Alles perfect en heel snel bezorgd

Ik zou zeggen..hier kun je echt goed bestellen.

Op voorraad waar elders uitverkocht!!

Prima verzorgt

Alles zoals t hoort

Zoeken, gevonden, bestellen, betalen, bevestiging via de mail.. een nachtje slapen, volgende dag s avonds in de bus Veel dank

Besteld en op tijd ontvangen

snelle en nette levering

keurig verpakt, leuk cadeautje erbij. Iets groter assortiment zou leuk zijn.

Snelle levering en betrouwbaar

Fijne en overzichtelijke website. Na bestelling heb ik ik het pakketje snel ontvangen.

Hele goeie service

Mijn highlighter was gebroken aangekomen ,maar geen probleem binnen twee dagen een nieuwe kosteloos op de mat top!

Snelle levering ondanks de enorme drukte

Netjes verpakt

Fijne service

Mooie producten en snelle levering

Supersnel en heel correct!

Zeer zeker aan te bevelen!

Toppie

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Gewoon goed!

Zeer tevreden!

Wat ik besteld heb kan ik niet meer in de winkel kopen en bij jullie had ik het zo gevonden! En snelle levering.

Goede levering ik hoefde niet lang te wachten

Perfecte service

Zeer snelle en correcte levering

Product zoals beloofd, snelle verzending.

Goede service!

Ik wilde informatie over bepaalde producten dus had ik per mail een vraag gesteld. Deze werd binnen een paar uur beantwoord. Daarna producten besteld die ik ondanks de feestdagen binnen een paar dagen thuis bezorgd kreeg. Top service!

Super goede service

Geweldige service en de producten zijn ook super

Bestelling 21-12 werd bezorgd 23-12, ik heb dus niets te mopperen. BEDANKT BLISSO

Snelle en goede service

Mijn oogschaduw was beschadigd aangekomen 2 dagen later een nieuwe gekregen.

prima service en levering

Goede website met veel keuze in make-up. Bestelling werd snel verstuurd en geleverd en kwam intact aan. Wel zou er bij de producten op de website iets meer foto's of uitleg mogen staan. Bijvoorbeeld voor oogschaduw met meerdere kleuren. Een close-up foto zou nog fijner zijn om te kiezen.

Goed product.

Goede snelle levering.

Besteld en meteen de volgende dag netjes in huis.

Snelle goede service

Prettige website en snelle levering ! Zelfs in deze tijd. Producten keuze is enorm en de producten die ik heb besteld bevallen erg goed. En natuurlijk de leuke prijsjes!

Prima producten en snelle levering

Binnen 48uur in huis , zelfs met de huidige drukte

Bijsterhuizen 1013

6604 LA Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.