Netjes

Alles is geleverd volgens ze gezegd hadden.

Blij met de bestelling (al jarenlang fan en gebruiker). Snelle levering en fijne producten. Bedankt maar weer!

Hele fijne producten, ging niet helemaal goed met de bestelling maar heel goed opgelost. Blij met de producten

Heerlijk product

Het bakeiwit van beukers is hemels, alleen wel jammer dat ik de gratis shake beker niet heb gekregen. Zag de aanbieding pas nar bestellen, helaas.

Diet shake

De diet Shake gebruik ik in de ochtend met fruit erbij en de bloedsinasappel flavour shot. Deze drink ik met diepvries fruit Dit alles gooi ik in de smoothie maker en heb zo een heerlijk ontbijt

Fijn bedrijf, snel geleverd

Goede service, lekker eiwit. Snel in huis!

Delicious

Ik koop de smaakjes om in mijn shakes te doen, maar gebruik die ook in koffie (schuldvrij vanilla lattes zijn zo lekker) en in gezond gebak in plaats van vanilla suiker. Ook super lekker om een smaak te geven aan yogurt of platte kaas. Ze zijn echt heerlijk en zo gemakkelijk mee te nemen dankzij hun handige formaat.

Lekker effectief

Duidelijke omschrijving en producten zijn erg lekker en effectief.

Wat een fijn product!

Wat een super product. Geen klontjes, niet te zoet en geen smaakt niet kunstmatig. Top!

Heerlijke producten!

De repen en de eiwitpannekoek poeder zijn heerlijk! Goede prijs kwaliteit verhouding!

Lekkere flavor shots en fijne eiwit!

Mijn bestelling werd super snel bezorgd. De flavor shots smaken heerlijk, ik gebruik ze door mijn kwark maar ook om mee te bakken. Het bakeiwit is erg fijn om mee te bakken of door de kwark of een shake met bevroren fruit. Heel zacht van smaak en helemaal geen korreltjes, maar juist een hele fijne structuur. Aanrader dus!

Goede smaakvervanger

Helaas hebben we nu 1 vanille geopend die naar banaan smaakt. We hebben vaker vanille gehad en dat smaakte niet zo als nu. Verder zijn er erg tevreden. Jammer dat de stroopwafel vaak is uitverkocht

Super goed spul en service

Ik gebruik het Beukers bakeiwit. Dit kan overal doorheen. Smaakt perfect en geeft geen klonters. Verder is de service van PP grandioos. Had iets verkeerd besteld. Kreeg de verkeerde en de juiste opgestuurd zonder te juiste ook te moeten betalen. Als ik de verkeerde dan maar terug stuurde. ( Zonder extra kosten ). Dit vertrouwen siert deze firma!!!! Zeker in deze tijden met al die onbetrouwbare sites.

Good

Fast delivery. Good first interaction with products like this

Levering supersnel!!! Top!

Flavordrops besteld, helaas tegenvallertje, erg chemisch smaakje.

Topproducten en snel geleverd!

Sinds ik personal protein ken, kopen wij geen andere merken meer. Super kwaliteit en super lekker, en vooral gedaan met weken aan een stuk dezelfde smaak te moeten drinken!

Duidelijk, snel én een goed product!

De site is duidelijk. Na bestelling een super snelle levering, gewoon de volgende dag al. Én ook het product is van een hoge kwaliteit. Dan krijg je een 10 als beoordeling! Vriendelijke groeten Marleen Boers

Goede smaken en vullend product

Lekker en vullend product

Beste kwaliteit ooit

Mega goede ervaring met de Isolate. Geen buikpijn, wat ik soms nog meta andere shakes had. echt 10/10

Superrrr

Superrrr Netjes op tijd geleverd. Helemaal toppie.

Heerlijke producten & top service!

Bakeiwit in alle varianten i echt een aanrader!

Perfect!

Snelle levering, goed product en mooi verpakt! Ik ben zeer tevreden!

Bakeiwit niet lekker.

Ik heb vanille en speculoos, dacht dat de speculoos naar speculaas zou smaken, heel dom misschien, maar niet dus en ik vind het ronduit vies, groot was de teleurstelling, omdat iedereen zo enthousiast is, offf alleen die meningen zijn geplaatst!!

Snelle verzending. En keurig verpakt.

Inpak van bestelling viel tegen

Jammer dat er op de website staat dat sommige producten in kartonnen doosjes komen - maar dat die bij bezorging allemaal los in een doos gemieterd zijn. Wilde dit aan iemand cadeau doen als setje en dat ging dus helaas niet. Verder opzich best prima producten, als de inpak word aangepast zal ik zeker opnieuw bestellen.