Geweldig!!!

Een reis om nooit te vergeten. We wilden m al heel lang doen. Het was fantastisch en heel goed verzorgt.

• Samenstelling programma/excursies N.v.t.
  • Welke reis heeft u gemaakt? Donau cruise

Fantastic wandelreis Oostenrijk

Hele mooie gezellig wandeling vakantie gehad, met een geweldige chauffeur, en een leuk gezelschap!en een prima hotel met vriendelijke personeel, en lekker gegeten. Super vakantie, zeer aanbevelen

• Welke reis heeft u gemaakt? Panorama reis Oostenrijk

Leuk

Was een leuke reis, maar waarom moesten we 300e extra betalen voor de excursies, terwijl het dezelfde waren als vorig jaar, op een kleine wijziging daargelaten. We zijn niet iedere dag meegeweest, want ik betaal niet extra..ondanks alles toch een gezellige reis.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Westendorf 11 augustus.

Geweldige Donau cruise

Wij hebben een geweldig mooie, leuke en ook lekkere cruise vakantie gehad.

• Welke reis heeft u gemaakt? Donau cruise

prachtig

Goede chauffeuse, goed hotel, en veel gezien.

• Welke reis heeft u gemaakt? zwarte woud met Mainau

Deze reis was prachtig, veel lopen en mooie natuur. En goed weer gehad.

• Welke reis heeft u gemaakt? Panoramareis Oostenrijk-Italië

Geweldige reis met voortreffelijk hotel en vooral fijne, goede en aardige chauffeur/reisleider

Fijne reis met een voortreffelijk hotel en eten. Leuke excursies en vooral een aardige Henk als reisleider

• Welke reis heeft u gemaakt? 4 landen, hotel in Mellau

Beter kan niet!

Een geweldig goed georganiseerde reis. Prettige heen en terug reis. Een top locatie en een super goed hotel. Beter kan het niet. Zeer aan te bevelen.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Schwarzwald en Mainau.

geweldig

mooie en leerzame reis dankzij de zeer kundige chauffeur

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? westendorf

Hele mooie en fijne vakantie gehad Met dank aan onze chauffeur die ons overal naar toe bracht en zoveel kon vertellen Complimenten hoor En natuurlijk onze medereizigers En een prima hotel Mooi schoon en heerlijk gegeten Voor herhaling vatbaar

• Welke reis heeft u gemaakt? Naar Westendorf in Oostenrijk

Hele fijne reis. Goede heen en terugreis met een geweldige chaufeuse. Hotel verdiend alle lof. Mooie kamers, goed eten en zeer vriendelijk personeel. Dagelijks programma heel leuk, informatief en door de chaufeuse zeer goed begeleid. We hebben en zeer fijne vakantie gehad.

• Welke reis heeft u gemaakt? Zwarte woud

Geweldige mooie reis!!!!

Mooie (lange heen- en terug) reis naar Oostenrijk. Deskundige en vriendelijke chauffeur Eric bracht ons naar het hotel. Een zeer goed hotel met ruime kamers, vriendelijk personeel/eigenaren en lekker eten!! Mooie (en soms vermoeiende) wandelingen door Oostenrijk en Italië.

• Welke reis heeft u gemaakt? Panorama reis Oostenrijk Italië

goed verzorgde reis

Excursies goed verzorgd. Hotel iets gedateerd maar proper en vriendelijk personeel Niets was teveel

• Welke reis heeft u gemaakt? 6 daagse reis Zwartswald

Niet om aan te bevelen

De zitplaatsen in de touringcar zijn eng en kunnen niet uit elkaar worden geschoven. Verder is de trap naar boven ook eng en stijl. Sommige stopplaatsen zijn erg druk en niet voldoende bemand zodat de 45 minuten niet altijd voldoende zijn om wat te nuttigen en naar het toilet te gaan. Verder was de opstapplaats niet in Passau en zijn de aanlegplaatsen voor het schip niet volgens de folder en meestal buiten de steden zodat je erg afhankelijk bent van het busvervoer. Ook in Wenen lagen we ver van het centrum en aangewezen op de bus. In Boedapest ook aan de verkeerde kant zodat je te voet niet het centrum van het mooie Pest in kon gaan. Bratislava was heel mooi en wel goed verzorgd en ook de mogelijkheid om te voet te bezoeken. Het ontbijt op het schip was zeer goed maar de lunch en het diner liet te wensen over. Bediening was zeer vriendelijk en attent. Het vertier op de boot na het diner was karig en op het buiten dek slechte verlichting en niets te doen zodat je of in de bar of in de hut moest verblijven. De muziek speelde ook te hard zodat je moeilijk een gesprek aan kon gaan. Onze hut met schuifpui was erg klein en een stoeltje voor twee personen is ook niet aantrekkelijk maar twee passen er niet op Zodat je op bed moest zitten om naar buiten te kunnen kijken door de halve opening waarvoor we wel € 210 per persoon moesten betalen. Eigenlijk zijn het maar eenpersoons hutten! De badkamer en wastafel waren ook erg klein alleen de kleer kasten waren zeer ruim en boden voldoende ruimte.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Donaucruise .

Heel goed verzorgde reis

De Donaucruise is een echte belevenis. VanderBiesen verzorgt alles, vanaf het vertrek per touringcar, de cruise met de Carmen II, de excursies, tot en met de thuiskomst. Een bijzonder woord van dank aan Barry die alles perfect uitlegde.

• Welke reis heeft u gemaakt? Donaucruise

Schitterende wandelreis

Reis in een woord schitterend. Onze verblijfplaats Obertilliach. Pittoresk en authentiek. Ons hotel Unterwörger, zeer vriendelijk personeel, mooie ruime en schone kamers en een uitmuntende gutbürgerliche Küche. Onze chauffeur, Erik, bracht ons veilig naar de mooiste wandelgebieden in Osttirol, Suüdtirol en Karinthië. Oh ja, de meer dan prima weersomstandigheden waren de puntjes op de ‘i’. Wij kunnen deze reis iedereen die van wandelen houdt zeer zeker aanbevelen!

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Panoramareis Oostenrijk en Italië.

Wij hebben van deze reis genoten

Gezellige reis met een leuk reisgezelschap. Chauffeur Willem was een rijdende encyclopedie, zoveel informatie gehad, top ! Hotel en de verzorging was goed !

• Welke reis heeft u gemaakt? Westendorf im Brixental

Leuke reis

Het was een leuke reis. Veel gezien. We vonden het heel jammer dat op donderdag 15 augustus de kathedraal in Straatsburg gesloten was i.v.m. een feestdag. Het was er heel druk. Dat was ook ik te merken aan de drukte in Colmar en Freiburg waar we de dagen erna waren. Waarschijnlijk hadden veel mensen een lang weekend vrij. Bij deze reis waren geen excursies en geen gids. De chauffeur liet ons op de parkeerplaats uitstappen en we konden op eigen gelegenheid deze plaatsen verkennen. Het zijn mooie plaatsen om een keer bezocht te hebben.

• Welke reis heeft u gemaakt? Reis naar Straatsburg, Colmar en Freiburg

Fijne vakantie

Uitstekend verzorgd hotel

• Welke reis heeft u gemaakt? Zwarte Woud

Prachtige reis!

We hadden een prachtige reis naar het Schwarzwald! Een uitstekende chauffeuse Karin! Mooi hotel met uitstekend eten! Mooie excursies en gezelligheid!

• Welke reis heeft u gemaakt? Schwarzwald

voor herhaling vatbaar

het was voor ons de eerste keer met een boot op vakantie gaan

• Samenstelling programma/excursies N.v.t.
  • Welke reis heeft u gemaakt? Donaucruise met excursies

GOED

heel goed hotel eten heel goed bediening goed

• Welke reis heeft u gemaakt? VOORALGEBERGTE

Zeer goede reis

Goed hotel goede chauffeur aan raden waard

• Welke reis heeft u gemaakt? Oberthilliag

geweldig

Goede begeleiding , zeker een aanrader ook voor de 80 plus er. Wacht alweer met spanning op de brochure zomer 2025 inz. cruise/ vaarten binnen Europa.

• Welke reis heeft u gemaakt? cruise Donou

Geweldig!!!

Het was een geweldige reis naar mooie steden, we zijn blij dat we met de kerst nog een keer kunnen en we kijken er erg naar uit!

• Welke reis heeft u gemaakt? Donaucruise

Markt 21

6461 EC Kerkrade

Over Van der Biesen Travel

Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u! In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.