Prima badhanddoeken

Alleen vind ik het jammer dat Walra reclame maakte Dat als je het weekend van 7/8 maart een bestelling deed bij Walra Je er een badstof bij cadeau zou krijgen. Dat is niet gebeurd.

Zeer goede kwaliteit heb 40 jaar terug mn hele linnen uitzet bij jullie gekocht.

Top all the way

Vanaf bestellen tot gebruiken. Helemaal prima!

Geweldige service en kwaliteit

Fijne en snelle communicatie via de mail gehad en meedenkend aan de oplossing. Prima service en de kwaliteit is geweldig.

Prima ervaring. Top

Goeie ervaring

Mooi maar.......

Mooi dekbedovertrek maar jammer dat de blauwe piping alleen aan de bovenrand zit. De hoes is na het wassen buiten gedroogd maar kreukt enorm. Alles gestreken maar de stof voelt wat stug aan. Met vriendelijke groet, Mevrouw J.Leensen

De lakens zijn precies zoals omschreven. Mooie kwaliteit. 's avonds besteld de volgende dag in huis, na het wassen direct op bed heel mooi.

Prachtig dekbed, heerlijke kwaliteit

Prachtig dekbed, heerlijke kwaliteit

Snelle service, goed product

Fijne handdoeken van recycled materiaal.

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering en prachtig dekbed

Heerlijk katoenen dekbed besteld. In het echt nog mooier dan op de foto. Heel erg blij mee

Toplevering en superkwaliteit textiel!

Één en al lof! Heerlijk dekbedovertrek om heerlijk onder te dromen!

Meer dan uitstekend

Wat een snelheid en wat een service. Dit is gelukkig een website die voor 100% te vertrouwen is. Geweldig!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle verzending, goed verpakt. Erg tevreden.

Snelle levering, prima kwaliteit!

Mijn badjas draagt heerlijk comfortabel!

De badjas die ik heb besteld werd snel en keurig afgeleverd. Het kwam precies overeen met de foto’s op de site. Kortom een fijn cadeautje voor mijzelf.

Goede en snelle levering. Een keukendoek was los aan de zijkant. Een foto opgestuurd. Walra reageerde heel snel en heeft me een nieuw pakketje van 3 doeken toegestuurd. TOP !

Echt de volgende dag binnen.

Er was bij mij iets mis gegaan en heb contact gehad via WhatsApp. Daar is alles goed uitgelegd . Prachtige handdoeken en volgende dag binnen .

Prima snel maar ook direct after reclame

Makkelijk kiezen. Goed product. Levering 2 dagen na bestelling. In de mail direct aanvullende aanbieding. Na 1e test materiaal kwaliteit top, conform verwachting. Nieuwe bestelling gedaan, maar ook direct weer boem nieuwe reclamemail.

Op alle fronten goed!

Makkelijk om dingen te bestellen, goede terugkoppeling en snelle en nette levering.

prachtige kwaliteit

Pin stripe flanellen dekbedhoes lits jumaux. Kleuren waren precies wat ik hoopte.

Heerlijk dekbedovertrek

Hebben al een dekbed van Walra en nu einde ook een goed passende hoes van een heerlijke kwaliteit

Goede kwaliteit en zalig om te gebruiken

Zo zalig om het te gebruiken. Makkelijk in onderhoud . Top kwaliteit . Elk moment tevreden van de artikelen .

Super blij met mijn beddengoed van Walra!

Goede kwaliteit, prijs en levering. Slaap er heerlijk in!

Te Gek

Ik ben zeer tevreden over de producten en bezorging, jammer dat de leuke aanbieding een paar dagen na mijn bestelling op de mail stond. Ik vond de tas prachtig en had daarvoor graag iets extra’s besteld. Nu even niets nodig JAMMER!!!!!!!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven