Okee

Track en trace leren doorgeven

goed en snel geleverd

Snelle service, mooie lampen.

De bestelling is snel geleverd en de lampen bevallen prima, goede kwaliteit voor acceptabele prijs.

Wat ik gekocht heb werkt niet naar behoren.

De achterlichten van de Ledunit gaan na een paar seconden knipperen op een lage frequentie. Dit gebeurt als de licht schakelaar in de auto uitgezet is. Ik ga nu eerst naar de dealer of de plug aan de auto wel goed aangesloten is. Het is een nieuwe auto 2 maanden oud. Aanbevelen kan ik geen antwoord op geven.

Proper verpakt

Makelijk te instaleren als je een beetje verstand hebt van stroom Erg duidelijk.en fel

Snelle levering, goede kwaliteit.

Een mooi product dat voldoet aan mijn verwachting.

kwaliteits lampen

Perfecte led verlichting voor mijn landbouw voertuigen, en passende lampen voor diverse merken tractoren, vervangende koplampen,enz, een zee van licht.

Vlotte levering

Moeilijk om te bestellen, goed verpakt en geleverd. Als service een aansluit schema meeleveren, is niet echt noodzakelijk maar geeft een compleet en verzorgd gevoel.

Een mooi product en snel geleverd.

Gemakkelijk te bestellen - mooie producten - redelijke prijzen en snel geleverd.

Kwaliteit

Snel binnen knap product zeer stevig Fel licht en duidelijk zichtbaar. Monteren is wel een ding daar even tijd voor nemen

slecht , lang op pakket moeten wachten

duidelijke website bestelling ging vlot Lang moeten wachten op pakket ;-(

goede prijs/prestatie

met redelijke keuzemogelijkheden en redelijke prijzen een goede keus. prductdocumentatie ontbreekt sooms evenals gebruiksaanwijzingen. verbeterpuntje.

De juiste spullen ontvangen

alles is goed verlopen

Dik ok

Zeer goede kwaliteit

Gewoon goed!

Snelle en correcte verzending en prima product!

Super snel geleverd en voor weinig geld

Ik had breedte en zij verlichting nodig

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Snelle levering en een goede kwaliteit van de led verlichting!

Goeden snelle levering

Goeden snelle levering super

Snel en goed geleverd en goed artikel.

Goed product en service

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.