Al heel lang had ik de wens om blindtypen te leren. De eerste lessen had ik zo gedaan en gingen mij ook makkelijk af. De uitleg voor iedere oefening is duidelijk. Mede doordat ik een andere (iets kortere) linker middelvinger heb was het soms even extra moeilijk en onhandig. Veel oefenen en doorzetten loont echt want ook ik ben geslaagd!
De cursus werkt in makkelijke stappen waardoor je snel winst behaald en het ook voor kinderen goed is vol te houden.
Typen stond al langer op mijn verlanglijstje omdat t me elke dag frustreert dat ik t niet heb geleerd. Met Ticken is t me gelukt om sneller te typen en dat scheelt me elke dag zoveel tijd !
Duidelijke uitleg Snel resultaat Leuk om te doen
Ik vond het super leuk. Het ging nu veel beter dan 3 jaar geleden. Ik heb het syndroom van Down en vond het de eerste keer te moeilijk. Nu ging het veel beter en mama plakte de tijdsklok bij het examen af: dat hielp erg want ik raakte helemaal in de stress omdat ik de tijd zag teruglopen en dan nog geen einde aan mijn tekst zag.
Goede cursus. Fijn in eigen tempo te doen. Had wat mij betreft (als volwassene) iets minder op kinderen gericht mogen zijn - het eieren vangen mag van mij voor iets anders vervangen worden, al is het voor de oefening natuurlijk goed!
Geweldig gevoel om je type diploma te halen. Ik kan gewoon met 10 vingers typen :) Groetjes Nora
Gelukkig moest ik van mijn moeder steeds even ticken en dat heeft uiteindelijk geholpen. Groetjes, Timon
goede cursus, die je met gemak kan afronden binnen de daarvoor gestelde tijd.
De lessen gaan vlotjes en het is fijn om te zien dat je snel vooruit gaat. Nu blijven oefenen, want mijn oude typewijze is hardnekkig. In het examen vind ik het wel lastig om de fouten te herstellen, ik dacht dat ik ze kon corrigeren maar daardoor maakte ik alleen maar extra fouten. Gelukkig wel geslaagd :-)
Prettige uitleg, duidelijke en overzichtelijke oefenwijze. nog een 1/2 sterretje aftrek omdat ik nog niet weet of ik het zo goed onder de knie krijg als Sterre vertelt
In je eigen omgeving spelenderwijs leren typen voor een goede prijs
Makkelijk te volgen, leuke spelletjes Bij oefenexamens mogen de blauw gedrukte letters wel wat dikker zodat ik kan zien of ik hem heb ingetoetst
Duidelijke stapsgewijze uitleg en uitgebreide oefeningen. Hierdoor maak je het typen snel eigen.
Goede ervaringen met deze site Ticken. Kinderen leren het op een makkelijke manier. Aan te raden!
Het was misschien een beetje een saai, maar het is wel fijn dat je meteen echte woorden leert typen. De spelletjes zijn wel weer leuk.
Nooit gedacht dat ik dit zou leren. Maar met deze cursus toch gelukt.
door goede instructievideo's, oefenteksten en typespellen ben ik heel snel geslaagd.
de lessen worden duidelijk uitgelegd
ik vond het goed gaan, alleen was het moeilijk dat ik tijdens mijn examen ineens de backspace erbij kreeg terwijl ik deze niet geleerd heb met de oefeningen. Het zou erg makkelijk zijn als jullie in de oefeningen ook de backspace er af en toe bij zouden nemen. Nu gaf het een beetje onnodige stress om deze erbij te leren.
Dankjewel Stan. Veel plezier van je nieuwe vaardigheid! Over de 'backspace': tijdens de oefeningen wordt er bewust geen 'backspace' gebruikt en kun je pas verder als je de juiste toets typt. Vanaf les 21 (van de 30) wordt geadviseerd om in het dagelijks leven al blind te typen, omdat je dan alle letters al hebt geleerd. Dat is ook het moment dat je de backspace blind in de praktijk gaat leren gebruiken.
En in één keer geslaagd! Je begrijpt wel dat ik blij ben met Ticken.nl!
Super! Dan zijn wij ook blij!
Ik was een beetje wantrouwend tegen over het snel foutloos kunnen typen, want ik heb namelijk een beperking in mijn handen. Ik dacht die snelheid dat komt nooit. Maar uiteindelijk komt de snelheid er dan toch. Ik ben geslaagd en haal meer dan 130 apm, ik vind dit een overwinning die ik niet verwachtte. De cursus heb ik in mijn eigen tempo kunnen volgen. De studievoortgangsplanning vind ik een waardevol. In het begin weet je nog niet hoe snel je door de oefeningen gaat en of je even een drukke "geen tijd" periode hebt. Het is dan ideaal om de planning aan te kunnen passen, zodat je altijd je cursus/diploma op tijd behaalt.
Wat goed, San! Veel plezier met je vaardigheid voor het leven: blindtypen. :-)
Ik heb heel veel leuke ervaringen met ticken meegemaakt één keer ging ik huilen omdat het me niet lukte, maar eigenlijk was ik allang klaar met het proefexamen... Ik keek gewoon niet naar dat ding waar je het echte examen kon doen. ;-; Ik voelde me toen heel erg dom. -.-
Ik vond het een fijne manier van typen. Rustig op je eigen tempo en duidelijk uitgelegd. Je kreeg een duidelijk overzicht van de resultaten na elke typcursus waarna je de letters die niet zo goed gingen nog extra kon oefenen.
22 Jacob van Lenneplaan
Baarn 3743AR