Mooi en snelle levering

Mooie kwaliteit dekbedhoes en snel geleverd.Erg blij mee

Super fijn textiel!

We hadden al een paar handdoeken met spaarzegels gespaard, maar nu alle handdoeken vervangen voor Walra. Zijn heerlijk zacht en blijven mooi. In de avond besteld en de volgende dag al binnen!

Snel geregeld

Snel geleverd, handdoeken zien er prima uit. Nu afwachten wat de levensduur gaat zijn.

Precies zoals ik verwachtte, mooi en goede kwaliteit. Levering zoals afgesproken. Super!

Mooie designs en prima kwaliteit!

We zijn heel tevreden met de keukendoeken en theedoeken van Walra. Ze zijn erg mooi, het formaat is goed (lekker groot). En mijn man vindt het lusje heel erg handig!! De theedoeken drogen ook goed af. Echt een aanrader.

Mooi beddengoed,

Past perfect, wat ik ook fijn vind zijn de lange instopstrook bij de slopen zodat de kussens er niet half uitsteken. Fijn materiaal.

Telefonisch zeer goed bereikbaar en uitstekende kwaliteit

Telefonisch tot twee maal toe zeer snelle vriendelijke hulp, uitstekende kwaliteit en vlotte bezorging.

correct info en communicatie

Direct mailtjes met verwerken van order en juiste info voor levering

Snelle levering en goede produkten en kwaliteit

Snelle levering Kwaliteit produkten voor een goede prijs

geweldige dekbedovertrek!

Prima service, snel geleverd, mooie kwaliteit materiaal!

Klasse

Zal het zo weer bestellen,fijne handdoeken

Mooi dekbed

Het dekbedovertrek was in eerste instantie niet leverbaar. Na het ontvangen van een melding dat het weer beschikbaar was heb ik het meteen besteld. Een dag later werd het thuis geleverd, net zo mooi als op de foto's ik ben er erg blij mee. Enige minpuntje: de bestelling wordt thuis afgeleverd. Mijn voorkeur gaat sterk uit naar het kunnen ophalen bij een afhaalpunt in de buurt. Dit om mijn buren niet te belasten bij mijn afwezigheid.

Prachtig linnengoed!

Al jaren kwaliteit in huis.

Mijn gezin vindt de handdoeken fantastisch,ze zijn erg enthousiast en willen graag nog een meer van deze handdoeken en washandjes hebben

Is geweldig goed gedaan

Mooie ouderwetse kwaliteit, ben er erg tevreden mee, dank je wel!

Prima in orde

Kleur goed weergegeven op de site

Zeer goed, prachtige kwaliteit.

Al 40 jaar gebruik ik Walra nog steeds tevreden over de geweldige kwaliteit.

Goede kwaliteit!!

Snel besteld en bezorgd. Kwaliteit is goed!!

Heb altijd dezelfde antraciet handdoeken, het is klik klik en betalen. Zeer tevreden mbt kwaliteit

Goed contact

De bestelling snel bezorgd

Op tijd geleverd

Jammer dat er reclame gemaakt wordt dat je bij een bestelling een haman baddoek krijgt. Twee bestellingen gedaan maar geen doek ontvangen. Jammer!

Erg goed.wil niet anders meer.

Ik gebruik vanaf mijn 18e al walra.spaarde toen iedere maand een pakket bij elkaar.volgens mij in 2jr.tijd.nu ben ik 75.ik wil niet anders,want het is goed degelijk maar ook mooi spul.ik raad het iedereen aan.

Het gaat

Er zat een vlek in het hoeslaken die er in de was wel uit is gegaan… In de sociale stond gratis haman doek bij bestelling, helaas niet ontvangen

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven