Gewoon goed zo als altijd

Ik gebruik al jaren Walra lakens en andere producten

Ik ben erg huiverig geworden na diverse teleurstellingen gekocht via internet Deze keer niet , snelle levering en heel blij met het geleverde product Ik durf bij jullie meer te bestellen en ga dat zeker doen Bedankt

Mooi en heerlijk materiaal

Voldoet helemaal aan de verwachtingen, super fijn materiaal en ligt zalig. Erg tevreden.

Super kwaliteit dekbed overtrek

Lekker lang en stevige stof weer super blij mee met de nieuwe overtrek nooit meer wat anders..

Goede en snelle service.

Super fijne hoeslakens en moltons voor topper besteld. Goed materiaal en gaat lang mee! Echt een aanrader om hier te bestellen.

heel mooi materiaal

prachtig dekbed overtrek zeer goede kwaliteit

Slechte kwaliteit

Dekbedovertrek gemaakt van katoen van zeer slechte kwaliteit,ook na wassen.Is door de hardheid/ruwheid niet onder te slapen.Miskoop van de maand!

Goede service en degelijke kwaliteit

Twee handdoeken en 1 dekbedovertrek besteld. Na ontvangst alles een keertje licht gewassen. Blijkt 1 handdoek een weeffout te hebben. Na contact per mail heb ik een nieuwe gekregen. Dekbedovertrek is mooi. Wel jammer dat de slopen niet in dezelfde print zijn maar gewoon beige. Zou iets mooier zijn geweest. Verder wel prachtig.

Absoluut een aanrader!

Fijne en overzichtelijke website. De bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit, waren goed verpakt en werden zeer snel geleverd. Dat is toch precies zoals je het wil hebben!

Mooie kwaliteit

Nette en mooie kwaliteit beddengoed.

Heerlijk kwaliteit

Super tevreden weer met mijn bed overtrek. Heerlijke kwaliteit

Heel fijn geholpen om klacht op te lossen

Had bij bestelling twee kussenslopen die niet goed waren .Naeen telefoontje en een foto opsturen kreeg ik meteen nieuwe slopen opgestuurd

Prima geregeld

Dekbedhoes goed verpakt, geen schade

Handdoek met lus en voelt zacht en vol.

Handdoeken in mooie kleuren met een zachte maar volle greep.

Al 40 jaar heel tevreden! Topkwaliteit

Altijd tevreden met de goede kwaliteit en kleurechtheid!

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Blij met duurzame ekbedhoezen!

Ik ben blij dat Walra ook werkt aan verduurzaming.een deel van katoen is gerecycled.graagcdeze lijn voortzetten. Ik heb een prachtig set terras gestreept voor landelijk gevo e l.

Prachtig!

Mooie badhanddoeken, zacht en toch stevig. Ik had er al een paar en met deze erbij is mijn kast , helemaal Walra !

Stijl en Comfort

De handdoeken, gastdoeken en baddoeken van Walra zijn een perfecte combinatie van stijl en comfort. Ze zien er prachtig uit en voelen heerlijk zacht aan op de huid. Als je op zoek bent naar kwaliteit en comfort, zijn deze handdoeken een uitstekende keuze!

Fantastisch.

Mooie producten, uitstekende kwaliteit. Gewoon klasse. Snelle levering. Kan niet anders zeggen dan: blijf zo doorgaan.

Fijne kwaliteit, mooie dessins

Fijne overtrekken, die ook recht zijn en niet hoe vele andere scheef zijn gestikt.

Erg goed materiaal geen pingel en rotzooi

Topkwaliteit

Vlotte en snelle levering , kwaliteit voor goede prijs

Tevreden klant

Artikel geretourneerd en alternatief besteld. Dat was de volgende dag geleverd. Nette opvolging. Wel twee keer met een andere bezorgdienst geleverd (klant had geen keuze).

Zeer snelle levering, goede kwaliteit, netjes verpakt! Ga zo door!!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven