Ik ben niet zo een fan van zoete drankjes en wilde graag een clear whey drinken! Dit is echt DE oplosssing in tegenstelling tot andere aanbieders. Hier kan ik mijn eigen smaak maken ipv al die mierzoete kant en klare whey! Heerlijk, en ik kom zo op een verfrissende manier aan mijn proteïne!
Ik gebruik geen suiker meer in de koffie en thee en ik heb nu een lekker smaakje er in mmmmm
Wij zijn bezig ons dieet/eet patroon aan te passen door middel van combinatie van bepaalde voedingen om zo gezond te leven, en een kilo af te vallen, hiervoor bepaalde producten nodig die wij bij Protein BV hebben gevonden.
Hi Caroline, Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat de bestelling en betaling soepel verliepen en je netjes een melding hebt ontvangen. Vervelend om te horen dat er echter problemen waren met de bezorging en dat de bezorger jouw pakketje meteen naar het afhaalpunt heeft gebracht. We gaan zeker contact opnemen met de bezorgdienst om te zorgen dat dit in de toekomst beter gaat. Excuses voor het ongemak! Groetjes, Joan
Originele beoordeling
Producten besteld, via I-Deal betaald inclusief verzendkosten, netjes melding/mail dat pakket in levering zit. Ik en Protein BV betalen voor verzending, echter is de bezorgdienst nog geen eens bij ons aan de deur geweest, heeft niet eens de moeite genomen, waren thuis, krijg ik een berichtje dat ik mijn pakketje kan ophalen bij een depot, wij hebben gekozen voor thuis bezorging, ik en Protein hebben hiervoor betaald en de bezorgdienst ..............
goede kwaliteit en ruime keuze qua smaken
Ik had een bestelling gedaan, echter kreeg ik de dag daarna een mail dat een bepaald item niet leverbaar was, ze kwamen met een prima oplossing dus ik ben zeer te spreken over de manier van hun werken. De levering was zeer snel en correct, bestelling was ook goed verpakt !
Hi Joyce, Bedankt voor je feedback. Excuses dat een item niet op voorraad was, maar fijn dat je blij bent met hoe we het hebben opgelost. Goed om te horen dat de levering snel was en alles goed verpakt aankwam! :)) Groetjes, Joan
Snelle levering en goed spullen
Eindelijk waren de tompouce flavor drops er weer dus snel bestelt en ook snel ontvangen
Makkelijk in gebruik, mengt goed en is ook nog 's erg lekker. Zit ook in een handige bus met schroefdop incl. maatschepje. Helemaal happy met deze aankoop!
Het fijne is dat jullie zoveelsmaakjes hebben
Het bakeiwit van Lot Beukers valt hier erg in de smaak. Naast extra eiwitten voegt het qua smaak ook wat toe aan baksels, kwark en shakes. Er is geen bij/nasmaak, die ik bij andere eiwitpoeders wel ooit heb ervaren. De verzending/levering duurde wel enkele dagen langer dan de website beloofd.
Hi Sara, Super om te horen dat het bakeiwit van Lot Beukers goed bevalt en zowel qua eiwitten als smaak een mooie toevoeging is aan je baksels, kwark en shakes! Excuses dat de verzending wat langer duurde dan verwacht. Groetjes, Joan
Wij gebruiken de Whey Isolate onder andere in een groene smoothie. Zo fijn om een goede proteïne poeder te hebben waar geen kunstmatige smaak aan zit!
Goed spul
Altijd de juiste producten en snelle levering!
De clear protein is makkelijk te mengen met je ochtend koffie
Bezorging zoals beloofd en de eiwitten smaken goed. In de kwark en toegevoegd in een smoothie proeft het heerlijk romig.
Oa bakeiwit gekocht. Werd snel geleverd. Helaas werd 1 pot bakeiwit niet geleverd. Contact hierover verliep super gemakkelijk, vlot en vriendelijk. Alles werd zonder probleem snel opgelost en alsnog geleverd.
Hi Saskia, Bedankt voor je feedback. Fijn dat de levering snel was. Excuses dat er een pot bakeiwit ontbrak. We zijn blij te horen dat het contact soepel verliep en dat het snel is opgelost. Bedankt voor je geduld en begrip! XX Joan
Wij gebruiken al jaren de proteines met veel verschillende smaakjes en ook heel blij met collageenpoeder
Producten makkelijk te bestellen. En snelle levering. Ik ben poll zeer tevreden over het bakeiwit. Lekker in en shake of door de kwark. En je kan er mee bakken. W
Ik baalde eerst een beetje want eerst duurde bezorgen een week. Dat werd uiteindelijk 2 werkdagen (met koningsdag en een maandag erbij en dan wordt er natuurlijk niet gewerkt / bezorgd) Ik had een chatje gestuurd en daar werd heel snel via de mail op gereageerd. M’n eerste baksels met het bakeiwit gemaakt, ook helemaal prima. En de stroopwafel flavor shot is té lekker! Al met al echt prima ervaringen zo!
Hi Mieke, Bedankt voor je feedback en fijn dat alles uiteindelijk naar wens was! Sorry voor de vertraging, maar goed om te horen dat onze klantenservice snel kon reageren op je chatbericht. Super dat je eerste baksels met het bakeiwit goed gelukt zijn en dat je de stroopwafel flavor shot heerlijk vindt! We zijn blij dat je ervaring uiteindelijk positief was! :)) Groetjes, Joan
Top producten die snel zijn verzenden
Het was makkelijk te bestellen, en de producten zijn Top!!
Zeer kwalitatief goede producten. Al vele proteïne gehad maar deze proteïne is romig, geen klonten en met de flavor smaakjes kan je ook veel variatie creeeren met je shakes.
Hi Bianca, Bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze proteïne de flavour shots. Groetjes, Joan
Snelle levering, lekkere eiwitrepen.
Eindelijk heb ik een maaltijdshake gevonden die lekker is. Vooral met een scheutje van de heerlijke flavour shots die je kunt kiezen uit verschillende smaakjes. Echt fantastisch en door de smaak ook vol te houden. Normaal haakte ik al snel af en belandde de zak in een la om maanden later toch maar weggegooid te worden. Geen nare “poedersmaak” maar voor mij een soort van dunne Brinta, lekker met een “bite”.
De naam zegt het al” Personal Protein” U vraagt….zij draaien en het kost hun allemaal géén moeite. Hoe lekker is dat! Bestel nu een jaar bij Personal Protein. En dan neem ik zoal: Whey/pancake/milkshake/creatine/flavour shots/eiwitrepen en Visolie capsule.. En dat helpt mij in mij dagelijks leven/sporten en werk om mijn lichaam te onderhouden. En ik let ook op mij voeding “ wat je eet dat straal je uit”