Snelle levering, mooie overtrekken.

Makkelijke site om te bestellen. Leuke prijzen en een snelle levering.

Het was een snelle levering, echter was de kleur m.i. geen licht grijs maar meer groen. Moest de dekbedhoes dan ook helaas terug sturen. Echter ook dan een snelle service.

Heerlijke badlakens

Zacht en mooi van kleur. In de aanbieding nu voor leuke prijs.

Het gevoel van rust en weldaad

Mijn oude hoes van Walra was versleten en ik besloot dat ik weer zo'n kwaliteitshoes wilde. De ervaring die ik had was het heerlijke slaapgevoel van jaren terug. Dit is nog eens ontspannend slapen! En had ik al iets gezegd over de fijne lengte van de Walra dekbedhoes. Iedere nacht wordt een cadeau!

Snelle levering, fijne kwaliteit

Website werkt prettig, bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Dekbedden voelen kwalitatief aan.

Hele goede service....snelle levering... Handdoeken en washandjes zijn zeer naar wens. Deftige kwaliteit.

Gekocht item prima

Zoals ik van Walra verwacht fijne dekbedovertrek. Echter bezorging slecht. Ik raad een ieder aan niet te laten bezorgen maar af te halen.

Goed verpakt netjes op tijd bezorgd

Prima prijs prima kwaliteit en prima service!

Goede service met online bestellen

Netjes en op tijd geleverd!

Duidelijke webshop en makkelijk te bestellen

Fijne hoeslakens, snelle levering.

Uitstekende kwaliteit en service

Walra bestaat al zo lang al dat ik weet. Mijn ouders gebruikte dit merk beddengoed al en ik heb dit ook doorgeven aan mijn kinderen. Lang leven Walra

Altijd goed

Walra is altijd top . Goede kwaliteit

Snel geleverd en product van goede kwaliteit

Eindelijk een hoeslaken wat exact de goede maat heeft en dus goed om de matras past

snelle levering, beddengoed van hoge kwaliteit

Mooie kwaliteit!

De molton en overtrek voor onze split topper zijn van prima kwaliteit. Ook is het handig dat je bij walra uit veel maten kan kiezen. Voor ieder bed is er beddengoed te koop!

Snelle levering en super kwaliteit

Heel goed; alleen één kleur en 1 maat; Remade cotton cognac 110-60 heel lang niet voorradig

Erg fijn

Washandebesteld was binnen 2 dagen binnen ze wassen heerlijk

Nog steeds prachtig!

Jaren geleden maakte ik al kennis met Walra, mijn zus kreeg een consulente thuis. Een paar jaar later was het mijn beurt om een uitzet uit te zoeken. Prachtige spullen waren het, sommige dingen zijn zelfs na 40 jaar nog niet af! Nu pas geleden nieuw beddengoed besteld, de kwaliteit is nog steeds prachtig en het slaapt heerlijk!

Mooie hamamdoek besteld. Goede kwaliteit en goede prijs. Prima verpakt en snel ontvangen.

Zeer mooie kwaliteit

Ik heb 2 dekbedovertrekken en 2 dekbedden gekocht voor mijn kinderen. De kwaliteit is goed en het ziet er super mooi uit. Ook de kinderen zijn er erg blij mee. Ik heb het gekocht toen er een mooie aanbieding was, dus dat scheelde een hoop geld. Echt een aanrader!

Word niet gereageerd op e-mail over retour zenden van product

2x gemaild, geen antwoord

Uitstekende service

Mijn blauwe handdoeken waren stuk. Ik heb gemaild met de klantenservice van Walra. Daar werd meteen op gereageerd, wat ik al helemaal top vond. Foto’s toegestuurd en de volgende dag had ik mijn nieuwe handdoeken binnen. Ik vond dit echt geweldig. Dankjewel, Walra voor deze oplossing en geweldige service.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven