Heerlijke whey met shots!

Fijne whey poeder die je door shake kan doen of lekker door de kwark. Het verveelt niet door de verschillende shots smaken. Favorieten de natuurlijke vanille en banaan!

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Pure whey : Doseert goed: lost makkelijk op en met de verschillende shots kan ik mn eigen smaak kiezen. Werkt goed voor spierherstel! Top

Het is zo heerlijk deze stropen en dat zonder de calorieen, echt top!!!!

Uitstekende smaak, geen calorieën!

Dagelijks neem ik een flavourshotje in mijn kwark, en dat is altijd lekker! Ik raad dit product zeker aan aan anderen.

De vegan soya proteinpoeder is een erg fijne poeder. Proeft weinig ervan, zeker in baksels merk je hier niets van!

Ruime keuze en fijne eiwitpoeders

Ik gebruik de shotjes dagelijks en de eiwitpoeder is erg fijn

Snelle levering en goede producten!

Regelmatig acties met kortingen! Goede producten!

Wij zijn fan!

Top producten, zowel de whey proteïne als de pancake mix, en de collageen. De flavour shots zijn ideaal om af te wisselen en te doseren naar eigen voorkeur. Wij zijn fan!

Super fijne producten. Snelle service!

Top product en klantenservice!

Bestelling was in eerste instantie niet goed doorgekomen, maar heel snel en netjes opgelost door de klantenservice. Kreeg nog extra proteïne druppels erbij! Was prettig verrast. Echt een aanrader :)

Voor eerst besteld en goede makkelijke en vooral duidelijke site. Je word goed op de hoogte gehouden wanner het binnenkomt. Ik heb besteld niet zozeer voor sporten ( ook wel beetje) maar vooral om aan me eiwitten te komen. Het was snel binnen en prijs qualitatief hoefde prijs. Ik raad deze site aan!

Supersnelle service

Vanwege de goede reviews het bakeiwit van Lit Beukers besteld. Supersnel besteld en geleverd. Dat wordt dit weekend gezond bakken. En lekker. :-p

Eindelijk een lekker collagen poeder

Normaal gesproken smaakt collagen echt niet lekker. Ik heb red fruit flavour gekocht en nu is het in nemen van de collagen alleen maar heerlijk!

Niet te vrezen deze keer

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Betrouwbaar

Ik bestel al jaren mijn proteïne bij Personal Protein en ik ben al die tijd heel tevreden met de whey poeder en de flavour shots. Ik gebruik de smaakmakers niet alleen in shakes maar ook in mijn kwark en baksels zoals pannenkoeken en proteïne muffins. Het maakt het veel makkelijker om suikervrij /-arm en proteïne rijk te eten/ te drinken. Daarnaast is het merk betrouwbaar. Ze leveren altijd snel de juiste producten en ik ontvang regelmatig een korting. Kortom, ik kan de producten alleen maar aanbevelen.

Verzending & communicatie slecht

18 december besteld, pas afgelopen vrijdag (3 Jan) binnen gekregen. Ik moest zelf mailen om de status te achterhalen. Blijkbaar was mijn bestelling op de backorder gezet, omdat er iets uitverkocht was. Kan gebeuren, maar laat het even weten. Jammer, want wel heel tevreden over het product zelf.

Heerlijke eiwit

De bakeiwit vinden wij heerlijk voor in de kwark en om pannenkoeken mee te bakken!

Top kwaliteit

Al jarenlang klant en ik zweer bij de Pure Whey Isolate.

Perfecte eiwit om te mixen!

Ik mix mijn proteïne standaard met m'n havermout of mijn kwark of in combinatie met havermout banaan en ei voor pannenkoeken. Werkt voor mij perfect. Zeker met de flavour shots voor de smaakvariatie!

De bestelling komt altijd super snel binnen Ben zeer blij met de blood orange en de eiwitten Shake

Ik vind het een super fijn bedrijf die een duidelijke website hebben de producten zijn goed en ook mijn man en dochter zijn dol op de lfavour drops. ik zelf gebruik dan ook nog het bak eiwit van Lot Beukers. Helemaal top

De verzendkosten maken het duur

Ik gebruik de drops iedere dag dus heb ik vaak wat nodig, maar de verzendkosten houd mij tegen en ik wacht iedere x op een code.

Bakeiwit is super. Fijne smaak, geen klonters en heel snel geleverd.

Lekker en goed te verwerken

Het bak- eiwit is heerlijk en goed te verwerken in de gerechten. Het lost goed op. Ben er blij mee.

Snelle levering, ze maken waar wat ze beweren. De smaken van de flavour shots zijn ook erg lekker