Mooie kwaliteit

Fijn

Mooi product prachtige kleur

Goede zending .. en snel en prima retour verwerking

Snelle en goede afwikkeling van mijn order

Snelle en goede verwerking en afwikkeling van mijn order

Snelle reactie en handeling

Petje af voor de Walra. Zij reageren snel en handelen nog sneller.

Kan niet beter.

Alles prima geregeld. Bestelling de andere dag al geleverd.

Helaas was de badjas erg groot. Heb zelf maat 40|42 dacht bestel L/XL Deze was veel te groot. Retour gestuurd. Maat S/M zou ik aanraden

Erg tevreden.

Prima geholpen door medewerker omdat ik moeite had met retour indienen . Kreeg een code toegestuurd , dus prima Geregeld! Verder fijne spullen om te kopen ! Meestal koop ik walra via Albert heyn,Maar zag nu een mooie bedsprei online , waar ik Erg blij mee ben Alleen waren bijpassende kussens uitverkocht , dat was jammer ! Maar heb ze er wel bij gevonden dus ben er blij mee !

Mooi hoeslaken

Mooi laken, vlot bezorgd, mag iets lager in prijs want niet aan 2 kanten bedrukt.

Je écht klant voelen

De keuzes, de bestel methode, de communicatie, de verzending, de verpakkingen en......de mooie goede materialen. Eerste keer al het gewenste beddengoed gekocht en nu een zéér tevreden klant rijker. Dankjewel Walra☁️

Top , ik ken het merk walra al sinds ik tiener was .

En ben nu 77 jr

Mooie kwaliteit

Mooie dekbedhoes van goeie kwaliteit. Supersnel geleverd.

Goed materiaal

Super!!!

Snelle levering en zeer mooie kwaliteit

Voor een volgende bestelling een aanrader

Goed product en snelle levering

Mooi dekbedovertrek besteld, super kwaliteit en volgende dag al in huis

Tevreden..

Prijs-kwaliteit en kleur oudroze vind ik mooi..ben heel tevreden om mijn handdoeken..grtjs..

Hele snelle bestelling van hele fijne kwaliteit en gezellig patroon!

Erg goede en snel bezorgde bestelling van een geweldig leuk dekbedovertrek ! Een slaapkamer die ineens opgeleukt is! Ook de kwaliteit is prachtig!

Altijd goede kwaliteit

Betrouwbaar goede kwaliteit en zeer snel bezorgd.

Vlotte verzending, communicatie en klacht prima opgelost!

Goede bereikbaarheid en communicatie. Uit de hele serie van 10 badlakens was een handdoek met weeffout/rafeltje. Dit is prima opgelost!

prima kwaliteit en mooie kleur

Heel tevreden over product van Walra. Kleur komt exact overeen met de foto. Goede kwaliteit.

Zeer goede kwaliteit

Voor het eerst handdoeken aangeschaft van Walra. Het verschil met andere merken is goed te merken. Heerlijke zachte dikke handdoeken van zware kwaliteit! Ik wil geen andere meer!

Snelle levering, alles netjes verpakt. Mooie produkten.

Flanellen dekbedovertrek is gewoon heerlijk. Heel mooi afgewerkt. Zeer goede kwaliteit. Is aan te bevelen.

Prima product, goede klantenservice

Nadat een bestelling niet ( op tijd voor verhuizing) geleverd werd ( oorzaak lag bij vervoerder) direct een nieuw product opgestuurd gekregen, die keurig op tijd werd bezorgd. Toen na 2 weken de eerste order alsnog werd geleverd en ik die wilde retourneren, mocht ik deze gewoon houden. Super!

Snel en netjes afgeleverd

Fijn winkelen en goede kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Snelle service en levering. Mooie kwaliteit handdoeken.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven