In een woord geweldig

Een telefoontje en probleem uitgelegd. Zonder problemen werd alles opgelost. Precies zoals de kwaliteit van Walra is ook hun klantenservice. Super

Prachtige overtrekken

Kwaliteit en snelle levering

Mooi dekbed en waar voor je geld.

Prima kwaliteit!

Altijd goede kwaliteit.

Dekbedovertrekken (2x 1 persoons) hebben afwijkende kleuren.

N.a.v. mijn klacht betreft kleurverschil 2 eenpersoons dekbedovertrekken heeft Walra supersnel gereageerd en dit binnen 2 dagen perfect opgelost. Een nieuw dekbed ontvangen. Andere dekbed hoefde niet retour.

Prima mooi textiel

Snel geleverd Waar voor je geld

Super tevreden over levering en kwailiteit

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe producten van walra!

Kwaliteit 5 sterren, alleen jammer van aanbiedingen die niet nagekomen worden!

Heb een bestelling gedaan nadat ik op facebook zag dat je er een leuke teddy tas bij zou krijgen, kreeg ik mijn bestelling thuis zonder tas, een mailtje gestuurd was de aktie al voorbij volgens jullie, ik zie nog steeds reclame voorbij komen met de gratis tas, ik heb wel een 20 procent korting code ontvangen voor een eventuele volgende bestelling maar had liever de tas alsnog gekregen, erg jammer. dit is naar alle tevredenheid opgelost door walra, dank je wel.

Goede kwaliteit en directe levering.

Ik hou van de kwaliteit en de mooie designs van Walra. Nu voor het eerst via internet besteld en de volgend dag al in huis. Zo lagen wij na twee dagen al onder ons nieuwe dekbedovertrek.

Jammer dat je geen drukknoppen hebt

Altijd die strijd dat je dekbed uit je overtrek kruipt. Waarom kan je op sommige overtrekken de opening sluiten. Is echt veel fijner. Voor de rest een heerlijke zomerse kleur. Wordt je vrolijk van

Mooie kwaliteit dekbedovertrek

Dekbedovertrek van katoen flanel besteld. Keurig verpakt en op tijd aangeleverd. Mooie kwaliteit en heel zacht. We slapen er prima onder. :-)

Prijs-kwaliteit is goed net zoals de service

Elke keer is het weer een positieve ervaring als ik bij Walra bestel. Goede en snelle service en de prijs-kwaliteit is prima

Top dekbed overtrek

Fijn dekbed overtrek, de foto kwam correct overeen

Prachtig

Zeer blij met mijn nieuw dekbedovertrek en hoelaken, prachtige kwaliteit.

Erg goed.

Dekbedovertrek besteld en snel geleverd. Goede kwaliteit zoals ik gewend ben van Walra. Alles prima.

Heerlijke handdoeken

Fijne, zachte handdoeken. Kleur is erg mooi. Ik heb inmiddels 2 sets van 10 stuks. De eerste 10 zijn nog net zo mooi als toen ik ze kocht. Nu 10 extra gekocht in andere kleur.

super goed

Super snelle levering

geweldig

De producten zijn geweldig van kwaliteit en snelle leveringen. Mijn eerste Walra producten zijn van 1972. Toen een hele collectie gespaard zoals dekens, lakens , badhanddoeken en theedoeken . Dat was toen vroeger normaal , je uitzet sparen. Ik heb nog steeds 2 badlakens van toe en 3 handdoeken in gebruik . Je zou zeggen haast onverslijtbaar haha.

Een heel fijn overtrekset

Snelle en vriendelijke reactie op vragen omtrent een bestelling

De maatvoering op de verpakking was niet conform de informatie op de website. Na contact met Walra ben ik zeer goed geholpen. Er werd mij toegezegd een nieuw product na te sturen, wat echter niet nodig bleek nadat ik had gecontroleerd wat er in de verpakking zat en klopte met de informatie op de website. Dus een foutje op de verpakking, probleem opgelost, Veel bedrijven zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de service van Walra, snel, vriendelijk, behulpzaam, en klant- en oplossingsgericht.

prachtig dekbed van goede kwaliteit

Heel mooi dekbed Het viel mij wel op dat de instopstrook korter is geworden. Nog wel lang genoeg maar de vorige dekbedovertrekken waren langer en dat vind ik prettiger bij onze boxspring, dan blijven de dekbedovertrekken beter liggen.

Kwalitatief goed, snel verstuurd.

De omschrijving van het dekbedovertrek klopt precies. De aanbieding was een mooie. Uitermate tevreden met de aankoop en de kwaliteit.

Beddengoed van uitstekende kwaliteit

Snelle levering!

Ruime keuze snelle levering. Hele mooie dekbed overtrekken van goede kwaliteit.

Gewoonweg prachtig

Overtrek is van heel mooie kwaliteit en zalig om in te slapen. Hoeslaken is perfecte maat. Er zal zeker nog een aankoop volgen.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven