Topproduct voor mijn zuivel ontbijten

Gebruik dit al jaren. Het maakt dat ik nooit een saai kwark, yoghurt ontbijtje heb. Ook in de koffie en cake geen verkeerd product.

Snelle levering van goed product

De flavour shots waren al de volgende dag geleverd. Al een heel aantal verschillende smaakjes geprobeerd nu en mijn kwark is elke dag weer een heerlijk feestje met de flavour shots. Ik kan niet meer zonder!

Snelle levering, mooie verpakking!

Fijn product! Makkelijk te drinken vanwege de prettige smaak van de flavour shots. Blij mee!

Super snel levering!!

Ik heb het in de aanbieding gekocht samen met een beker. Lekker goedkoop . Ik kan er even weer tegen aan. Tis echt een aanrader!!

Top product en goede service!

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Tussentijds word je goed op de hoogte gehouden van de levering.... Top product die ik al een lange tijd gebruik!

Altijd snel geleverd

Altijd snel in huis. Alleen jammer dat sommige shotjes vaak uitverkocht zijn.

Goed spul, snel verzonden

De producten zijn uitstekend, geprijsd met fatsoen en de volgende dag al in huis.

Snel geleverd, goed spul

Ik gebruik het vaak als ik s ochtend vroeg moet werken, dan goed de dag beginnen met veel eiwitten. Andere dagen gebruik met sporten.

Goed spul, snel geleverd

Al meerdere keren besteld! Helemaal fan van dit eiwitpoeder. Geeft geen klontertjes en op verschillende manieren te gebruiken (in de kwark, als shake of om mee te bakken). Ook makkelijk te switchen in smaak door de losse smaakjes (al is vanille hier favoriet). En daarnaast superfijn dat je de eiwitpoeder en de smaakjes ook los kunt gebruiken. Voor mij geen andere meer!

Helemaal blij mee

De protein shots zijn top. Moet de shakes nog proberen. Ik raad ze iedereen aan. Zo ook uit mijn laatste bestelling voor mijn moeder bij besteld.

Heerlijk!

Ik heb de tompouce smaakmaker gekocht, want die had ik geproefd bij mijn dochter. Geen nare chemische smaak of nasmaak. Dat is voor mij heel bijzonder.

Super product echt heerlijke smaken

Super product en heerlijke smaken snelle bezorging top

De Flavour shots zijn super en worden hier dagelijks gebruikt

Top product! Heerlijk door de kwark, eiwit shakes of door bijv. De pannenkoekenmix. De flavour shots worden hier elke dag gebruikt.

Snel bestellen, snelle levering, kwaliteit uitstekend

Breed assortiment met alle benodigdheden voor sport proteïnen. Website is overzichtelijk en het bestellen gaat snel en makkelijk. De levering een dag later binnen compleet en goed verpakt.

De bezorging is weer eens niet goed gegaan

Na de bestelling is het weer fout gegaan met de verzending met post nl

Superspul

Heerlijk in de yoghurt en pannenkoekjes mee gebakken. Klont niet, smaakt super. Schep wel erg groot in de 300 gram potten. Ik gebruik zelf een koffieschepje.

Goede kwaliteit en snelle service!

Aanrader!

Bestellen is makkelijk en snel

De keren dat ik bestel gaan vlot en heb het bestelde altijd de dag erna binnen.

Super spul

Goede eiwitpoeder met smaakmakers naar je eigen zin voor een heerlijke shake.

Mijn bestelling is snel geleverd, fijn!

snel geleverd en goed verpakt

goede,website en fijn dat het als brievenbuspost was verpakt

Goede kwaliteit maar trage levering

De levering was zeker niet de volgende dag! Ruim een week moeten wachten totdat een en ander binnen was. Maar gelukkig maakt de kwaliteit van de smaakjes veel goed.

Goed mengbaar zonder klontjes en een heerlijke smaak, vooral niet bitter.

Super blij mee!!

Weer helemaal top

Heerlijk dat ik elke dag lekker kan wisselen van smaak! Ik start elke ochtend met een eiwitshake dus fijn dat het niet elke dag dezelfde smaak hoeft te zijn! Ik kan het lekker aanpassen op waar ik die dag zin in heb.

Fan van de Flavour shots!

Flavour shots zijn fantastisch. Door de kwark, aftoppen met fruit en je hebt een fantastisch laag in calorieën maar heerlijk eiwitrijk ontbijt.