Mooie kwaliteit

Prachtig dekbedovertrek. De kleur is echt heel mooi en de kwaliteit is heel goed.

Super kwaliteit, ben er heel blij mee.

Correcte snelle levering

Mooie handdoeken en een mooie kleur

Snelle levering en goede kwaliteit dekbedovertrek

Ik heb in de uitverkoop een heel mooi dekbed overtrek gekocht. Snelle levering.

Hele goede service

Nadat ik een keukendoekset besteld had waarvan een van de doeken niet mooi was een foto gestuurd. Per mail snel antwoord gekregen dat er al een nieuwe set onderweg was.

Ik ben blij met mijn nieuwe kussenslopen!

Niet alleen werden ze keurig op tijd afgeleverd, ze zijn ook van prima kwaliteit en niet idioot duur. Goede service, Walra!

geweldig

het enige wat ik minder vind is dat er geen sluiting aan de overtrek en slopen zit verder geweldig

Gewoon super fijn beddengoed!

Heerlijk, zacht, mooi en na het ontdekken van een dun plekje … Hele goede super service , dank daarvoor.

Uiteindelijk altijd een Walra dekbedovertrek

Ik heb verschillende merken voor mijn dekbedovertrek geprobeerd en uiteindelijk kom ik altijd uit op Walra. Het materiaal (in mijn geval katoen) is goed en dik. Heerlijke lange instopstrook (een must wat mij betreft) en de kleur blijft goed.

Snelle levering en super kwaliteit.

Nog steeds een geweldige kwaliteit linnen en beddengoed

Al jaren gebruik ik linnen en bedden goed van Walra. In mijn jonge jaren was het mijn uitzet zoals dat toen heette. Nu spaar ik voor mijn dochter het bad en beddengoed. Nog steeds gebruik ik de linnen handdoeken voor mijn glazen en koop ik voor de verandering nieuwe spullen. Al met al zeeeeeeer tevreden.

Snelle levering en heerlijk product.

Snelle levering en voldoet aan verwachting. Prijs kwaliteit uitstekend.

Fijn en kundig bedrijf

Mijn ervaring met walra is positief, de kwaliteit van de dekbed overtrekken en handdoeken zijn erg goed. Maar ook de service, het online bestellen is zeer professioneel en erg snel. Ik vind de kleuren palet van de producten erg mooi en het blijft mooi. Duidelijke website met regelmatig leuke aanbiedingen.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Mooi dekbed. Knispert wel nogal, maar dat verdwijnt misschien nog wel. Drukknopensysteem lijkt in orde om zomer- en winterdeel te verbinden, zal na verloop van tijd haar waarde moeten bewijzen, mijn ervaring met knopen is dat ze na een aantal jaren los gaan of kapot gaan, maar dat gaan we zien. Isolatiewaarde is prima in deze koude dagen. Levering was super snel.

is goed

ik heb er niets op aan te merken

Hele fijne handdoeken

Ik heb al jaren de 60 x 110 handdoeken en deze vinden wij erg fijn! Nu weer een keer een ander kleurtje!

Wat ik van Walra verwacht. Snelle levering en topproducten.

Walra is HET merk als het gaat om superieur badtextiel voor een eerlijke prijs. Badtextiel wat makkelijk 30 jaar meegaat. Ben er mee opgegroeid en het behoorde tot mijn opvoeding. Met Walra kun je niet verkeerd gaan. Topkwaliteit voor een concurrende prijs. Als mensen aan mij vragen waar ze badtextiel moeten kopen zeg ik altijd Walra en nergens anders.

Goede snelle levering.

Prima bedrijf, snelle levering en goede kwaliteit hoeslakens.

Zeer positief

Mijn ervaring is prima

Is prima!!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Twee 4-seizoensdekbedden Stockholm besteld en 2 dagen later keurig geleverd. Mooie kwaliteit: herfstdekbed is voor deze tijd (februari) voor ons al ruim voldoende. Het dekbed is licht en netjes afgewerkt. (zoals we dat gewend zijn van de Walra!)

Uitstekende kwaliteit en supermooi !

Ik was zeer verrast toen het de dag nadien al geleverd werd want ik had het in de avond besteld. En toen ik het pakket opende vond ik de overtrek en de kussenslopen nog mooier dan op de foto en dan die kleine details, extra plooitjes, valt op, zo een meerwaarde. Ik ga zeker nog bestellen !! Ook fijn om in te slapen. (katoen)

Helemaal top

Goede kwaliteit en netjes verpakt toegezonden. Helemaal naar de zin!

Blijft mooi en heerlijk lang

Ideaal beddengoed blijft mooi en is mooi lang.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven