Ga zo door !!

Ga zo door !!

Zeer goede service!

Mijn product kwam beschadigd aan, ik had een email gestuurd en binnen een paar minuten hadden Blisso gereageerd. Ik kreeg mijn bestelling opnieuw opgestuurd en heel goed ingepakt. Fantastische service.

Goed smeerbaar

Maar deze lipgloss had ietsie vetter gemogen maar als vervanger is hij prima.

Alles perfect

Snelle levering, niets op aan te merken, volledig zoals verwacht en grote korting

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Meer dan prima ervaring !!

Zeer prettig, erg snelle levering, goede produkten

Artikel niet compleet

Stekker en adapter mist.

Bestelt en alles prima verlopen als verwacht.

Geen ervaring, nog niet.

Snelle levering, lage prijs

Het product werd snel geleverd en tegen een lage prijs. Heel tevreden! Bedankt Blisso

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super! Ik heb hier een produkt kunnen bestellen waar ik al jaren naar op zoek was.

Prima service, produkt en een snelle bezorging. Ik heb mijn oogschaduw weer gevonden die nergens anders meer te verkrijgen was. Erg blij mee. Want de alternatieven blijven niet zitten, zijn te vet en zijn niet zo mooi.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van mijn bestelling.

Goede prijs - kwaliteitverhouding

Producten hadden mooie prijs. Besteld en snel geleverd. Goed verpakt en kon door brievenbus, maar door goede verpakking was poederdoos keurig intact. Blij mee!

Gewoon heerlijk snel. Erg fijn. Blij mee!

Goede ervaring, tot de volgende keer!

Altijd goede producten en een snelle bezorging!

Super fijn altijd om hier te bestellen. Goede prijzen en vaak nieuw aanbod van mijn merk. Bezorging bijna altijd de volgende dag in huis waar ik van hou!

Zeer goede ervaring

Ik had een zeer goede ervaring. De zending kwam heel snel aan. Ik ben tevreden met mijn bestelling. Mijn advies is om meer details te geven over de beschrijving en de inhoud.

Fijn

Snel

Zeer vlugger en correcte service.

Prijs kwaliteit zeer goed. En een zeer vlugge levering ook.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ben blij dat ik het oogschaduwpalette nog gevonden had gezien op tiktok alleen de verzending vind ik veel maar voor de rest okee die

100% tevredenheid over jullie service

Altijd bereikbaar voor vragen.

Zeer goede ervaring met Blisso.

Op mijn vragen (per mail) aan Blisso reageerden ze gelijk. Ik kreeg een uitgebreid antwoord. Ben zeer tevreden over Blisso.

snelle levering, top service

fijn!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel verzonden, snel ontvangen, helemaal top! Had het binnen 24 uur!

Product snel verstuurd Betrouwbaar

Fantastische website

Prachtig merkengamma. Je favoriete kleuren die nergens anders meer te vinden zijn, vind je gegarandeerd bij Blisso terug. Geweldige klantenservice en levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De lipsticks die ik al geruime tijd zocht, gevonden bij Blisso. Ook werden ze snel geleverd

snelle goede service

snel en eenvoudige bestelling en levering

Bijsterhuizen 1013

6604 LA Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.