Top reisbureau!

Al een paar jaar reizen wij met vd Biessen. Mooie vakantie's met af en toe een minpuntje ,wat echt niet aan het reisbureau lag,maar aan bijkomende omstandigheden!

• Welke reis heeft u gemaakt? Cruises

Mooie rondreis

Veel gezien en gehoord .Goed weer en goeie chauffeur en goeie service van zijn zoon.

• Welke reis heeft u gemaakt? Rondreis naar Bosnië

Piet was een geweldige chauffeur En zijn zoon heeft ons goed verzorgd van drank En koffie een heel mooi land prachtige natuur. Heel mooi hotel enige minpunt van deze reis was dat het eten niet warm was.

• Welke reis heeft u gemaakt? Kroatie

kon beter, geen doordacht programma

culturele bezienswaardigheden waren miniem: Dag 3 naar Senj, historische stadskern, sfeervolle stad met charme. 3 uur in deze kleine wat grauwe stad gedropt, geen uitleg of gids, zelf uitzoeken. Krk, 4 uur gedropt in deze mooie historische stad, ook hier geen uitleg of gids, zelf uitzoeken. Rijeka, worden wederom 4 uur gedropt buiten de stad in een immens groot winkelcentrum. De bus is hoofdzakelijk gevuld met 65+. Ik ben 79 en vele boven de 70. Die hebben alles al, wat moet je 4 uur in een sfeerloos, modern, abstract winkelcentrum.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? 10 dagen Kroatië met Plitvice meren.

Mooie reis, goed hotel, veel gezien in 4 dagen Wenen/Melk

Onze ervaring is zondermeer positief.Kunnen geen mijnpunten noemen.

• Welke reis heeft u gemaakt? 6 dagen Wenen 19 mei

We hadden prachtige dagen mede door de ervaren chauffeur die veel wist ook onderweg veel vertelde over de bezienswaardigheden de mooiste plekken liet zien ook uiteraard de gids als er wietse was je kon altijd bij hem terechtzitting was de 2de reis met chauffeur Paul Smeets

Algemeen een mooie reis

Goede reis met een heel goed hotel.Goede chauffeur en hostes. De hostes is een goede toevoeging aan deze busreis.Alleen het winkelen in Rijeka de ochtend,heeft geen toegevoegde waarden.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Kroatische kust met Plitvice meren.

fantastische reis

jammer dat het toch 4 reis dagen zijn. maar dat was voor mij geen probleem. tussen hotel in dreggendorf was prima, schoon en prima diner en ontbijt. Hotel op de terugweg (Passau)was minder, oubollig en aan renovatie toe. slechte afvoer sanitair en zieke mensen waarschijnlijk van het avondeten. Ontbijt was prima. gezellig duo op de bus, chauffeur erg attent en bekwaam. Hostess erg begaan met de passagiers. Domper op de reis van de mevrouw ,die in het ziekenhuis terecht kwam. In sommige dorpen was het verblijf van 6 uur niet waard.

• Welke reis heeft u gemaakt? 10 dagen Kroatië

Interessante stad met goede chauffeur

Prima reis en leuke en goede chauffeur (Paul) Hotel was goed, maar géén vier sterren.

• Welke reis heeft u gemaakt? Wenen 6 dagen

Mooie georganiseerde reis

Optijd opgehaald een hele mooie reis naar wenen. Over de hele reis een hele goede en gezellige chauffeur. Het hotel was heel erg goed en schoon. Het eten was goed en lekker . Maar voor een goede eter was het wat wijzig. De gids in wenen was heel erg goed. In het algemeen kunnen we terug kijken naar een hele mooie reis.

• Welke reis heeft u gemaakt? Wenen

Zeer aan te bevelen reis.

Een reis waar alles klpte, goede chauffeur, gids en hotel.

• Welke reis heeft u gemaakt? Wenen

Het was een geweldige reis, goed weer en prima chauffeur en een hostess aan boord. Hotel was in een woord geweldig

• Welke reis heeft u gemaakt? 10 daagde reis naar Kroatie

Genieten van het begin tot het eind !!

Voor het eerst een busreis gemaakt en we vonden het geweldig ! Dit was mede te danken aan de geweldige chauffeur, het hele fijne hotel en de bezienswaardigheden gedurende de dagen. Het was een fijn gezelschap en we hebben veel plezier gehad.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse woud

uitstekende chauffeur en zeer interessante reis.

verrassende steden, heel goed hotel met uitstekende verzorging. Afwisselend programma.

• Welke reis heeft u gemaakt? Dresden

Ja heeft goed bevallen

Het hotel was super, heel goed eten, kamers ruim en goed verzorgd , het stadje Bogen was niet de moeten waard

• Welke reis heeft u gemaakt? Rattenberg

Reis was fantastisch, redelijk goede excursies

6 Daagse reis naar Rattenberg/Passau is goed bevallen. Prima chauffeur, gaf een goede uitleg van de bezienswaardigheden zowel tijdens de busreis zelf en in het verblijfhotel. Hotel was prima, schoon en eten was zeer goed.

• Welke reis heeft u gemaakt? Rattenberg Passau

Goed hotel, prima chauffeur en veel gezien.

Een gezellige reis en gezellig en goed hotel. Goede verzorging en prima omgeving. De chauffeur verdient een pluim. Hij was was welbespraakt, goede gids en een aimabel mens.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Beiersewald.

Alles duidelijk en goed georganiseerd!!

• Welke reis heeft u gemaakt? Elzas

Eenmalige reis

Mooi goed verzorgd hotel, prima bus. Maar voor mij teveel in de bus zitten en teweinig zien en beleven.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse Woud

mijn reis was geweldig

leuke mensen fijn hotel zuivere kamer heel goed eten leuke bus bestuurder fijne uitstapjes goede bus in een woord heel te vrede.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? beierse woud

De moeite waard

Het hotel is goed verzorgd, mooie en nette kamers met een goed ontbijt en een smakelijk diner. Het welness gedeelte is super. De stedentrips zijn de moeite waard, zeker Regensburg. De kleine stadjes, zoals Bogen minder omdat met carnaval de winkels gesloten zijn. Al met al een aantal mooie dagen.

• Welke reis heeft u gemaakt? Beierse woud met Passau en Regensburg

Leuke afwisselende korte reis

Hotel goed Chauffeur goed Programma - in de steden weinig tijd, later eten zou een optie zijn.

• Welke reis heeft u gemaakt? Dresden - Leipzig

een mooie reis met Colmar en Straatsburg als hoogtepunten.

Van der Biessen en chauffeur Cor voldeden aan onze wens om de volgorde van het programma te wijzigen . Veel dank daarvoor. De tocht door het Schwarzwald zou ingekort kunnen worden waardoor men langer in Straatsburg kan verblijven en dan ruim de mogelijkheid heeft om de kathedraal met het mechanisch uurwerk te bezoeken en een boottocht kan maken. Het nabijgelegen museum over de kathedraal loont niet de moeite. Mont ST. Odile en Colmar zijn zeer de moeite waard. Op carnavalsmaandag is de kathedraal gesloten. Voor shoppen heeft deze doelgroep ( allemaal ouderen ) weinig interesse en hoeft niet veel tijd in het programma gereserveerd te worden Hotelkamers goed , avondeten een beetje sober

• Welke reis heeft u gemaakt? Elzas

Reis oké, chauffeur Cor geweldig, communicatie met v/d Biesen kan beter

Vóór aanvang reis gewacht op fysieke reisinformatie/labels, steeds naar brievenbus gelopen. Toen heb ik gebeld, blijkt deze fysieke post niet meer verstuurd te worden, dit was in de mail vooraf niet aangegeven. Labels zouden toch handig zijn geweest om er de opstaphalte op te vermelden, want deze koffers moesten bij elkaar per opstaphalte in de bus. Aanwijzingen in de WC in de bus waren onduidelijk. Programma erg vermoeiend, beetje te vol. Wellicht iets later vertrekken en wat eerder terug in het hotel. Waarom ontvangt mijn partner, die deze reis ook maakte geen enquêteformulier? Op deze wijze krijgt v/d Biesen geen duidelijk beeld, niet iedereen kan dit enquêteformulier invullen.

• Welke reis heeft u gemaakt? Carnavalsreis Elzas

Geweldige dagen

Goede duidelijke chauffeur, en geweldig hotel met uitstekende keuken, en personeel zeer behulpzaam.

• Welke reis heeft u gemaakt? Straatsburg Kehl-Kork freiburg

Markt 21

6461 EC Kerkrade

Over Van der Biesen Travel

Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u! In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.