Producten zijn top Service slecht

Heerlijk product, alleen slechte klantenservice 2x een mail gestuurd maar geen antwoord .Jammer!!

Geweldig spul

Heerlijk spul wat mijn magere kwark een heerlijk smaakje geeft. Van mij mogen er veel meer smaken uitkomen!

Snelle en goede levering

Lekker product, makkelijk te maken en smaakvol

Fijn bedrijf

Fijne winkelervaring via de website met goede producten voor een in mijn ogen eerlijke prijs.

Prima eiwitpoeder, smaak wat flauw

Het eiwitpoeder an sich is prima. Makkelijk te mengen in zowel koude als warme vloeistof. De smaak, ik gebruik nu chocoladesmaak, had ik wat krachtiger gehoopt.

heel positief

duidelijke uitleg zodat je weet wat je moet bestellen, en ook snel thuis bezorgt

Wauw het bakeiwit van Lot is echt geweldig. Ik heb nu al meerdere bestellingen bij jullie geplaatst voor dit eiwit. Het is echt wat het beloofd. Subtiel smaakje, niet chemisch. Het klontert niet in je shake, kwark,yoghurt. Ook blijft de melk lekker dun en wordt het geen dikke brei wat je vaker ziet bij shakes. Echt helemaal top! Lekker te combineren met de shotjes.

Super snel wordt alles geleverd

Uitstekend omdat het snel geleverd wordt wat erg fijn is

Het bestelproces en de levering gaat soepel en snel en de kwaliteit van het product is goed!.

Het bakeiwit (samenwerking met Lot Beukers is van goede kwaliteit. Ik vind de smaak lekker subtiel, het klontert niet en is veelzijdig in het gebruik!

Makkelijk en lekker!

De producten die ik heb besteld zijn als eerste super lekker! Daarnaast helpen ze bij mijn doelen; genoeg eiwitten binnenkrijgen op een dag en vocht en zouten aanvullen na het hardlopen (4x per week)! Levering was snel, alles top dus en als het op is bestel ik zeker weer. Thanks!

Goede smaak, klontert niet, veelzijdig in gebruik

Het bakeiwit is makkelijk te bestellen, werd snel geleverd en maakt mijn verwachting waar. Ik gebruik het door een smoothie, ijskoffie, kwarkontbijt en in de recepten van Lot Beukers. Vanille en neutraal heb ik nu, goede smaak en klontert niet en fijn dat het bakeiwit geen lactose bevat. Aanrader wat mij betreft!

Goede service, lekkere eiwitrepen

Wel jammer dat jullie de large boxen niet meer beschikbaar hebben

nog aan het uit proberen

snelle bezorging duidelijk advies over het product. Wel aan de dure kant

Nu paar keer gebruikt. Maar al meteen een top aanvulling op mijn dagelijkse voeding!

Snel geleverd, goed spul

Snelle levering en het product is zoals ik gehoopt had

Snelle levering van goede producten

Producten zijn van goede kwaliteit en de levering is snel!

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en meteen wat proteïne pannenkoekjes gebakken en de smaak is heerlijk, subtiel!

Makkelijk, snel en neutraal

Super lekkere producten

Ik had jullie gevonden via een advertentie. ik ben erg onder de indruk van jullie producten! K heb de clear whey en de smaak flavours besteld. Nou echt een heerlijke limonade wordt dat. Totaal geen moeite meer om zo mijn eiwitten binnen te krijgen.

Geweldig en snel

Super snelle service, en goed bezorgt! Super!!!

Lekker

Het is erg lekker en vult goed. Ik doe het door mijn magere kwark met bessen elke ochtend.

Prima klantenservice

Ze reageren snel op vragen, prima klantenservice.

Goede en snelle levering

Mijn 1e bestelling bij Personal Protein is zeer goed en snel verlopen. Gebruik de creatine met volle tevredenheid en ook de levering werd na 1 dag door de post geleverd. Goede 1e indruk...

Dit is genieten met een grote zachte 'G'

De poeder is goed te mengen, maar het idee om hieraan nog lekkere geur en smaakstoffen toe te kunnen voegen is natuurlijk briljant!

Super goed!

Onwijs goed. Binnen 24uur heb ik thuis ontvang. Zeer goed creatina. Ben heel blij mee