sfeervolle kerstmarkten in heel mooie steden

Bus kwam op tijd, perfecte chauffeur, genoeg tijd om alles rustig te bekijken, prima hotel met perfect ontbijt.

• Welke reis heeft u gemaakt? kerstmarkt Frankfurt en Mainz

Perfect.

De reis als zodanig was perfect,zowel de heen- als de terugreis. De chauffeur was een echte chauffeur. Een hele goeie die zijn vak verstaat. De chauffeur was een man die van grapjes houd en die heel goed kon vertellen over de bezienswaardigheden onderweg. Hij, de chauffeur, was heel behulpzaam in alle opzichten. Wij kunnen deze reis en chauffeur aanbevelen.

• Welke reis heeft u gemaakt? Kerstreis Frankfurt am main en Mainz

Mooie reis

Goede georganiseerde reis met een hele fijne chauffeur.

• Welke reis heeft u gemaakt? Heidelberg en Rhudesheim

Leuk, maar niet voor herhaling vatbaar

Heidelberg: mooie stad. Echter kerstmarkten bestaan hoofdzakelijk uit eten & drinken en zijn vrij jlein en ongezellig. Tevens veel te weinig tijd (om bijvoorbeeld het kasteel te bezoeken. Rüdesheim: leuk klein stadje met mooie kerstmarkt. Ook hier te weinig tijd om ook bijvoorbeeld de kabelbaan te nemen. Busreis...het was erg spijtig dat we op de terugweg (en dus ná het bezoeken van de kerstmarkt) alleen maar oude voornamelijk Duitse muziek te horen kregen. Wat meer variatie + kerstmuziek was zeker welkom

• Welke reis heeft u gemaakt? Heidelberg en Rüdesheim 2 dagen

Was een erg mooi weekend

• Welke reis heeft u gemaakt? Frankfurt, Mainz

Superleuk

Leuke markten en mooie plaatsen.

• Welke reis heeft u gemaakt? Kerstmarkt Frankfurt en Mainz

Zeer mooie kerstreis

Zeer leuke en vriendelijke chauffeur, wist veel te vertellen onderweg en had zijn zaakjes goed voor elkaar. Geselecteerd de kerstmarkten waren niet groot maar wel mooi. Hotelkamers waren mooi en buffet eten was goed verzorgd. Jammer dat er jeugdvoetbal teams gelijktijd in het hotel waren, was zeer rumoerig op de gangen en lift was constant bezet omdat de voetballertjes aan het spelen waren met de liften.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? Kerstreis naar Hamm, Münster en Soest.

Wij hebben een hele mooie reis gehad mooi hotel alles prima verzorgd en ook de busreis en chauffeur heel tevreden

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? ham munster soest

Goed verzorgd en goed voorbereid

Prima bus. Uitstekende chauffeur met veel informatie. Hotel redelijk tot goed. Te druk en met veel jeugd ( lawaai). Excursies uitstekend met veel informatie. Wellicht volgende keer weer.

• Welke reis heeft u gemaakt? Kerstmarktreis. Soest, Hamm en Munster

Kerstgevoel

Hele gezellige, leuke reis! Ondanks de vervelende (voor de chauffeur) start ivm ongeval A58. We kregen een telefoontje met uitleg en dat het geregeld zou worden. Kees werd opgetrommeld en hij heeft ons naar Urmond gebracht en toen kon de reis beginnen. Hans is een uitstekende chauffeur en begeleider. Het hotel was uitstekend!

• Welke reis heeft u gemaakt? kerstmarkt Heidelberg/Rüdesheim

Goed georganiseerd, fijn hotel, diner karig, ontbijt prima.

Gezellige reis mede door de chaufeur.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? heidelberg

Geweldig!

Onze reis naar Umbrie was geweldig!! Prachtige streek en mooie plaatsen. Wat ik misschien zou willen zien hierbij is het stadje Orvieto. Dit is ook een mooi historisch plaatsje. Als het programma dit niet toelaat zou de twee rondjes lopen om het Trasimeno meer hier misschien mee kunnen wisselen. De proeverij was wel een succes! Reisleiding bij de reis was wel fijn,zeker omdat dan alle uitleg in onze taal gaat! Deze reis zeker in het programma houden!!

• Welke reis heeft u gemaakt? Umbrie

Super geweldig

Reis naar Altenmark Oostenrijk. Geweldige reis. Prachtige excursies en wandelingen. Vriendelijk en schoon hotel. Chauffeur Danny een kompliment voor hem voor de uitleg behulpzaamheid en het rijden van de reis. Een top reis.

• Welke reis heeft u gemaakt? Altenmark Oostenrijk

alles zeer goed geregeld hele goede en vriendelijke chaufeur

zeer goed hotel vriendelijke eigenaar en personeel eten uitstekend en mooie en interresante excursies

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? zwartzwald

Prachtige reis

Genoten van een mooie reis. schitterend hotel.Schone kamers. Eten was fantastisch,super vriendelijke bediening. In een woord alles was perfect. Hele fijne chauffeur erik gehad.

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? panoramareis oosterijk en italie

Goed verzorgd en een fantastische chauffeur

Het was een prachtige reis. Alles was goed verzorgd. Onze chauffeur Tom Biermans was de meest gezellige chauffeur ooit. Had alle rust en een grote portie humor.

• Welke reis heeft u gemaakt? Ligurië, Piemonte

Fijne ervaring en goed contact

goed contact met veel mensen uit Limburg

• Samenstelling programma/excursies
  • Welke reis heeft u gemaakt? cruise Hanzesteden.

Alles goed geregeld.

Een mooie reis behalve aanlegplaats Zwolle. Industriegebied(Scaniahaven). Niet plezierig en s'nachts lawaai en stank. Niet geslapen.

• Welke reis heeft u gemaakt? IJsselcruise

Mooie reis, prima verzorging en correcte organisatie

Goede organisatie, heel klantvriendelijk, veranderingen tijdens de reis door omstandigheden altijd snel geregeld

Super ontspannend

Een goed verzorgende reis Met goede service Weer geboekt voor september

goed verzorgde reis

we hebben 4 leuke dagen gehad,volgende keer meerdere dagen.

alles 100 procent geregeld

zeker voor hervatting de moeite waart

"Net dat beetje meer" is zeker van toepassing bij deze reisorganisatie!

Goede organisatie, vriendelijk personeel en bijzonder lekker eten!

Geweldige ervaring. Goede verzorging. Goede hulp waar nodig.

Heb genoten van mooie reis en goede service (zie hieronder)

Alles liep perfect. Ook werd op de aankomst dag goed geanticipeerd op de situatie van de positie van de boot. Ook de vaaroplossing van de dag erna was prima. Voor het overige heel goede service, vriendelijk personeel en heel goed eten. Misschien omdat de directeur van Van der Biesen met echtgenote zelf meevoer en de kapitein tevens de directeur van de rederij was? In ieder geval wij hebben een fijne cruise gehad en is zeker niet de laatste keer met van der Biesen geweest.

Markt 21

6461 EC Kerkrade

Over Van der Biesen Travel

Biesen Travel, opgericht in 1911, is een Nederlandse touroperator en is gespecialiseerd in excursiereizen per bus. Wij organiseren touringcarreizen door Europa en verder. Het aanbod van bestemmingen is zeer divers en jaarlijks ontdekken wij nieuwe bestemmingen en plekjes voor u! In de luxe Comfort Class touringcars met deskundige buschauffeurs geniet u op een ontspannen en veilige manier van de mooiste excursiereizen. Of het nu gaat om een rondreis door Ierland, een stedenreis naar Berlijn of een excursiereis naar Kroatië: bij Biesen Travel bent u aan het juiste adres.