Eerlijke advies

Helder en eerlijke advies. Snel geleverd. Schutting ziet er erg mooi uit, veel positieve opmerkingen van de omwonende. Wij zijn er blij mee.

Superbedrijf

Van af de planning scherm tot de laatste betaling verliep alles vlekkeloos. Het personeel is zeer vriendelijk en mee denkend over de ontwerpen. Na alles te hebben goed gekeurd, werd het materiaal geleverd door een goed lagse jonge man precies op het afgesproken tijdstip. Twee dagen later komen de monteurs voor de plaatsing, en dat liep als gesmeerd. Alles keurig recht en goed uitgemeten. Het plaatsen van de nieuwe schutting was wortel en puin vrij gemaakt. Al met al ben ik zeer tevreden.

Geweldig gewoon prima geholpen

Geweldige monteurs die de schuttingen en overkapping geplaatst hebben

Nette afwerking en aardig

Goede kwaliteit. Komen afspraken na en de plaatsing is vakkundig

Wij hebben met 10 bewoners een schutting van 100 meter langs de openbare weg laten plaatsen. Mega-Schutting was bijzonder hulpvol bij de keuze van alternatieven en de aanvraag van de bouwvergunning. Eerst wilden we een geheel betonnen schutting plaatsen maar dat beoordeelden we toch als te eentonig. Uiteindelijk is het de luxe beton hardhout schutting geworden. Omdat de oude schutting eerst gesloopt moest worden en twee huizen direct aan de openbare weg liggen wilden we de plaatsing direct na de sloop. Dan is het fijn dat de afgesproken lever en montagetijden nagekomen worden. Dat verliep boven verwachting goed en derhalve ook alle complimenten voor de monteurs. We krijgen van de gemeente en passanten alleen maar positieve reacties.

Uitermate prettig en correct

Er wordt met de klant meegedacht bij de opmaak van de offerte en bestelling. De ontwerptool in hun website is daarbij zeer handig en nuttig. Correcte levering op de afgesproken dag en tijd. Zeer prettig communiceren met de medewerkers. Een kleine omissie wordt snel opgepakt en opgelost! Bovenal zeer scherpe prijs kwaliteit verhouding! Kortom Megaschutting.....mega aanbevolen!!

netjes geholpen in de winkel en alles zeer correct geplaatst en geleverd

Schutting uitgezocht in de winkel en een week later nog een aanpassing wezen maken zonder problemen. Schutting is snel en correct geplaatst op de afgesproken datum. Goed werk, nette schutting en zeer correct en vriendelijk geholpen in de winkel.

Wij hebben er lang over nagedacht om een veranda te laten plaatsen. Na wat bedrijven te hebben bezocht, kwam mega-schutting bij ons het beste over. Qua uitleg en wat er allemaal is en kan. Niks is teveel daar voor de mensen. Het plaatsen wordt zorgvuldig uitgevoerd en overal is een oplossing voor. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Geweldig!!

Na het inmeten binnen een dag een offerte. Uitvoering volgens afspraak een paar weken later. Goede adviezen gehad en er is op een heel positieve manier meegedacht in oplossingen. Monteur heeft vakwerk geleverd, er is hard gewerkt en alles is naar tevredenheid uitgevoerd. Wat naast het geleverde vakwerk in het bijzonder opvalt is de goede en tijdige communicatie. Afspraak is afspraak is echt van toepassing bij Mega-Schutting!!

Voor de 2e keer aan de andre zijde met de buren een schutting laten plaatsen ik kan niet anders zeggen geweldig we zijn er enorm blij mee. En omdat het houthok er aan grenst heb ik de planken vervangen in de zelfde kleur als de nieuwe schutting.

Super bedrijf

De schutting is netjes door de monteur, Lou geplaatst in 1 dag. Wat een klus, maar tot in perfectie afgewerkt. Superblij hiermee. Wij raden Mega-Schutting echt aan iedereen.

Wat een kwaliteit

Voor de voortuin, eerst paar keer naar de showroom geweest, daar kregen we goede informatie door een deskundige medewerker. Na het inmeten toch nog wat gewijzigd wat geen probleem was. Het plaatsen, door een topteam, snel en deskundig en wat een kwaliteit! We kunnen er weer jaren tegen! Dank voor alles medewerkers/bouwploeg van Mega-Schutting

Helemaal top !

De schutting is geplaatst en ik kan niets anders zeggen dan geweldig. 2 Jongens werkten prima samen en uiterst secuur. Ze denken continu met je mee en ik kreeg nog een goeie tip ook op het laatst.

Perfecte service

Keuze gemaakt om bij Mega schutting mijn nieuwe schutting te bestellen en laten plaatsen. Heb gekozen voor Mega schutting vanwege goede reviews over het bedrijf, klantenservice, en plaatsingen. Kleineigheid ontstaan met planning, contact gehad en werd heel snel opgelost! Mooie schutting geplaatst, bedankt voor de goede service!

Ziet er mooi uit

Moest wel bellen om er voor te zorgen dat d'r schutting binnen 5 dagen geleverd zou worden. Maar zowel de geleverde materialen als de dienstverlenende chauffeur waren van grote klasse

Snelle bezorging en goed werk verricht.

Mijn ervaring was goed. Alleen waren de klussers 45 minuten te vroeg gearriveerd. Gelukkig waren de buren thuis en wij ook 20 minuten later. Had voorkomen kunnen worden door even te bellen of een appje te sturen. Voor de rest was alles prima.

Goed materiaal voor een goede prijs en erg snel geleverd

Een van de voordeligste aanbieders voor houtbeton schuttingen. Materiaal ziet er prima uit en is zeer snel geleverd. Ook goede service toen ik bleek een foutje gemaakt te hebben bij het bestellen.

Prima bedrijf goeie service

Oo zaterdagochtend een schutting gekocht enkele dagen later geleverd duidelijke communicatie prima

Top bedrijf!

Wij zijn bij de showroom geweest in Heikenszand, erg vriendelijk ontvangen. Hebben gelijk uitgekozen wat we mooi vonden, werd gelijk een offerte gemaakt en zijn hier gelijk mee akkoord gegaan. Kwamen al snel langs voor het inmeten. Wij wilden daarna nog wat aanpassingen doen en ook dit was geen probleem en werd met ons meegedacht en ook altijd snelle reactie via de email. Ook de heren die de schutting kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en werd er netjes gewerkt. We waren gewoon heel erg tevreden!!

Mooie schuttingen voor een prima prijs.

Wij hadden alleen maar een tuinhekje nodig voor onze camping in Zeeland. Zeer goed en snel geholpen. Vanwege de afstand met onze woonplaats waren er wat problemen met het plannen van de montage datum maar dit is door de administratie, die overigens heel goed bereikbaar is, prima opgelost. Al met al heel tevreden dus over Mega-Schutting.

Jammer

Schutting geplaats en in eerste instantie netjes. Dag erna kom ik erachter dat een deel verkeerd geplaatst is. Op zich geen probleem, mailbgestuurd op 7 mei met klacht. Bericht terug ontvangen dat de monteur dit zal herstellen. Monteur zal contact opnemen voordat ze hiervoor komen. 16 juni, dikke maand later, nog niks gehoord van monteur. Jammer dat de kans op een goede review niet wordt benut.

Buitengewoon

Kan er kort over zijn,prima communicatie,goede kwaliteit,en top geplaatst.

Snelle levering en goede prijs!

Goede levering en plaatsing

Hele snelle levering naar akkoord offerte tevens zelfde dag geplaats super hele vriendelijke persoon

Wederom een goede ervaring met Mega- Schutting

Nadat twee jaar geleden Mega-Schutting mijn schuttingen aan de achterzijde heeft geplaatst, nu de voorzijde laten plaatsen. Nog steeds dezelfde top service. Alles duidelijk en volgens afspraak. En keurig personeel. Ga zo door! Echt een aanrader.

Noordland 17

4451 RP Heinkenszand

0113 - 405 131

Over Mega-Schutting B.V.

Mega-Schutting levert (en plaatst) houten, hout-beton en betonnen schuttingen. Met een zeer ruim assortiment en online ontwerptool bieden wij de schutting die aansluit bij uw wens en budget. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aan overkappingen en veranda's. Kom eens langs in onze showroom of kijk op onze website voor de mogelijkheden!