Snelle levering, mooi verpakt, goede kwaliteit. Blij mee!

100% tevreden, niets op aan te merken

Mooi product, deken voor kleinzoon, ontvangen

Walra is altijd fijn....het slapen gaat steeds beter....

Walra staat voor degelijke kwaliteit

Onlangs dekbedovertrekken en badhanddoeken gekocht. Heel simpel: als er Walra op staat, weet ik dat het degelijk is. Topkwaliteit.

Prachtig beddengoed

Snelle bezorging, heerlijk, zacht en goede kwaliteit beddengoed!

Doen wat je belooft en dat geldt zeker voor WALRA

Echt super 4 seizoenen dekbed gekocht en 2 handdoeken als proef erbij. Dekbed is echt heerlijk, slaap eindelijk eens door. De rest van onze handdoeken worden door Walra-handdoeken vervangen als ze aan vervanging toe zijn: De Walra-handdoeken drogen goed en de vorm van de handdoeken blijft gelijk als ze uit de droger komen.

Top kwaliteit!

Top kwaliteit, snelle verzending en retour!

Vlot geleverd

Volgende dag al bezorgd. Mooie kwaliteit handdoeken in een fraaie jleur.

Mooie handdoeken en prima service

Mooie zachte en dikke handdoeken. Donderdagavond bestelden vrijdag al bezorgd. Prima service.

Kwaliteit zoals gewend van Walra

Dekbed en hoeslaken gekocht. Mooie kwaliteit. Heb vroeger mijn hele uitzet gekocht bij Walra. Kwaliteit is nog steeds goed. Hoeslaken gaat helemaal om mijn box spring. Uit de kunst.

Nice towels!

The delivery was fast. The towels feel nice and I can't wait to try them out.

Mooie handdoeken van gerecycled katoen

Wij hebben voor een nette prijs 3 sets van 5 handdoeken besteld. Vanwege het milieu wilden we graag een duurzame optie. De handdoeken van gerecycled katoen zijn prachtig en lekker zacht. Ze werden ook snel bezorgd. 5 sterren!

Goed, alleen jammer dat de kleur niet overeenkomt zoals op de website.

Binnen 24 uur geleverd, zoals aangegeven. Helaas week de kleur af van de foto op de website. Kwaliteit staat buiten kijf, daarom wederom Walra gekozen.

Slechte kwaliteit en treurige klantenservice.

Een aantal weken geleden hebben wij 20 handdoeken en 14 washandjes gekocht bij de Walra. Ondanks dat zij spraken van een sale, blijkt later met de "gepersonaliseerde" pre-sale korting van de black-friday dat wij nog meer korting konden krijgen dan wij in eerste instantie hebben gekregen (35 euro verschil). Toen wij daarover contact opnamen werd ons medegedeeld dat zij hier niets aan konden doen en de prijs niet konden aanpassen. Bijzonder aangezien Walra aangeeft "milieubewust" te zijn. Dan maar pakket retourneren en een nieuwe bestellen. 2 dagen lijkt blijkt de black-friday sale nogmaals lager te liggen dan de pre-sale, wat nogmaals een verschil oplevert van 30 euro. Wederom dan maar retourneren en een nieuwe bestellen aangezien zij toch niets aan de prijs kunnen doen. Pakket ontvangen en binnen een week breekt er al een lusje kapot van een nieuwe handdoek. Contact opgenomen met Walra, blijkt dat de kleur die wij hebben niet meer leverbaar is. Aangegeven dat wij 2 pakketen ongeopend retour hebben gestuurd waarop wij antwoord krijgen dat zij deze handdoeken niet meer mogen versturen omdat deze niet meer "nieuw" zijn. Bijzonder nogmaals want ze zijn zo milieubewust? Ze konden een deel van het bedrag terugbetalen (20%), dit was de enige optie. Hier dan maar voor gekozen. Een kleine week later treffen wij in een van de washandjes een gat aan. Wederom dan maar contact opnemen. Ook nu blijkt de kleur niet meer leverbaar waarbij ik aangeef dat ik nu wel vindt dat wij het volledige bedrag teruggestort mogen krijgen gezien de algehele bovenbeschreven ervaring. Hier kwam echter niks van in, aangezien enkel 1 van de twee verpakte washandjes kapot was en ik dus recht had op een deel van het bedrag. Het gaat mij niet om die paar euro want ik mag blij zijn dat ik deze kan missen. Maar met deze waardeloze stijl van klantenservice in combinatie met de prijs die de Walra vraagt voor hun textiel, zijn hun in ieder geval één klant in de toekomst kwijt.

Goede kwaliteit!

Ik heb voor mijn uitzet, jaren geleden, het linnengoed van walra gekocht en ben er altijd erg tevreden over geweest.

Geweldig!

Snelle levering en keurig verpakt!

Fantastisch bedrijf!

Service zoals he die tegenwoordig niet meer zoveel ziet! Wat een goede klantenservice en communicatie. Ook perfecte kwaliteit en mooie stijl! En ook nog voor een top prijs! Enorm tevreden! Ik voel me als klant is de watten gelegd!

Slaap als een roosje

Heb nog niets ontvangen!!!!

Nog niets ontvangen

Altijd kwaliteit

Altijd de kwaliteit die je verwacht en zeker van Walra gewend bent

Top kwaliteit

Goede kwaliteit, en snelle levering

Voldeed precies aan mijn verwachting.

Ben helemaal tevreden.

Mooie kwaliteit

Super snelle bezorging. Netjes verpakt.

Snelle levering en een goed product

Kleur en afmeting zijn zoals ze beschreven staan op de site. Zeer goede kwaliteit.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven