Oplossingsgericht

Na klacht een nieuwe handdoek gekregen. Keurige en snelle afhandeling.

Walra altijd fijn en heerlijk beddengoed...blijft ook goed. Ik gebruik het in onze B&B, dus het wordt veel gewassen. Ik ben er heel blij mee

Goede kwaliteit hoeslaken

Overzichtelijk site zodat je vrij gemakkelijk het juiste formaat hoeslaken kan vinden. Op tijd bezorgd. Super kwaliteit hoeslaken, ribbelt niet op.

Heel goed!

Ik ben heel blij met de handdoeken.

Super kwaliteit. Netjes geleverd.

Erg fijne handdoeken lekker zacht ook

Top handdoeken ben er zeer tevreden over

Nette, correcte en snelle levering

Na de bestelling krijg je duidelijk mail wanneer je je artikelen kan verwachten. Artikelen zijn goed ingepakt en netjes verwerkt.

Snel geleverd goede kwaliteit heerlijk zacht

Gewoon erg goed

Ben al bekend met Walra vanaf 1968,mijn hele uitzet gekocht voor m`n trouwen. Laatste handdoeken ongeveer 5 jaar geleden weg gedaan.

Kwaliteit

Al meerdere keren producten van Walra gekocht Prijs en Kwaliteit is in de juiste verhouding. Erg tevreden over de producten van Walra daarom koop je er steeds opnieuw.

Ik had bestelling gedaan toen had ik verkeerde maat besteld Heb ik doorgegeven werd bestelling geannuleerd en kreeg ik me geld terug Heb daarna goede maat besteld en was een snelle bezorging Dus ik ben heel tevreden over Walra

Top handdoeken

Goede kwaliteit dekbedovertrek

Zachte dekbedovertrek met mooi design.

Goede winkel

Snelle levering en prima communicatie. Jammer dat er veel kleuren niet meer leverbaar zijn ..

Mooie dekbedovertrek en een uitstekende service

Supergoede service

Camperlakens besteld, snelle levering en toen ik mailde omdat er een klein probleem was bij de levering binnen een dag opgelost. Mooie kwaliteit! Dankjewel

Prachtige producten. Snelle levering en top service

Geweldig, goeie kwaliteit.

Ben heel tevreden over de producten, ik heb ook badhanddoeken van Walra en de kwaliteit is heel goed .

Goede info over verloop en levering

Slaap nu al beter met dit dekbed. Ben er erg blij mee en hoop dat dit zo blijft.

Snelle levering, vriendelijk personeel

Telefonisch zeer goed en vriendelijk geholpen En de handdoeken zijn erg mooi

Mooie kwaliteit en snelle levering

Het dekbedovertrek voelt prettig aan en is mooi van kleur. De hammamdoek is super

Had dekbedovertrek besteld en week later kwam de aanbieding met gratis hammamdoek, even gebeld en alsnog ontvangen

Keurig op tijd bezorgd.

Zeker voor herhaling vatbaar.

2 x een bestelling geplaatst en 2 x alles geleverd zo als je ook zou willen. Alles goed verpakt en netjes optijd zoals aangegeven

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven