Zeer goede kwaliteit

Kwaliteit is echt heel goed. Ik heb ruim 25 jaar met mijn eerste sets gedaan, ik heb ze nog steeds maar wil nu wat leuke andere kleuren erbij.

Ons probleem ( verkeerde dekbed geleverd) is snel en boven verwachting opgelost.

Prima Product

Jersey stretch hoeslakens besteld. Snel geleverd en voldoen 100% aan onze verwachtingen. Zullen niet onze laatste bestellingen bij Walra zijn.

Prachtige handdoeken. Snel bezorgd

Mooie handdoeken. Topkwaliteit. En vlot bezorgd

Goede ervaring

Ja ik ben tevreden, goede kwaliteit en hoop er lang mee te doen. Ik heb nog steeds handdoeken van 25 jaar oud, misschien iets dunner geworden door de jaren heen maar zien er nog steeds goed uit

Mijn ervaring met Walraven is prima alleen de bezorging is flut. De ene dag kwam hij niet opdagen terwijl wij wel thuis waren en de dag er na gaf hij bijna een uur van te voren aan dat het was geleverd en dat was niet zo

Zeer goede kwaliteit en mooie uitstraling

Al jaren de zelfde kwaliteit en wil eigenlijk niet anders.

Goede kwaliteit, snelle levering

Prachtig dekbedovertrek, van een kwaliteit die niet makkelijk te vinden meer is. Had hem binnen twee dagen in huis, dus blij verrast!

In 1987 kocht ik al mijn bad en beddengoed bij Walra ! Als ik nu zeg dat dit bedden en badgoed nog steeds heel en dezelfde kleur heeft, zegt dus iets over de kwaliteit. Ik heb nu weer beddengoed aangeschaft en de kwaliteit is gewoon geweldig , mooie kleur, prachtige stevige en tevens zachte stof. Werkelijk Koninklijk waardig materiaal .

Snelle bezorging

Snelle levering, en super kwaliteit dekbedhoes!!!

Mooie producten

Zachte producten en met zorg verpakt, prima!

Goede kwaliteit

Mooi dikke handdoeken

Wij kopen enkel nog beddengoed bij Walra.

Nadat ik dit fijne beddengoed tegenkwam op mijn werk ben ik zelf direct overgestapt naar het beddengoed van Walra. Fijn materiaal en het ziet er uit alsof het, met het juiste gebruik, 'levenslang' mee gaat. Op een van mijn bestellingen zat een vlek. Na een enkel appje stuurde ze direct een nieuw laken op. Heel fijn! Hartelijk dank en ik kan jullie zeer zeker aanbevelen.

Goed materiaal en snelle levering.

Top. De volgende keer doe ik het weer.

Vlotte levering, mooie handdoeken. Ziet er op eerste gezicht goed uit. Kan nog niks zeggen over gebruikservaring.

Geweldig!

Walra, altijd goede keus! Heb het badtextiel al jaren en nog steeds goed! Aanrader!!

Geweldige handdoeken

Mijn eerste handdoeken koopte ik in 1994. Pas nu zijn ze aan vervanging toe. Ze zijn steeds intensief gebruikt. Hopelijk gaan de nieuwe weer net zo lang mee.

Snelle levering, mooie producten

Bestellen ging makkelijk, mooie producten en snelle levering

Walra altijd goed.

Ruim 50jaar geleden al onze uitzet gekocht en tot op de dag van vandaag gebruiken we nog steeds enkele hand en theedoeken daarvan. Vandaar dat we zo tevreden zijn over de Walra. Een bedrijf wat al zo lang bestaat , dan kan het niet anders zijn dat er topkwaliteit wordt gemaakt. Chapeau !!

Ik de hoeslakens dun en waardeloos erzit al een gaatje in net in dag oud we hebben al een gaatje in

Nou ik ben niet tevreden over de hoeslakens kwaliteit is heel slecht 1 x wassen en erzit een gaatje in moet niet kunnen vinden we hadden 2x antricie besteld maar het is waardeloos na 1 keer wassen ik hoop hier dat jullie een oplossing voor hebben we hebben ze dinsdagavond pas binnengekregen

hele fijn handdoeken!

Ik ben fan! Lekker grote, dikke handdoeken die zich goed houden in de was én in de droger Leuke kleuren

Zoals altijd positief

Al sinds mijn tienerjaren (uitzet) koop ik met regelmaat walra produkten. In een woord Kwaliteit !

Prima kwaliteit

Opnieuw snelle levering en een hele goede kwaliteit

Goede aankoop

Mooie dekbedovertrekken, ruime slopen, netjes afgewerkt en uitstekende kwaliteit katoen. De volgende keer shop ik hier weer.

Shaped Leaves Zand dekbedovertrek

IK was al een tijd op zoek naar een bepaalde kleurcombinatie en zag deze op facebook voorbij komen. Het gaat om het Shaped Leaves Zand. Mooi met een kleine glinstering erin. Besteld, snelle levering en voldoet geheel naar mij wensen. Fijn met de brede instopstrook

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven