Goede prijs, snelle levering.

Eerste keer besteld bij Blisso. Zeer tevreden. Goede prijs, duidelijke website en snelle levering.

Hele leuke producten Met zeer veel keuze. En een hele snelle levering.

Snel en correct

bestellingen worden heel snel geleverd en zijn altijd perfect in orde.

Snelle en juiste levering

Geen opmerkingen. Bestelling en levering vlot verlopen. Een aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en goede prijs

Dit is de 1ste keer dat ik iets bestel op Blisso en ik moet zeggen dat ik niks heb te klagen. Site is goed en duidelijk. De prijs voor wat ik besteld heb is goedkoop en natuurlijk de snelle levering. Al bij al een hele fijne site om te bestellen. Ik ga hier vaker bestellen!!

Goed!

Ik heb mijn bestelling conform afspraak ontvangen.

Super snel geleverd voor een zeer concurerende prijs.

Goedkoopste en super snelle levering. Product zoals omschreven.

Ik was zeer verrast door de Lipstick voor een mooie prijs te kunnen kopen. en de levering ervan was volgende dag al! Ik werd goed geïnformeerd over de levering. Kortom erg blij met Blisso

Heel snel m’n producten ontvangen Thxxx

Snelle levering Netjes milieubewust verpakt

Over product (dat ik al kende) en bezorging helemaal tevreden.

Hele snelle service!

Goede website en hele snelle afhandeling van de bestelling! Was al een tijdje op zoek naar een specifiek oogpotlood van Maybelline en vond het hier. Ook duidelijke Q&A.

prima levering

mijn artikelen werden keurig op tijd bezorgd en waren goed verpakt. De volgende keer bestel ik ze weer.

Keurig verzorgd, op tijd

Goede producten snelle service

Fijne site makkelijk in gebruik. Je word goed op de hoogte gehouden via mail. En met de post ging alles prima.

zo blij met deze mascara

Maybelline cateyes mascara is voor mijn dunne fijne wimpers echt THE best. Vooral het curvy borsteltje werkt fijn, Hij dekt ook mooi,korrelt niet en blijft lang zitten. Geen oogirritatie. ik begrijp niet waarom hij niet meer te krijgen is in Nederland voor een fatsoenlijke prijs, Hier bij Blisso wel! Zo blij mee!

Tevreden

Fijn dat ik bericht kreeg dat de dream mousse 60 weer op voorraad was Graag hoor ik ook weer als er weer een nieuwe binnen is. Is verder nergens te bestellen.

Enige webshop die mijn favoriete lippenstift heeft

Na veelvuldige zoektocht langs o.a. vele drogisterijen, mijn favoriete Maybelline lipstick kleur weer gevonden, helemaal top

Is mee van mijn eerste bestelling online en dat is prima gegaan. Dat ga ik nog vaker doen met producten die ik in de buurt niet kan kopen. bedamkt

Prima snelle levering

Ben zeer tevreden , zal zeker nog eens bestellen !

Wat is kocht kreeg ik

Snelle service, goed verpakt en duidelijke communicatie

Super snelle bezorging!

Maandagavond besteld, dinsdag ochtend afgeleverd! Top. Producten ook naar wens.

Prima borstel

Ik heb het nog niet echt gebruikt, is voor op vakantie..

Uitstekend gereageerd op verkeerde levering welke uiteindelijk bleek dat het een juiste levering was maar dat ik een verkeerde bestelling had gedaan. Ook terugbetaling ging snel. Tenslotte de opmerking dat de medewerkers die ik telefonisch gesproken heb accuraat, vriendelijk en behulpzaam waren. Dank voor alles

Nergens mijn BB cream meer te krijgen, gelukkig gevonden op Blisso! Super snelle levering, dus helemaal top.

Bijsterhuizen 1013

6604 LA Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.