Snelle levering van top spullen

Ben zo blij dat ik op jullie site terecht kwam Prachtige kwaliteit en zeer mooie spullen. Ben zo’n beetje alle beddengoed aan t vernieuwen met jullie spullen

Al 47jaar bekent met walra mijn hele uitzet van 47 jaar geleden alles van Walra gekocht toen prachtige spullen

Goed materiaal

Mijn ervaring met walra is heel goed.. Wij hebben nog badhanddoeken van 28 jaar geleden..en nu hebben we nieuwe besteld en nieuwe bedovertreken..nu kunnen weer een paar jaar vooruit.

Prachtige handdoeken gekocht en een dag later al geleverd zoals beloofd. Perfect!

Leuke sets winter/kerst keukendoeken en theedoeken.

Geweldige producten en een snelle service, helemaal TOP.

Dekbedden zijn uitstekend, goede prijs/kwaliteit verhouding, met de levering wat problemen gehad maar dit is snel en vakkundig door Lindy van de Klantenservice opgelost, een dikke pluim.

45 jaar terug kocht ik van walra mijn uitzet en nu begin ik weer

zeer goede service

Mooie, bruikbare stoffen. Snelle levering. Kortom zeer tevreden!

Kwaliteit

Beste kwaliteit!!!

Heel fijn en mooi overtrek

de bestelling en levering ging snel en goed, het is een mooi overtrek van een prima kwaliteit.

Goede service en goed te bereiken

Perfect.

Snel verzonden en de bekende kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit

Prachtige handdoeken van uitstekende kwaliteit. Snelle levering.

Goed geregeld

Mijn bestelling kwam een dag later dan vermeld maar was keurig verpakt en goede kwaliteit

Mijn ervaring is prima

Mijn ervaring met Walraven is zeer goed. Goed product met een prima prijs. Een snelle levering.

Supersnelle levering!

Binnen 24 uur nieuwe dekbedhoes voor mijn 85 jarige moeder in huis. Die toch echt toe was aan iets nieuws. Ik zal zeker, wanneer nodig, weer bestellen bij Walra! Kwaliteit en maatvoering zijn ook uitstekend.

Goed,snel en kwaliteit

Mooi en kwalitatief heel goed. Snelle levering !

Dan zie je pas wat kwaliteit is.

Goed product en snelle levering

Mooie kwaliteit dekbedovertrekken.

De eerste bestelling retour gestuurd omdat ik de kleur toch niet zo mooi vond. Ook dat werd keurig afgehandeld. Duidelijke communicatie.

Nette en snelle levering

Mooie producten. Netjes en snel geleverd.

Fijn beddengoed en keurige bestelling

Ruime keuze in mooi beddengoed. Altijd tevreden over de bestelling en bezorging. Dik tevreden.

Uitstekende kwaliteit en dito service

Uitstekende kwaliteit en dito service

Klantenservice reageert snel.

Mijn vraag werd snel beantwoord. Het probleem is snel en naar volle tevredenheid opgelost.

Heel goed, goede kwaliteit artikelen.

Ik ben zeer tevreden over de artikelen van Walra. De kwaliteit is altijd goed, ik heb er moltons en dekbedovertrekken van.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven