Eerste ervaring met Walra producten. Al ken ik het al heel lang, via mijn tante. Die gebruikt al jaren en nooit meer weggegaan. Heb voor het eerst hoeslaken en ovenwanden gekocht. Het bevalt me prima. Hoeslaken is lekker zacht en stevig. Ovenwand ook prima. Voor herhaling vatbaar.

Gewoon goed

Netjes verpakt Goede kwaliteit

Niets gezien ik heb zitten wachten

Mijn ervaring dat moet nog komen Maar nu is het mis gegaan de bestelling is niet gekomen

Mooi

Makkelijke site en fijn beddengoed.

Mooie overtrek. Snel geleverd.

Mooi dekbedovertrek. Gemakkelijke site en snel geleverd.

Alles volgens afspraak!

Delbed overtek aanrader

De bestelde mosterd kleurige overtrek overtreft de verwachtingen. Mooi glans en oráchrige kleur. Blij mee.

Mooi product

Prima hoes, past goed om onze hele dikke matras met topper

Goede kwaliteit Mijn moeder bestelde vroeger al bij walra

Ik kocht fouta's. Dit zijn 100%katoen lakens. We gaan deze meenemen op vakantie. Het voordeel ia dat ze veel.minder ruimte in he bagage innemen endat ze veel sneller.drogen dan een handdoek of strandlaken. De kwaliteit lijkt goed en de kleuren zijn mooi!

Superfantastisch

Heel snel geleverd en de handdoeken lijken van mooie kwaliteit

Goede kwaliteit en goede service

Dekbed had stof van goede kwaliteit. Wel jammer dat de kleur niet goed afgebeeld was. Het zag eruit als fris wit maar helaas was het in werkelijkheid roomkleurig. Als het op de foto niet zichtbaar is zou dit vermeld moeten worden.. Gratis retourneren ging vlot.

Zoals altijd super overtrek

Ik koop alleen nog maar Walra dekbed overtrekken, altijd top kwaliteit en mooie dessins. Dit is mijn tweede flanel, een vond ik te weinig. Heerlijk zacht en mooi om te zien.

Goede handdoeken

Het zijn hele fijne handdoeken.

prima prijs voor prima produkt

prima prijs voor prima produkt

Hele fijne handdoeken (remade cotton) met prachtige kleuren!

Fijne afmetingen en heerlijk zacht! Eerst zoals geadviseerd 2x met enkel water gewassen en gedroogd, daarna met wasmiddel. De handdoeken nemen heel goed het vocht op en ik ben er blij mee!

Snelle levering en mooie kwaliteit

zeer tevreden

ik had voor mijn dochter al een Walra dekbedovertrek gekocht, ze heeft hem nu een half jaar, hij blijft mooi. Voor mezelf nu een stoer dekbedovertrek gekocht, prachtige kwaliteit. We zijn er erg blij mee.

Prachtig naturel kleurig plaid

Snel geleverd en mooi gemaakt. Past overal bij.

Prima niets op aan te merken.

Het ging zoals we gewend zijn bij online aankopen. Geen gedoe of moeilijke aanmelden. Alles verliep vlotje en de aankopen waren ook snel binnen.

Besteld en snel geleverd.en ziet er uit zoals op de foto

Altijd goed!

De producten zijn mooi en goed. Ook na vele wasbeurten. Persoonlijk zou ik graag losse hand- en theedoeken kunnen kopen ipv setjes. Neemt niet weg dat ik heel tevreden ben.

Snelheid en kwaliteit, Walra is bij de tijd.

Het bestellen op de site was overzichtelijk en duidelijk. Het dekbedovertrek was goed verpakt. Ondanks de feestdagen was de levering snel. Mooi product wij zijn tevreden.

Super kwaliteit

Ooit andere handdoeken gehad maar wil nu geen andere handdoeken meer. Alleen walra! Ze drogen gelijk goed af en zijn zeer zacht maar ook lekker dik.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven