Heerlijke dekbedhoezen, jammer dat één van de dekbedhoezen géén Walra-etiket heeft.
Ik ben erg tevreden met de producten van Walra. Wat ik het meest waardeer aan de producten is de aandacht voor detail en de verschillende kleuren waar je uit kan kiezen. De handdoeken en keukenartikelen die ik tot op heden heb besteld voelen niet alleen heerlijk aan, maar ze zijn ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Daarbij is het design van de producten tijdloos en elegant, waardoor mijn keuken/badkamer/ slaapkamer er meteen stijlvoller uitzien. Ik hoop dat de catalogus in de toekomst wordt uitgebreid met meer producten. Het beste van alles is de service die ze bieden. De belofte 'voor 23:59 besteld morgen in huis' zijn ze tot nu toe altijd nagekomen. Dit maakt dat ze heel betrouwbaar is.
Mooie kwaliteit. Snelle levering. Prijs/kwaliteit verhouding prima.
Snelle levering! En wat een heerlijke dikke handdoeken! Er zit zelfs nog een ophanglus aan. Echt geweldig! Ze zullen prachtig staan in onze nieuwe badkamer!
Makkelijk bestellen, snelle en correcte levering. Ik kocht een dekbedovertrek en een hoeslaken. Goed kwaliteit. Kleur hetzelfde als op de website
De kwaliteit van de remake handdoeken is schitterend. Wij willen een set in twee kleuren in dezelfde maten, maar dat is alles behalve appeltje eitje. Telkens ik wil bestellen is er wel iets veranderd..
Hallo Jurgen, dank voor je beoordeling. Zou je me een berichtje willen sturen op [email protected], met je concrete vraag, dan kan ik met je meekijken.
In eerste instantie een domper: het product dat ik wilde bestellen was niet op voorraad. Echter, binnen no time een berichtje dat de voorraad was aangevuld, dus toch besteld. Wegens omstandigheden een deel van de bestelling moeten retourneren en ook dat ging met gezwinde spoed: een duidelijk retourproces en vliegensvlugge afhandeling, tot de terugbetaling aan toe.
Goede kwaliteit handdoeken en washandjes . Nu meerdere keer gewassen en in droger gehad en blijven mooi
Mijn uitzet was vroeger al van walraven en nu heb ik weer twee dekbed overtrekken van walra en het is heerlijk en het wordt ook nog eens supersnel geleverd helemaal blij mee top gewoon
Had ee klacht en die was binnen een paar uur opgelost
Een pakket van 10 grote handdoeken gekocht bij Walra. Prachtige kwaliteit en zeer snelle verzending.
Ik ben zeer tevreden, gebruik al sinds mijn huwelijk (50 jaar) textiel van Walra. Ik heb zelfs nog een paar handdoeken die al zo oud zijn.
Na ontvangst van dekbedden bleek er kleur verschil te zijn Snel antwoord en binnen 3 dagen nieuw dekbed
De kwalieit van de producten van Walra is erg goed. Ook de service is uitstekend: snel bezorgd en optie van achteraf betalen.
Bestellen ging snel, eenvoudig en vertrouwd. De spullen waren ook snel afgeleverd en de kwaliteit van de Walra dekbedovertrekken zijn dusdanig goed dat ik niets anders meer wil.
Ik heb voor de 2e keer beddengoed besteld. Het dekbedovertrek de eerste keer bevalt zo goed dat ik nu ook voor mijn dochter een overtrek heb gekocht. Top kwaliteit stof. Snelle service. Zeer tevreden.
Ik heb de molton om mijn topper gedaan en hij paste precies, yes! Ik heb de molton gewassen en gedroogd volgens de instructies op het label. Helaas paste hij niet meer om mijn topper. De klantenservice heeft een passende oplossing geboden, goede service.
Hallo Janne, vervelend te horen! Ik heb je vorige week 27/3 een reactie op jouw mail teruggestuurd. Misschien is mijn reactie in jouw spambox verdwenen? Zou je dat eens willen nakijken? Ik zal je ook de mail nogmaals versturen. Ik wil graag samen een passende oplossing zoeken.
Originele beoordeling
Ik heb de molton om mijn topper gedaan en hij paste precies, yes! Ik heb de molton gewassen en gedroogd volgens de instructies op het label. Helaas paste hij niet meer om mijn topper. Ik heb de klantenservice gemaild voor advies over retourneren maar inmiddels zijn er 6 werkdagen verstreken en heb ik nog geen reactie mogen ontvangen. Erg jammer..
Begin van de lente. Eigenlijk niet echt nodig maar het is zo fijn om weer nieuwe dekbedhoezen, badlaken en hand- en keukendoeken te bestellen. Deze heb je nooit teveel en ik word er blij van. Heerlijk, het huis ziet er weer mooi uit zo, laat de zon nu maar komen. Weer erg mooie artikelen, snel en goed verpakt ontvangen. Dank je wel Walra.
Bestellen bij Walra gaat heel gemakkelijk. Reacties komen snel en leveringen zijn prima verzorgd. Alles wat ik er tot nu toe gekocht hebt bevalt ook prima. Ik kan Walra van harte aanbevelen.
Heerlijk dekbedovertrek, super zacht,fijne kwaliteit, voor een goede prijs
Kleuren blijven prachtig en verwassen niet!
Perfect en supersnelle ontvangt. Kwaliteit zoals bekend van Walra.
Had vragen over bestelling . Top geholpen door klantenservice !
Hallo Marionne, dank voor je bericht. Wat is er mis met de print? Zou je me een foto kunnen mailen? Graag sturen naar [email protected]. Dan kan ik het voor je beoordelen en kunnen we samen naar een oplossing zoeken.
Originele beoordeling
Koop meer dan 10 jaar Walra producten maar vooral dekbedovertrekken. Maar dit was de eerste keer dat ik het online kocht en direct bij Walra. Dekbedovertrek was in de aanbieding en heb het gevoel dat ik een B kwaliteit heb gekregen. De print is niet goed !! Zit nog in de verpakking . Volgende keer koop ik weer een Walra product maar niet meer online
Na het indienen van mijn klacht weefselen meteen serieus opgepakt en afgehandeld.
De afwerking van de handdoeken is slecht. Dubbele stiksels en losse draden. Prijs en kwaliteit niet in verhouding. Het aanbod om het probleem op te lossen is ronduit slecht. Ik heb na deze beoordeling een snelle reactie van Walra ontvangen. Maar het aanbod was ronduit slecht gezien de naam die ze hoog willen houden. Ik heb zelf moeten aangeven dat ik nieuwe handdoeken wilde.
Hallo Ina, wat vervelend dat je deze ervaring hebt, dit is niet de bedoeling natuurlijk, excuus hiervoor. Ik heb helaas niet een eerder bericht van je gekregen, toch? Graag ontvang ik enkele foto's van je om het probleem te verduidelijken op [email protected]. Dan kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken.