Een goed georganiseerde reis

Een busreis met een goede chauffeur , die heel veilig reed en het gezelschap goed begeleidde. Prima hotel met gewoon goede maaltijden met attent personeel. Het programma waardeerde ik. Hoewel ik gewend was minder toerische bestemmingen te kiezen. Maar gezien mijn leeftijd wa dit programma heel geschikt.

• Welke reis heeft u gemaakt? Oberwolfach met Staatsbug en Freiburg

Het was een mooie reis

Het hotel was prima. De douchekop lekte en mijn vriendin kon zich niet douchen in het ligbad, te gevaarlijk. Het ontbijt was goed en de gids was ook goed. De kamer was netjes, schone handdoeken.

Relaxte vakantie

Genoeg pauzes, geweldige chauffeur, Olaf superman! Hij wist veel te vertellen met leuke uitstapjes, geen gehaast. Goed basic hotel. Kamer 8 Ontbijt 9 Avondeten 6.5

• Welke reis heeft u gemaakt? Beieren

Zeer positieve ervaring van de gehele reis.

Aanbevelingswaardige reis. Veel informatie opgedaan door uitleg van een zeer deskundige gids. Nagenoeg alle bezienswaardigheden gezien. Tevens gelogeerd in een top hotel in het centrum van de stad. Alles goed verzorgd door van der Biesen travel.

Indrukwekkend, vermoeiend, goed verzorgd

• Welke reis heeft u gemaakt? Stedentrip Berlijn

Goed verzorgd.

Deze reis was weer heel goed ik heb nog geen enkele keer het niet fijn gehad ik hoop op de volgende reis op 27 july naar de mooiste meren van beieren het weer fijn te hebben.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? elzas

Was heel mooi en goed

Prima chauffeur Mooi hotel vriendelijk en behulpzaam personeel Alles goed verzorgd en heel goed eten. Zowel het ontbijt als avondeten.

• Welke reis heeft u gemaakt? Schlüsselfeld

Geweldige mooie reis, veel gezien

We hadden heel mooi weer en de steden en bezienswaardigheden waren extra mooi hierdoor!

• Welke reis heeft u gemaakt? Rosenheim met München en Kufstein en de Chiemsee

Ondanks lange reis was Berlijnbezoek dankzij de gids boven verwachting

Onze chauffeur Cor was top evenals de gids Bart. Onze opstapplaats was Kerkrade. De eerste stop was 4 uur later in Bottrop. Dat was n lange zit. Het ontbijt in het hotel was goed verzorgd. De hotelkamer viel wat tegen. De kamer was niet netjes gepoetst, nog veel stof. De warmwaterdruk van de douche veranderde steeds. Was niet prettig.

• Welke reis heeft u gemaakt? Berlijn

mooie reis door Zuid-Duitsland met fantastisch hotel

Ik heb een zeer leuke reis gehad en in korte tijd veel gezien. Het hotel Happinger Hof is geweldig met een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds een drie gangen diner met keuze voor voor- en hoofdgerecht. De chauffeur Olaf was zeer kundig en een zeer goede en aardige chauffeur.

• Welke reis heeft u gemaakt? Chiemsee en München

Top reis

Zeer geslaagde reis met een TOP chauffeur

• Welke reis heeft u gemaakt? Drente

Geweldig genoten

Alles super geregeld,busreis en super hotel. Avondeten kon beter maar was goed. Dankzij een geweldige buschauffeur Olaf hebben wij, die voor de eerste keer een busreis maakten geweldige dagen gehad. Zeker voor herhaling vatbaar, hopelijk krijgen we dan dezelfde buschauffeur.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beieren

Mooie reis in het zuiden van Duitsland.

Dit was weer een hele mooie reis met Van der Biesen Travel. Goed hotel met de juiste voorzieningen. Prettig gezelschap in de bus, maar ook een goede chauffeur, die onderweg veel vertelde over de omgeving en de plaatsen die bezocht werden. De ideale uitstap tijdens de carnaval periode.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beieren met München en Chiemsee

Geweldige reis

Zoals, aan de hand van de brochure, van tevoren was verwacht, hebben we een geweldige reis naar de Elzas gehad. We hebben genoten van alle oude binnensteden en de mooie natuur er omheen. De kamers van het hotel Hirsch in Kehl zijn modern en ruim, het ontbijt en het diner zijn van zeer goede en smakelijke kwaliteit. Onze leuke chauffeur Amanda verdient een pluim voor het rustige rijden en haar algehele begeleiding bij deze reis.

• Welke reis heeft u gemaakt? carnavalsreis Elzas

Nou het was een geweldige vakantie wij vonden alleen het winkelen minder.

• Welke reis heeft u gemaakt? Zwarte Woud

Goed georganiseerde reis

Prima hotel Lekker eten Vriendelijke bediening Goede relaxte chauffeur Aangenaam reisschema

• Welke reis heeft u gemaakt? Schlusselveld

Fantastische vakantie gehad.

Wij hebben een goed gevoel over gehouden aan de vakantie reis met van de Biezen busreis naar de Elzas. Hebben veel gezien, mede door de zeer goede Chauffeuse Amanda die ons op een voortreffelijke manier over naar toe heeft gebracht. Hotel was goed schoon, en verzorgd eten alles na wens ( zeker gezien de prijsverhouding) Minpuntje: schoonmaak van de bus was niet zoals het hoort te zijn!! Tafels waren aangekoekt van etensresten, en vloer en stoel was niet erg schoon. Verder geen op of aanmerkingen.

Heweldig

Van het begin tot het einde mooie dagen gehad.

• Welke reis heeft u gemaakt? 5dagen zwarte woud

Leuke reis met gevarieerde excursies

Leuke gevarieerde reis in leuk hotelletje

• Welke reis heeft u gemaakt? In en rondom Drenthe

Positief

Fijne reis, maar de bus was bij instappen niet schoon.

Supermooie reis

Goed hotel, goede chaufeusse/reisleidster, mooie excursies.

• Welke reis heeft u gemaakt? Carnavalsreis naar het Zwarte Woud

TOP !!

Heel fijn hotel Vriendelijk personeel Uitstekende kamers Eten heel veel keuze Onze chauffeur Olaf rustigen een medekende man hij was Top

• Welke reis heeft u gemaakt? München-Rozemheim

Prachtige mooie reis

Was een prachtige vakantie

• Welke reis heeft u gemaakt? Drenhte

Goede chauffeur en goede Belgische gids.

De 4 daagse reis is eigenlijk tekort, zeker omdat de reis 13 uur duurt!

• Welke reis heeft u gemaakt? Berlijn culturele reis

prachtig, gevruieerd programma

Naast het bekende programma waren de extra's stad Luxemburg en Trier de meoite waard.Hotel was meer dan goed. Goede en rust ige chauffeuse: Amanda

Markt 21

6461 EC Kerkrade

Over Van der Biesen Travel

Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u! In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.