden. Prompte levering, keurige staat van het pakket, de inhoud ervan en de kwaliteit van de dekbed hoezen

Goede kwaliteit en goede service!

Goede kwaliteit en goede service!

goede kwaliteit, ook na paar keer wassen

Van goede kwaliteit, ook na een paar keer wassen. Krimpt een beetje maar dat is normaal 60. graden wassen katoen

Altijd goed!

Top kwaliteit ! Koop hier altijd!

Toppie

We bestellen normaal bij Bol maar die had de kleur niet Dus bij U besteld, en alles ging vlotjes Dank en Groet Wim van Brederode

Snelle levering, mooi product

De washandjes van receycled katoen besteld. Was eenvoudig te bestellen. Ze zijn nog niet besteld, maar voelen in ieder geval erg goed aan. Op de site staat een duidelijk wasvoorschrift, die ik heb gevolgd.

Goede service, geen goed product

De handdoeken waren korter dan op de site stond. En na wassen 8 cm gekrompen

Snelle levering. Zeer goede producten. Walra kwaliteit.

Top kwaliteit

Al vanaf mijn 18 e kende ik Walra Ik spaarde mijn uitzet Nu ben ik 78 en nog steeds is het beddengoed van Walra een prima keus

Klacht over Slecht product netjes opgelost

Hadden slechte kwaliteit handdoeken die na een half jaar normaal gebruik nagenoeg kaal waren. Contact opgenomen met Walra en de slechte handdoeken zijn vervangen. Hierin voldoet Walra volledig aan de verwachtingen van een goed bedrijf. De tijd gaat leren of het gewoon een slechte productie handdoeken was of dat de kwaliteit achteruit is gegaan. Ik ga uit van een slechte productie, aangezien we al jaren Walra spullen gebruiken en juist de levensduur altijd een sterk punt is geweest.

Service top

Ik had een klacht over een product,,zonder bon een nieuwe gekregen.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven