Stevige dichtgeweven handdoeken

Prima kwaliteit. Mooie stevige handdoeken.

De beste hamamdoeken van allemaal!

We hebben de Walra hamamdoeken in verschillende soorten en maten, en ze bevallen allemaal fantastisch. Met name de XXL doeken zijn top en zien er mooi uit

Heerlijke handdoeken snel binnen

Ja is top, alleen was er kleur uitverkocht helaas.

Niet goed

Bestelling gedaan en deze zou eerst vertraagt worden later was het niet meer te leveren, toen een andere kleur gekozen, hetzelfde verhaal. Wel geld terug, maar heel jammer van die mooie aanbieding Nu heb ik niets

Na 1 dag binnen

Super snelle service. Mooie sprei voor op bed!

Goed!

Mooie kwaliteit. Goede levering. Wij zijn er blij mee!

Snelle levering en netjes verpakt, top!

super kwaliteit

Het bestellen, de informatie en snelheid van leveren zijn van topklasse. Maar de handdoeken zelf spannen de kroon. Geweldige kwaliteit, dik en zacht, dezelfde kwaliteit als 5 sterren hotel handdoeken. Beter ga je ze niet vinden. Ik heb 10 x de grootste maat douche handdoeken gekocht.

Walra is de beste

Alles van Walra is goed en mooi

Super service

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Goede prijs en kwaliteit. Omschrijving voldoet aan de verwachting.

Snel en goed . mooi spul

Erg kreukend na wassen

Mijn nieuwe dekbedovertrekken gewassen en helaas zijn ze erg moeilijk om te strijken,dit valt tegen.

Uitmuntend

Snel en makkelijk bestellen en betalen en snelle levering en keurig verpakt en super kwaliteit wij zijn zeer tevreden.

heerlijk zacht en comfortabel, deze dekbedhoes

Het voelt als een weldaad om hieronder/op te slapen. de hoezen van dekbed en kussens zijn lekker ruim bemeten, wat een gevoel van luxe oproept. Het materiaal is heerlijk zacht. De uitstraling is mooi en luxe .

Dekbedovertrek helemaal naar mijn zin

De plastic verpakking waar het dekbedovertrek inzat was helemaal gescheurd De doos er om heen niet ,dus het is kapot de doos ingegaan Het is een wit dekbedovertrek dus heb eerst goed gekeken of er geen vlekken inzaten. Dit was gelukkig niet het geval .Maar dat vond ik niet netjes.

Snelle levering van kwaliteit

Heerlijk beddengoed en hoofdkussen van goede kwaliteit. Met dit zachte hoofdkussen slaap ik weer goed, zonder nekklachten.

prima kealiteit

jammer dat niet alles op voorraad was maar toch kunnen slagen en mooie setjes handdoeken aangezchaft

Fijn hoeslaken met elastiek rondom

Geweldig!

Snelle levering, super kwaliteit en heerlijke zachte nieuwe handdoeken!

Gewoon goed.

Een oude en vertrouwde naam.Goede service .Een klantenservice met echte mensen en goede producten.

Kwaliteit, dus zeer tevreden!

Twee 1 persoons dekbedovertrekken van flanel bestelt in de sale en zeer tevreden over de kwaliteit, dus een aanrader!

Niks op aan te merken ...

Prima service, prima kwaliteit ... Mooie aanbieding, dus ook een prima prijs ...

Ondanks mijn problemen met de Haman doekjes keurig opgelost , merci

Goede en snelle levering!

De handdoeken waren keurig verpakt en ze werden op tijd geleverd.

Nette en snelle reactie

Parklaan 81