Top product!

Heerlijke eiwit (flavour cappuccino), doet z'n werk!

Super fijne shake!

Super fijne en lekkere shake. Niet romig en makkelijk weg te drinken. Vult niet heel erg zeker nu het warm is lekker dat het niet zo romig is. Met de smaakjes kan je elke keer een ander smaakje kiezen dat vind ik erg fijn! Zo verveelt het niet snel.

Goed spul

Zowel de hydrolized whey als de whey isolate lossengoed op. Smaakjes zijn soms nog wat synthetisch. Doe het vaak in mn kwark of meng het in de cheesecake of de hydrolized mee naar werk met elektrolyten waardoor de smaakjes niet uit maken. Wel is het fijn dat ze optie er is!

Fantastisch alternatief voor suiker

Ik gebruik de flavourshots in verschillende smaken. Ik hou van zoet maar wil natuurlijk zo min mogelijk suiker gebruiken. Dit is een geweldige vervanger die je bij veel verschillende consumpties kan gebruiken.

Snelle levering en goede, kwalitatieve produkten

Fijne site, kwaliteitsprodukten. Gebruik altijd de bakeiwitpoeders en de shots. Heel tevreden en shop regelmatig.

Goede producten, snelle levering!

Zowel de bakeiwit als de flavour drops al meermaals besteld. Goed producten! Bakeiwit klontert niet en de flavour drops maken een lekkere smaak aan de kwark, havermout of gewoon in een glas (mineraal) water!

Eindelijk een eiwit shake zonder klonten

Enige proteïne poeder dst geen klonten geeft wanneer je het in alleen melk oplost, echt top!

Snelle levering, topproducten

Ze hadden een gewenst product niet op voorraad. Aangemeld voor een update en zodra het weer op voorraad was kreeg ik keurig een mailtje. Gelijk besteld en de volgende dag al in huis. Uiteindelijk meerdere smaakstoffen besteld. Stuk voor stuk lekker en zeer weinig nodig voor een goede smaak. Ik ga veel vaker bestellen en zeker aanraden bij anderen!

Beste en lekkerste proteïne poeder!

Weer een paar nieuwe smaakjes(shots) mee besteld, heerlijk! Deze Whey Isolate, heeft de minste koolhydraten, lost goed op en is heerlijk, door de yoghurt, bij ontbijt en toetjes.

Prima product en snelle levering

Ik heb kennis gemaakt met Personal Protein via mijn sportschool. Dit was goed bevallen, dus een pakket gekocht. Het is erg lekker en na een shake zit je direct goed vol. Gebruik het nu 2 weken. Resultaten heb ik daardoor nog niet, maar het gevoel is in ieder geval erg positief.

Smaakt hwerlijk

Wist niet wat ik moest verwachten maar het is echt lekker niet te veel gebruiken dan is het te sterk

Heerlijk

Ik heb de Flavour pack gekocht. Geniet iedere dag van lekkere smaakjes in mijn kwark.

Geweldige producten!

Tot op heden ben ik nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit van de producten die ik bestel. Het bakeiwit en de flavour drops zijn mijn favoriet. En alles wordt supersnel verzonden.

Super try-out box!

Ik heb de try-out geprobeerd met de ice tea & tropical flavour shots. Deze shots zijn zo ontzettend handig en lekker. De kleine verpakking kun je heel makkelijk in je tas overal meenemen. Ik heb altijd een frisdrank verslaving gehad en tijdens het afvallen niet erg handig! Maar dankzij de shots heb ik wel het gevoel dat ik frisdrank drink maar dan met 0 kcal. Ook echt heerlijke smaken voor in de zomer :)

Top producten

Erg smakelijk, geen vreemde nasmaak

Snel geleverd en veel keuze…

Besteld, en volgende dag al in huis. Veel keuze, verschillende shakes en smaken.

Ik heb echt een super goede ervaring gehad bij jullie

Mijn pakketje was er snel en er was duidelijk aangegeven wanneer het zou komen het was goed verpakt en het is een super fijn product echt top dit!

Snelle levering naar België en netjes verpakt!

Heerlijk, wat je hoopte is wat je krijgt!

Super smaken en ze smaken en ruiken ook echt naar de smaak, niks chemisch! Zal snel andere smaken bestellen, je gaat voor veilig, vanille, kokos, cappuccino dus benieuwd naar de speciale smaken!!!

Prima bakeiwit! zeer tevreden

Ik gebruik het bakeiwit in mijn kwark voor extra eiwitten. Ik ben een tut met "vreemde" smaken, maar deze (chocolade en vanille) hebben geen overheersende smaak. Je zit er heerlijk vol van. Ik ga er zeker nog mee bakken, maar daar moet ik even de tijd voor vinden.

Snelle levering, goede producten.

Hier in huis 2 grote fans van de pre workout en creatine. Zelf ben ik fan van de isotone sportdrank en clearwy. Ga zeker vaker bestellen.

Erg lekker

Smaakt lekker in baksels en in de kwark of yoghurt.

Zoet zonder nare bijsmaak

Dit is een zoet vervanger die geen nare bijsmaak heeft en geen raar gevoel geeft in mijn mond. Superblij met de hoeveelheid aan smaakjes. Ook de whey protein bevalt heel goed!

Lekker (en dat is knap).

Enige supplement die je niet merkt dat het in je drinken zit en zelfs lekker is. Geen korrelige structuur, smaakjes om aan toe te voegen zijn lekker. Net of je een romige milkshake drinkt. Daarnaast de service goed.

Ze zijn geweldig

Ik eet magere kwark en met protein erbij en je hebt een lekker smaakje. En ik heb 3 favoriete smaken banaan vanille en nu probeer ik de mixed fruit ben benieuwd. Ook jullie snelle levering is erg prettig.