Prima kwaliteit jassen met goeie borduringen.

klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel en prima product

Goed product met professionele uitstraling

2 jassen laten borduren met mijn logo. Goed advies gekregen hoe het zo goed mogelijk gepresenteerd zou kunnen worden.

Ik ben op een fijne en prettige manier geholpen

De communicatie was prettig en correct. Het product ziet er niet slecht uit maar ik had de uitvoering kwalitatief toch wat mooier, exclusiever verwacht.

Geweldig!!

Mooie producten, denken mee over ingeleverd ontwerp, en super mooie kwaliteit Ik kan nu stralend aan het werk met mijn nieuwe jas en hoody Tknxx

Klantvriendelijk, snel en kwaliteit.

Producten worden snel geleverd en zien er top uit!

Jammer van deze bestelling, probeer met textiel stift letters zwart te maken

Vorige keer besteld, zwarte tekst op witte poloshirt. Was hartstikke mooi. Nu nog witte poloshirt besteld met zwarte opdruk,doen ze het in het wit,weinig van te zien. Beetje jammer dat .

Tevreden

Goede service, mooie materialen en goede prijs

Heel correct en snel en goed.

Prima verzorgd. Nette communicatie

Keurig!

Het shirt past perfect, hoewel ik de maat wa krap vindt uivallen. me maat 38 moet je echt een L bestellen en dan past het netjes, maar niet oversized of zo. borduring is geheel naar wens, en snle geleverd

Prachtige ervaring in verband met de samenwerking, goede communicatie, ze spelen kort op de bal.

Na de bestelling enkele keren contact gehad, waarbij aanpassingen soepel doorgevoerd werden. Zéér vlotte samenwerking. Bestelde een aantal petten als voorbeeld en deze zijn van zeer goede kwaliteit. Gaan zeker over tot verdere samenwerking.

Top Bedrijf

Bestel al jaren kleding hier!! Gewoon zeer goede kwaliteit en vriendelijke service!!

wederom goede service en levering

snelle en zorgvuldige levering.

Super netjes

Goede service en heel netjes gedaan.

Precies zoals ik het wou.

Erg professioneel, net beantwoord. En hoge kwaliteit. Zeker een aanrader om je druk en of borduurwerk te bestellen.

Top service en duidelijke communicatie

Super fijn bedrijf, heel goed geholpen en denken goed met je mee!

Klant wordt gerespecteerd!

Prima website met makkelijk te volgen instructies. Klant wordt met geheel proces meegenomen met een prima resultaat.

Zeer tevreden! Vriendelijke en duidelijke communicatie

Assortiment online is erg overzichtelijk. Advies en product professioneel en keurig op tijd.

Uitstekende service en topkwaliteit!

Ik heb bij Blokborduren meerdere jassen en jacks besteld voor een van mijn klanten, en ik ben ontzettend tevreden over hun service en kwaliteit. Dit is een no-nonsense bedrijf dat weet wat ze doen en altijd topkwaliteit levert. De borduringen zijn perfect afgewerkt, de materialen zijn van hoge kwaliteit en de levering was snel en netjes geregeld. Blokborduren is een betrouwbare partner voor bedrijfskleding en borduurwerk. Ze denken mee, communiceren helder en leveren precies wat je verwacht – en vaak zelfs meer! Ik kan ze van harte aanbevelen en zal zeker weer bij hen bestellen.

Korte lijnen en goede service.

De bedrijfskleding ziet er keer op keer weer netjes en verzorgd uit

Goeie communicatie en snelle nette levering

Hebben al paar keer wat besteld, alle keren netjes geleverd. voor een normale prijs

Zeer betrouwbaar en zeer hulpverlend bedrijf.

Iedere mail werd per kerende beantwoord. Met een duidelijke en zeer klantvriendelijke uitleg.

Mooie jas, en uitstekende begeleiding

De levering van de jas, het overleg over de kleuren en de plaatsing van het logo; alles is prima verlopen.

Super geregeld!

Super geregeld!

Eerst voorbeeld gekregen via mail,als je akkoord gaat gaan ze gelijk voor je aan de gang.

rondweg 60

8091xk Wezep