vlugge levertijden en goed verpakt kan niet meer beter doe zo voort

vergeet mij niet indien jullie een nieuwe voorraad ontvangen van L'Oréal paris voor oogschaduw palette bleu marinière ik koop er meteen 10 stuks want ik mis dit product zo erg en word er ongelukkig van

Tevreden

Snelle en goede afhandeling, ook de telefonische hulp.

Snelle en goede afhandeling, ook de telefonische hulp!

Vlotte afhandeling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle , keurige afwikkeling van bestelling

Snelle levering en de producten zoals verwacht! Heel erg bedankt! :) Perfecte service!

Dat het een perfecte online winkel is

Dat het een perfecte online winkel is

Goede service en zeker de juiste kleur thuis aangekregen!

Snelle en nette levering

Snel in huis en heel netjes verpakt.

Prima en snel

Eindelijk weer een bedrijf gevonden die ‘mijn’ lipgloss verkoopt die al +/- 8/9 jaar uit het assortiment is én heel goed geprijsd. Ik schrijf nooit reviews, maar dit verdient het zeker, want zondagavond iets besteld en had dit al maandag binnen, wauw! Nog nooit meegemaakt (of ja, je betaalt daar gewoon veel meer extra voor) maar zo op een normale manier een bestelling plaatsen, op een zondagavond. Top. Daarnaast was het ook super verpakt. Hier zal ik absoluut vaker bestellen. Dank!

Top kwaliteit producten.

Zeer uitgebreide keuze en supersnelle levering. Fantastische klantenservice. Een aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestellingen worden super snel geleverd

Bestellingen worden super snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Soms zijn er nog scherpere aanbiedingen. Deze keer van mijn verjaardagskorting een leuke bestelling geplaatst. Ga in de toekomst zeker vaker bestellen!

Geweldig Bedrijf!!!!

Super snel eerlijk fijn bedrijf dikke 10

Snel en correct geleverd

Supergoed

Hele snelle levering

Oke

Producten snel geleverd. Bestel er al zo lang. Klantenservice onvriendelijk. Ik ga wel ergens anders bestellen.

Groot aanbod

Veel keuze, goede prijzen, snelle levering, goede communicatie.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Producten komen overeen met mijn hoop

Alles goed geregeld. Leuke aanbiedingen. Netjes verpakt.

Hele goede ervaring!

Voor het eerst bij Blisso besteld, maar prima ervaring. Goede prijs voor UV-gellak, snelle levering en keurig verpakt.

Goede levering, simpel

Besteld, pakketje in de bus en klaar! Geen haken en ogen.

Super!!

Eindelijk mijn lang verwachte lipstick weer op voorraad Fijn om een bericht te ontvangen en deze te kunnen bestellen Supersnelle levering Helemaal top!!

Snelle probleemloze levering.

Ik had mijn mascara s avonds besteld en idd de volgende dag lag deze al op d deurmat. Heel fijn.

Bijsterhuizen 1013

6604 LA Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.