Zeer snelle levering en goede prijs

Kwalitatief goed product wordt voor een goede prijs zeer snel geleverd.

Vlotte levering goede kwaliteit

Goede kwaliteit Goede omschrijving van de producten. Vlotte levering. Enkel een korte beschrijving van de kleuren van de kabels zou handig zijn. Voor de rest top. Mooie compacte lichten

Gebeld met ledhandel24. Perfect geholpen geweest zeer vriendelijk. Levering de volgende dag.

goed snel en duidelijk

Geweldige positieve ervaring,met jullie tegemoetkoming, ivm. fraude levering. Netjes afgewerkt.

vlot

vlotte levering

Zeergoed

Maken er geen probleem van als er iets niet werkt direkt een nieuw te sturen

Goed materiaal Goeie servive Optijd verzenden

Alles volgens afspraak

Mooie producten

Goede prijs kwaliteit verhouding

Voldoet aan de verwachtingen

Snelle service, goede spullen

Na mijn bestelling kwam de bestelling vrij snel. De artikelen die ik besteld had voldeden aan wat gezegd wordt op de site

weet niet

site très sérieux

site très bien fait et sérieux les phares sont de bonne qualités et très faciles a installer et je suit heureux d'avoir trouver des phares pour remplacer les mien a l'origine

Heb nog niks ontvangen kan niet vinden waar mijn pakket is via dhl

Bezorging via dhl heel slecht

Een tevreden klant!

Gemakkelijke en duidelijke website, snelle levering en correcte prijzen. Meer moet dat niet zijn! :)

Netjes geleverd.

Bij 3 van de 6 lampen klemt de bevestiging niet goed, lampen zakken uit zichzelf naar beneden.

Mooie spullen en prettig telefonisch contact

Mooi waterdichte breedtelampjes besteld die vlot zijn geleverd. Na dat ze aangekomen waren lampjes in een pannetje met water gelegd om te kijken of ze echt waterdicht waren. Bleek helaas niet het geval. Na telefonisch contact werd het bedrag vlot terug op de rekening gestord. Kortom perfect opgelost. Aanrader!

mooi veel licht

Goede kwaliteit

solide lampen snelle levering

Na contact met Anneleen prima.

Goede service enkel betaling vanuit ‘België misschien simpeler maken.

Snelle levering, lampen top

De lampen waren uitverkocht. Snel een reactie gekregen toen ze terug in vooraad waren. Snelle levering, goed verpakt en top materiaal. Wij zijn dik tevreden,!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed materiaal voor een in verhouding staande prijs

Mooie lampen met veel lichtopbrengst

Ik heb de op de trekker gemonteerd. Geeft een hoop licht

snelle levering, bij retour snelle terugbetaling

goede producten

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Veenweg 23 A

9561 TL Ter apel

Over Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een webshop met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.