Goed bedrijf om producten te kopen.

Prima bedrijf met duidelijke site, enelle levering van goede producten.

Maakt een eiwitshake net ff af

Vlotte levering!

Bestellen en levering verliep duidelijk en snel. Bakeiwit is goed qua structuur en smaak, niet te overheersend.

Netjes en snel afgehandeld

De bestelling is goed ontvangen en we zijn blij met de producten

Handige overzichtelijke site. Goede uitleg en snelle levering. Gelukkig eens niet een veel te grote doos waar het product inzit. Top

Top product

Lekker product. Smaakshot is goede toevoeging. Prijs kwaliteit is onderscheidend, meeste isolaat producten zijn duurder

Snel

Doosje met 4 smaken shots, besteld 2 dagen later door de brievenbus! Shots smaken heerlijk!

Zo fijn om te kunnen variëren!

Ik ben heel blij met mijn aankoop van Personal Protein. Het is fijn om elke keer een andere smaak te kunnen nemen. Mijn vriend vindt ook hele andere smaken lekker dan ik dus het is handig om gewoon een zak in huis te kunnen hebben met meerdere flavour shots.

1 baksel was heerlijk, de ander iets minder

Ik heb het bakeiwit nu 2 keer gebruikt en ben tevreden. Ik denk dat 1 baksel iets minder smaakte dan de ander, omdat daar kokosmeel in zat en ik daar iets minder enthousiast over ben. Bakeiwit lost goed op en de smaak is neutraal.

Heerlijk

Ik heb een 4 pack genomen van de smaken: stroopwafel, suikerspin, blue berry en kokos. Ik ben erg tevreden, heerlijke smaken, eigenlijk allemaal. Ik doe het door de magere kwark en in de smoothy (kokos blue berry)

Goede ervaring!

Snel bezorgd en goede kwaliteit proteïne poeder.

Producten zijn super. Snelheid levering is super

Brilliant product!

This is exactly the product I was looking for. Very subtle taste. Highly recommend it.

Top producten, snelle levering!

Ik bestel al een hele tijd mijn spullen hier, ben zeer tevreden.

Heerlijke smaak en goed vullend!

De chocolade coating maakt het helemaal af bij de Totally Hazelnut. De pindakaasreep ga ik straks proberen. Heb er nu al zin in!

Fijne website!

Goed assortiment met duidelijke informatie. Snelle levering.

Uitstekende service !

Snelle levering, goede service!

Proteilicious!!!

Klasse goedje hoor. Speculoos door de koffie (wel eerst met koud water oplossen ;-)) en vanille door de baksels. Ìk ben er blij mee!!!

Prima eiwitpoeder

Snel gele erd en het bak eiwit klontert helemaal niet

Wauw, dit had ik niet verwacht

Ik ben bekend met andere soorten en merken. Maar deze wauw, wauw. Totaal geen chemische smaak. Maar echt vanille en chocolade zo als het hoort te smaken. Ik ben om. Ik ben fan. Zo heerlijk door mijn bak gerechten mijn toetjes heerlijk. Dank je.

Top whey en ruime keuze!

Ik heb de whey isolate en vegan maaltijd shake besteld. Over beide erg enthousiast. Ik heb deze mogen proeven in mijn sportschool en was ben meteen naar de website gegaan om te bestellen. Voor mij belangrijk dat erg geen suikers in zitten! Ook niet in de smaak die je zelf kunt toevoegen. Ik vind idd vaak dat eiwitshakes té zoet zijn of dat je snel flauw wordt van die ene smaak. De vegan maaltijd shake heb ik besteld omdat ik herstellende ben van longcovid en hierin zitten óók nog allen aminozuren en mineralen om de dag goed te beginnen. De losse smaken zijn goed te gebruiken en laat ik soms weg omdat ik even een banaantje mee blend. Snelle levering, zeer ruime keuze en prima prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Erg tevreden dus!

Makkelijke website, snelle servies

Snelle en makkelijke levering

Fijne producten, lekkere smaken, neem altijd deze creatine want vind het in een pot fijner dan in een zak.

Jullie hadden het pakket de volgende ochtend verstuurd, super snel! Helaas door vertraging bij postNL alsnog een week moeten wacht

Motiverend

Juiste producten en eerlijke/ heldere communicatie Je komt altijd terug als je het eenmaal gebruikt Ze doen wat ze beloven