Super snelle levering en gewoon alles in een keer gekregen wat ik besteld had.

Personal Protein is een aanrader

Al meerdere keren een bestelling geplaatst bij Personal Protein. Iedere keer weer erg tevreden. De verzending is supersnel. Alles is netjes ingepakt. Ik ben fan van het Bakeiwit, voor de neutrale variant is fijn. Kan overal door en het geeft geen rare smaak aan je eten. Ook de flavour shots zijn super. Voor natural caramel is heerlijk. Deze al meerdere keren besteld!

Alles netjes en verzorgt

Snelle en uitstekende service

De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Snelle levering en ook zorgvuldig ingepakt!

Zolang het op voorraad is heb je het de dag erna

Bestel vrij vaak bij hun en altijd gaat het goed. Behalve als het product niet op voorraad is terwijl de website wel aangeeft dat het er is. Dan moet je er zelf achteraan om te vragen waar je bestelde goederen blijven i.p.v. dat er een mail vanuit hun komt dat er iets niet op voorraad is en dat het later geleverd wordt.

Fijne producten!

Fijne producten, duidelijk aanbod en website en snelle verzending! Product Whey Isolate mengt goed, geen korreltjes, top!

Prima spul.

Ben zeer tevreden. Heel smakelijk.

Bestelling duurde beetje lang met bezorgen maar dat kan ook aan PostNL liggen. Ik heb de flavordrops besteld en ben er nog niet helemaal van overtuigd. Ze smaken heel erg chemisch, de nasmaak is dan wel juist goed.

Snelle bezorging en lekkere spullen!

Ik heb de al verschillende flavourshota geprobeerd en vind ze allemaal lekker. Gebruik ze veel in de kwark.

prima producten

Prima producten, ruime sortering en snelle levering

Snel,correct en compleet. Super.

Snel,correct en compleet. Super.

Goede kwaliteit en een snelle levering

De spullen zijn precies zoals verwacht en de levering werd snel verwerkt

Ik kocht de vegan producten altijd via de gym, maar dacht laat ik eens zelf gaan kijken en bestellen. Zoals de vegan pancake, was even wennen en zoeken maar het smaakt top! Ik zal snel nog meer vegan producten gaan bestellen… het is betaalbaar snel geleverd en gewoon goed en lekker!

Helemaal goed

Bestelling was lekker snel in huis, in een gepaste doos (dus niet één waarvan de helft maar gevuld is). Niks op aan te merken. Gisteren voor het eerst het bakeiwit van Lot Beukers door de kwark geprobeerd en huppakee, eiwit% schoot omhoog.

Fijne producten

Fijne website voor je eiwitpoeders, de knijpflesjes zijn ook lekker en fijn in gebruik om je yoghurt of shake een andere smaak te geven. Super blij met deze producten :)

Bittere nasmaak

Op zich super spul, maar blijf het een ietwat bittere nasmaak geven. Je hebt super weinig nodig om smaak te creëren . Moet nog even leren doseren, per smaak. De caramel is lekker door de koffie en de banaan is zalig in m’n smoothie. Alles beter dan rauwe suikers

Makkelijk en snel besteld goede webshop

Prettige ervaring een snelle levering alles prima

Fijn en simpel in gebruik

Ik heb de vanille meteen door het pannenkoeken beslag geprobeerd. Ik twijfelde even over de hoeveelheid die ik erdoor zou doen, maar ik wilde goed testen, dus 2 schepjes door 700 gram bloem. Mijn kinderen zijn de beste testers. Zonder dat ik iets gezegd had, heb ik ze deze pannenkoeken gewoon voor de neus gezet. Ik kreeg de vraag wat ik erdoorheen had gedaan, terwijl ze de 2de pannenkoek op hun bord legde. Geslaagd dus. Super fijn poeder wat niet klontert en een fijne smaak heeft.

Top product doordat smaak elke dag afwisselend is

Erg fijn dat je door se shots elke dag een andere dag shake kan nemen hierdoor blijft het langer lekker

fijn in gebruik

fijn product mengt goed met alles wat je maar wil

Handig om te bestellen. Snel geleverd.

Fijne producten!

Levering zoals beloofd

Levering (met een leuke korting) werd volgens de afspraak geleverd. Kwaliteit is zeer goed.

Snel, uniek en lekker!

Na bestelling geplaatst te hebben, snel geleverd. Ik.kende eerder het concept nog niet van proteïne die je zelf op smaak kunt maken. Het is gedaan met de meerdere smaken bestellen! Vegan proteïne, smaakt goed zolang je je aan de aanbevolen hoeveelheden houdt.

Gewoon goed

Ik moest dit hebben voor de bananencake, maar is gewoon goed dit product, ik heb het vanmorgen door de yoghurt gedaan en walg van klontjes maar ik kwam geen klontje tegen dus ben blij met dit product..top

Netjes

Alles is geleverd volgens ze gezegd hadden.