Snelle levering van mooi linnengoed

Na bestellen bijzondere snelle levering en goed verpakt.het beddengoed al gebruikt en bevalt prima.

Ligt lekker gladjes!

Aanrader!

betrouwbaar en snel

website duidelijk en alles werd snel bezorgd

Snelle service en fijn product

Binnen één dag twee bestelde producten ontvangen. Kwaliteit voldoet geheel aan verwachting

Geweldig. Kwaliteit goed

Zoals altijd geweldig.

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit ! Zeer tevreden met onze handdoeken 140×70!

Zeer snelle levering, fijn dekbed , goede kwaliteit, en wat ik belangrijk vind, is een instopstrook.

Erg goed en mooie kwaliteit.

Eenvoudig, mooi, kwaliteit.

Snelle levering, alles in orde

Een dekbedovertrek zoals je verlangt….

4 dekbedovertrekken besteld, Prijs kwaliteit boven verwachting

Goede levering

Prima levering. Ik vind de hoeslakens 90 x 2000 erg smal. Blijven niet goed om het matras zitten.

Snelle service en goede kwaliteit!

Mooie dekbedhoes! Mooie kwaliteit en slaapt heerlijk!

Prima kwaliteit

Super bedrijf / super kwaliteit producten

Onverwacht iets misgegaan met de bestelling. Zonder discussie of narigheid binnen 12 uur de levering gecorrigeerd. Een zaak waar je met een gerust hart via internet aankopen kunt doen, zeer verfrissend in deze tijden.

Snel geleverd. Ik ben al jaren fan van Walra

Snel, geleverd, goede kwaliteit

Helemaal tevreden!

Mooi ontwerp, goede kwaliteit, prima prijs en snel thuis bezorgd. Kortom wat wil een mens nog meer?

Mooie aanbieding, snel in huis

Tijdens mijn zoektocht naar nieuw beddengoed stuitte ik op de aanbieding bij Walra. Mooie dekbedden voor een fijne prijs. We hebben ze nog maar kort, over de levensduur en kwaliteit kan ik daarom niks zeggen. Onze zoon slaapt er ondertussen heerlijk onder, die is dik tevreden. De bestelling was de volgende dag in huis, op dat punt valt ook niks te klagen. In de toekomst bestel ik gewoon weer hier!

Gewoon goed!

Ik wil gewoon voor de zomer 100% katoen dekbedovertrekken… 2 prachtige gevonden in de uitverkoop, ik ben helemaal blij

Prachtige badjassen. Besteld en de volgende dag in huis .

Product is prima

Alleen Bezorging het pakket is mij niet aangeboden gewoon op de grond naast de postboxen gezet . Iedereen had het kunnen meenemen!!!!

Netjes geleverd, goede kwaliteit

Ook de retour afhandeling was correct. Het proberen waard!

Flanellen dekbedovertrek van zachte en fijne stof met mooi dessin bevalt uitstekend.

Goede kwaliteit en mooi dessin van flanellen dekbedovertrek ontvangen. Slaapt heerlijk.

Mooi

Het waren mooie dekbedovertrekken.

Snelle correcte levering

Na product niet op voorraad te hebben een herinnering gekregen dat het weer op voorraad was. Besteld en de volgende dag al geleverd. Dat noem ik nog eens service. Top.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven