goede service en snelle levering

het besteld was snel geleverd, goed verpakt en voldeed volkomen aan de verwachting.

Alles ging beter dan verwacht. Het werd binnen 1 werkdag geleverd zoals beloofd. En kreeg ik niet 1 stuks maar 2 stuks Hopelijk maak ik jans op 50 euro

Goede ervaring

Goed product, goede prijs en supersnelle verzending met verschillende bezorgopties. Super!!

Prima product

Ik was al lang op zoek naar dit product. In de winkels niet meer te koop dus erg blij met Blisso.. Topie

Ik vind het heel goed voor de prijzen en heel snel verzonden

Ik heb in de avond een bestelling gedaan en de volgende dag was het al verzonden.heel goede prijs en makkelijk te bestellen

Snelle en goede service.

Besteld en de volgende dag in huis!

Ik heb hier de Skinactive bbcream van Garnier gekocht omdat ze die niet meer in de winkels verkopen. Super fijn dat dat hier gewoon kan en zo snel binnen is !

Snel en precies wat ik verwachtte

Prima! Snel en bestelling was precies wat ik verwachtte

Snel geleverd en kleuren zoals op foto

Leuk een goodie bij de bestelling! Super snel geleverd, alles klopt. Make-up zelf kende ik al en is alleen hier (mestal) op voorraad. Dus ik kom weer terug!

Snelle levering, altijd netjes verpakt

Levering vrijwel altijd binnen 1 dag en de producten zijn netjes verpakt. Indien mogelijk wordt het in een luchtkussen envelop verzonden, waardoor de zending in de brievenbus past. Top!

Mooie pennen en spullen

Zeer tevreden!

Ik had nog nooit van Blisso gehoord, maar zou hier zeker vaker bestellen! Op vrijdag besteld (na 17u), zaterdag al in de uitlevering bij DHL. Had alleen pech dat het pakketje verkeerd gesorteerd was en dus pas later daadwerkelijk bij mij was, maar daar kan Blisso niets aan doen. Wat mij betreft een aanrader!

Mijn lipsticks bij hun gevonden, die niet meer in de winkel waren. Fijne en snelle verzending.

GOED

Super!!

Ik had nog nooit van Blisso gehoord. Maar het is heel goed bevallen. Wanneer ik weer wat nodig ben dan weet ik jullie te vinden.

Heel vlot en goed bezorgd

Goede ervaring

Alles PERFECT geregeld!

Had een bestelling voor de 1x bij Blisso gedaan, zoals vermeld werd het de volgende dag bezorgd! Ben zeer tevreden!!!!!

Hele snelle levering

Was uitverkocht maar maanden later kreeg ik Een berichtje dat het weer leverbaar is. Direct Besteld en volgende dag al in huis. Wat een Service

Prima levering

Website prima om een artikel te bestellen , duidelijke foto en goede omschrijving. Artikel is snel geleverd

Snelle levering, keurig verpakt

Nagellak besteld en potjes waren allemaal geseald. Top!

Vlugge levering

Tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle levering tegen een scherpe prijs

Zeer snelle levering

Superfast delivery

Product as ordered, well packed, good price, fast delivery. Thank-you.

Bijsterhuizen 1013

6604 LA Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.