Goede prijs, snelle levering

Super goed gegaan!

Oplichters!

Heb powder deodorant besteld was gewoon n roller beslist niet de echte dove powder deodorant daarbij ook nog twee keer zo duur als op een andere site nooit meer..

Fijne producten en snelle verzending

Fijne webshop met mooie producten. Snelle verzending én een leuk presentje kado gekregen :)

Nice selection and fast delivery

Found this online store when looking for a specific shade of an Essie nailpolish. They have a wide range of colors for this and other known brands like OPI. No problems with the shipment and the goods were delivered the next day as advertised.

Snelle verzending, duidelijke communicatie!

Ik had mijn bestelling binnen no time in huis. Heel blij met Blisso omdat zij de enige zijn die Collection concealers leveren in Nederland, al jaren mijn favoriete make-up product.

Geweldig!

Snelle verzending!

Geweldige service van bestelling tot snelle levering

Fantastisch goede en snelle levering

Mijn ervaring met Blisso is erg positief. De producten die ik nodig had waren erg voordelig en ze zijn snel verzonden. Niks op aan te merken.

Ik vond een eyeliner die ik nergens anders kon vinden

Overal uit het assortiment maar hier gelukkig nog verkrijgbaar!!!

Geweldig geholpen

Snelle reactie op mijn mail.

Vlotte afhandeling

Goed geprijsd en snel geleverd. Ik was er blij mee.

Helemaal top!

Makkelijk om te bestellen, snelle bezorging en netjes verpakt

Razend snel geleverd

Zeer tevreden !

Heel snel ontvangen van Blisso en goed verpakt. Product exact zoals op de foto en verzegeld. Top !

Snelle bezorging, prima service

Mijn bestelling de volgende dag al in huis, helaas niet wat ik had verwacht en wat beschadigd, maar retour was snel geregeld en ook werd ik vriendelijk geholpen door de servicedeskmedewerker van de klantenservice. Ik zou er zeker vaker bestellen.

Gewoon echt top

Vriendelijk klantenservice en veel keuze, top producten voor een redelijke prijs.

Alles ging zoals h moest gaan

Op tijd geleverd. Netjes gemeld wanneer ze zouden komen. En blij met de artikelen die ik besteld heb.

Is mijn 1e bestelling

Helaas, maar...

Ik had een foundation gevonden op deze website (van Bourjois) die vrijwel nergens anders verkrijgbaar was. (Pluspunt). Helaas bleek na aankomst, dat deze niet helemaal goed meer was. In plaats van een gel-textuur te hebben, was het zeer waterig. Contact met klantenservice gehad (+ foto gestuurd) en die adviseerden om een dagje in de koelkast te laten. Klantenservice reageerde snel en dacht met me mee. Zo gezegd, zo gedaan. Helaas hielp dit niet. Ik heb hierna nog een mail gestuurd om aan te geven dat het product koelen niet hielp. Vanaf dit moment ligt het doen van het bedrijf me niet lekker. Ik kreeg te horen dat 'ze dit niet eerder hebben meegemaakt' en ik kreeg pardoes mijn geld terug. Zonder overleg. Hier had 1. sympathie voor mijn situatie moeten worden uitgesproken + excuses. En 2. gevraagd wat ik als klant liever heb; geld terug of een nieuwe product opgestuurd. Liever had ik namelijk een nieuwe product opgestuurd gekregen. Nu zit met een product dat niet bruikbaar is terwijl ik een foundation wilde hebben.

Een snelle levering en een top product. Vlak voor mijn vakantie brak ik mijn voortand. Na wat zoeken op internet kwam ik de " tijdelijke tand" tegen. Het werkt fantastisch! Dank, nu kan ik gewoon lachend op de foto's!

Ik heb er even op moeten wachten maar toen ik eenmaal besteld had was mijn bestelling er zo. Ik ben er heel tevreden mee!

Goed verpakt, bezorgd op de dag die Blisso aan gaf.

Mooie items, aardige communicatie en snelle afhandeling

Uitstekend, ben zeer tevreden. Prijs/kwaliteit is aantrekkelijk, mooie spullen, snelle afhandeling en correcte communicatie. Top!

Zeer snelle levering. Producten keurig verpakt geleverd.

Snelle levering, keurige prijs, netjes verpakt (wel in een, mijns inziens iets te groot doosje..).

Alles perfect

Was op zoek naar BB Cream voor mijn dochter omdat deze uit het assortiment is bij de meeste winkels. Snel geleverd. Goed verpakt

Bijsterhuizen 1013

6604 LA Wijchen

Over Blisso

Blisso is dé plek voor al je make-up, door ons ruime assortiment is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op onze website ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 artikelen en meer dan 50 merken zoals L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Wij willen de juiste producten aanbieden voor iedereen. We zoeken daarom graag met je mee naar je favoriete make-up en staan daarom altijd open voor product suggesties.