Makkelijke website, snelle servies

Snelle en makkelijke levering

Fijne producten, lekkere smaken, neem altijd deze creatine want vind het in een pot fijner dan in een zak.

Jullie hadden het pakket de volgende ochtend verstuurd, super snel! Helaas door vertraging bij postNL alsnog een week moeten wacht

Motiverend

Juiste producten en eerlijke/ heldere communicatie Je komt altijd terug als je het eenmaal gebruikt Ze doen wat ze beloven

Smaak is goed . Maak het aan met water, loost goed op als je even roert.

Op aanraden van een familielid dit genomen met voor een 10km run, het heeft mij wel goed geholpen!

Gewoon goed

Wel prima

Het duurde een tijdje voordat het binnen was gekomen, maar het is wel lekker alleen de smaak soms een beetje mild.

Grweldig

Snelle levering en goede producten

Ik heb de soja proteïne en bevalt mega goed! Op deze manier geen last van mijn lactose intolerantie!

Heerlijk spul, vooral voor in de koffie

Snelle levering en dit keer door de brievenbus geleverd. Top

Top producten en fijne service

Super producten waar ik niet meer zonder kan en een fijne klantenservice én snelle verzending!

Heerlijk

De eiwitshakes zijn (pure whey) zijn altijd heerlijk doordat je zelf de smaak kunt bepalen met de flavourshots! Echt lekker en voedzaam.

Goede smaken

De smaken zijn lekker en het grote voordeel is dat ze niet chemisch zijn. Je kan enorm variëren en het bespaart een hoop geld

Heerlijk

Wat een lekkere uitvinding de flavour drops. Even wat extra smaak toevoegen aan je yoghurt, water of koffie zonder alle calorien. Zelfs mijn man en dochter gebruiken het. We zijn nog volop smaken aan het uitproberen maar de Caramel in de koffie is onze favoriet.

Goede producten met een hoge kwaliteit

Ik maak nu al een tijdje gebruik van de producten van personal protein. De producten zijn erg fijn te gebruiken en ook nog eens lekker

Heerlijk eigen smaak toevoegen

Zo blij met de naturel clear proteïne. Ik vind de gezoete varianten vaak veel te zoet en heftig van smaak. Ik ben vooral fan van de banaan en caramel.

Super snelle levering en duidelijke site

Goede producten zoals verwacht

Bakeiwit fijn van smaak en klontert niet

Ik gebruik het door mijn smoothie en kwark. De smaak is subtiel en waar ik t ook doorheen doe het klontert echt niet. Voor mij geen ander eiwit product meer

snelle levering en mooie producten. Vooral fan van de bakeiwit.

Wel oké

Bezorging was niet de volgende dag, maar 3 dagen later. De siroop smask orange is best chemisch.

altijd lekker

De smaakjes die ik inmiddels geprobeerd heb zijn allemaal lekker. In de koffie, yoghurt of gewoon als limonade. Hoop nog wel steeds dat de watermeloen smaak terug komt :)

Fijne winkel en producten

Er waren wat problemen met bestellen vaan een artikel maar dit werd door een medewerker goed opgelost

Fijne smaken

Duidelijke site, goede omschrijvingen. Fijne smaken en producten