Super electrolyten, vitaminen en creatine

Alles werkt geweldig.

Dikke prima

Overzichtelijke site, snel geleverd, keurig verpakt

tot nog toe goed.

Erg tevreden

Snelle levering, goede producten, prima prijs! Na verschillende merken te hebben geprobeerd, ben ik overtuigd!

Ik ben heel blij dat ik dit heb aangeschaft

Ik gebruikte andere proteïne, maar die vult niet zo als deze

Heerlijke smaken.

Uk was wat sceptisch. Maar nu 3 smaken geprobeerd en ik vind de tropical het lekkerste. Echt goed te doen. Koud water en ijsklontjes maakt het lekker fris.

Heerlijk!

Ronduit de lekkerste proteine shakes die ik heb geprobeerd

Fijne producten, snelle levering

Heel fijn dat het een naturel shake is die je zelf lekker kunt maken met de verschillende smaakjes. Ik ben echt fan! Ook de verschillende keuzes zoals milkshake, ontbijshake of een normale eiwitshake is fijn.

Goede producten en service

Goede producten zeker de pure whey isolate met de lekkere smaakjes.

Heerlijk ijs met smaak naar keuze

Ik maak van mijn eiwitshake een heerlijk ijsje. Lekker genieten met iedere avond een andere smaak.

Bakeiwit is leven

Het product is zo lekker en veelzijdig. Heel makkelijk in gebruik

Top whey poeder

Het is heel fijn om whey poeder te hebben Zonnesmaak, en die smaak te kunnen toevoegen met een klein shotje. Dit soort voor variatie.

Top product

Heel blij mee, gebruik het in de koffie, en maak er vanille kwark mee :-) Echt een uitkomst

super fijne shake

Deze shake is heel goed. structuur goed, smaak goed en vult goed. Met een shotje cheescake super lekker. Een echte aanrader.

Fijne producten!

Fijne producten, ruime keus, goede prijs, snelle levering!

Ik had m'n bestelling geplaatst en het was al bezorgd vóór ik het verwacht had

Prima website en service

Hier besteld om het bakeiwit te kunnen kopen.. nergens anders verkrijgbaar en is super. Jammer dat de speculoos variant niet in grotere pot verkrijgbaar is. Flavour shot nog even aan wennen hoe te gebruiken.

Prima eiwitshakes

Goede (lactosevrije) eiwitshakes die je zelf op smaak brengt met de flavourshots.

Lekker

Paar keer in de gym uit en automaat de pistache reep gehaald en ik was verrast. Dus toch maar besteld. Heerlijke repen!

Snelle en accurate levering

Snelle en accurate leveting. De producten keurig verpakt. En de kwaliteit van het product, had bakeiwit besteld is geweldig, echt een aanrader

Suprrrrr!!!!

Ik geniet van de smaken van het product die ik bestel en is een blijvertje

Makkelijk, lekker én betaalbaar eiwitten aanvullen

Makkelijk gevonden wat ik nodig had, snel in huis. Kon door de duidelijke instructies direct genieten van een voedzame shake, zodat mijn doel, spierbehoud en -groei makkelijker en sneller haalbaar is. Het smaakje hielp. Niet alle smaakjes spraken me aan, maar er was genoeg keus.

2kg whey isolate weer op voorraad!

Toen ik de 2kg wilde bestellen waren ze elke keer uitverkocht. Gelukkig kreeg ik via de mail promoties binnen en na een paar keer checken was het weer op voorraad en bestelde ik gelijk. De fijnste eiwitpoeder tot nu toe. Samen met die van Lot Beukers. En alle smaken shotjes in huis dus kan lekker afwisselen. Heerlijk!

Perfect voor het zomerse weer

Heerlijke smaken, en vooral heel fijn om met het zomerse weer niet zo’n zware shake te hoeven nemen. Levering was ook snel en netjes.

Beste proteïne poeder ooit!

Al meerdere bestellingen gedaan en ik blijf terugkomen, heerlijke smaakjes om zelf toe te voegen. Deze keer de tompouce smaak, volgens mij, mijn nieuwe favoriete smaak.