Gebruik dit al jaren. Het maakt dat ik nooit een saai kwark, yoghurt ontbijtje heb. Ook in de koffie en cake geen verkeerd product.
De flavour shots waren al de volgende dag geleverd. Al een heel aantal verschillende smaakjes geprobeerd nu en mijn kwark is elke dag weer een heerlijk feestje met de flavour shots. Ik kan niet meer zonder!
Hi Dijanne, Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over de flavour shots! 🎉 Fijn dat ze je kwark elke dag een feestje maken. We zijn blij dat je de smaakjes zo lekker vindt! Bedankt voor je review. Groetjes, Joan
Fijn product! Makkelijk te drinken vanwege de prettige smaak van de flavour shots. Blij mee!
Hi Karin, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent met het product! 😊 Wat vervelend dat de flavour shot ingedeukt is aangekomen. Stuur ons even een e-mail en we zorgen ervoor dat er een nieuwe naar je wordt opgestuurd! Groetjes, Joan
Originele beoordeling
Fijn product! Flavour shot ingedeukt gekregen, wel gewoon bruikbaar.
Ik heb het in de aanbieding gekocht samen met een beker. Lekker goedkoop . Ik kan er even weer tegen aan. Tis echt een aanrader!!
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Tussentijds word je goed op de hoogte gehouden van de levering.... Top product die ik al een lange tijd gebruik!
Hi Miranda, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bestelling en de snelle levering! 😊 En geweldig dat het product al zo lang bevalt. Bedankt voor je positieve review. Groetjes, Joan
Altijd snel in huis. Alleen jammer dat sommige shotjes vaak uitverkocht zijn.
De producten zijn uitstekend, geprijsd met fatsoen en de volgende dag al in huis.
Ik gebruik het vaak als ik s ochtend vroeg moet werken, dan goed de dag beginnen met veel eiwitten. Andere dagen gebruik met sporten.
Al meerdere keren besteld! Helemaal fan van dit eiwitpoeder. Geeft geen klontertjes en op verschillende manieren te gebruiken (in de kwark, als shake of om mee te bakken). Ook makkelijk te switchen in smaak door de losse smaakjes (al is vanille hier favoriet). En daarnaast superfijn dat je de eiwitpoeder en de smaakjes ook los kunt gebruiken. Voor mij geen andere meer!
Hi Linda, Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent met ons eiwitpoeder! We zijn blij dat het goed bevalt. Bedankt voor je geweldige review. We hopen je nog lang van dienst te kunnen zijn! 😊 Groetjes, Joan
De protein shots zijn top. Moet de shakes nog proberen. Ik raad ze iedereen aan. Zo ook uit mijn laatste bestelling voor mijn moeder bij besteld.
Ik heb de tompouce smaakmaker gekocht, want die had ik geproefd bij mijn dochter. Geen nare chemische smaak of nasmaak. Dat is voor mij heel bijzonder.
Super product en heerlijke smaken snelle bezorging top
Top product! Heerlijk door de kwark, eiwit shakes of door bijv. De pannenkoekenmix. De flavour shots worden hier elke dag gebruikt.
Hi Fleur, Bedankt voor je enthousiaste review. Wat leuk om te horen dat je elke dag gebruikt maakt van de flavour shots! :)) Groetjes, Joan
Breed assortiment met alle benodigdheden voor sport proteïnen. Website is overzichtelijk en het bestellen gaat snel en makkelijk. De levering een dag later binnen compleet en goed verpakt.
Na de bestelling is het weer fout gegaan met de verzending met post nl
Hi Ivan, Vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan met jouw bestelling. Kan je een mail sturen naar [email protected] met wat er precies is mis gegaan, zodat we jou kunnen helpen. Groetjes, Joan
Heerlijk in de yoghurt en pannenkoekjes mee gebakken. Klont niet, smaakt super. Schep wel erg groot in de 300 gram potten. Ik gebruik zelf een koffieschepje.
Aanrader!
De keren dat ik bestel gaan vlot en heb het bestelde altijd de dag erna binnen.
Goede eiwitpoeder met smaakmakers naar je eigen zin voor een heerlijke shake.
Hi Edith, Super!! Bedankt voor je review :)) Groetjes, Joan
Mijn bestelling is snel geleverd, fijn!
goede,website en fijn dat het als brievenbuspost was verpakt
De levering was zeker niet de volgende dag! Ruim een week moeten wachten totdat een en ander binnen was. Maar gelukkig maakt de kwaliteit van de smaakjes veel goed.
Hi Dennis, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je jouw bestelling niet de volgende dag hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak! Ik heb voor jou gekeken en zie dat wij jouw pakketje dezelfde dag nog hebben ingepakt en overhandigd aan PostNL. Helaas is het momenteel wat drukker bij PostNL, waardoor zij jouw pakketje niet op tijd hebben kunnen verwerken en bezorgen. Gelukkig dat de flavour shots het weer goed hebben gemaakt :)) Groetjes, Joan
Super blij mee!!
Heerlijk dat ik elke dag lekker kan wisselen van smaak! Ik start elke ochtend met een eiwitshake dus fijn dat het niet elke dag dezelfde smaak hoeft te zijn! Ik kan het lekker aanpassen op waar ik die dag zin in heb.
Hi Marissa, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je elke ochtend zo kan starten met iets wat bij je smaak van de dag past – elke dag een beetje anders! 👌 Groetjes, Joan
Flavour shots zijn fantastisch. Door de kwark, aftoppen met fruit en je hebt een fantastisch laag in calorieën maar heerlijk eiwitrijk ontbijt.