Al jaren lang hebben we onze kinderen een typcursus gegeven via ticken.nl en we komen elke keer terug dat het een prima cursus is.
Helder, duidelijk, goede opbouw, prettige filmpjes. Afgewisseld met games; leuk!
De filmpjes waren leuk en leerzaam en ik vond het blindtypen wel goed gaan.
fijne typecurses goede uitleg
Helaas wilde het programma bij ons niet werken op onze computers. Na enig heen en weer mailen en oplossingen proberen te zoeken kregen we het bij ons niet voor elkaar. Fijn dat we het op hebben kunnen lossen door terugbetaling. Bedankt voor jullie hulp en uiteindelijk passende oplossing en ik hoop dat bij anderen het systeem niet hapert op hun computer. Als het systeem meewerkt is het een leuke cursus dus zou ik hem wel aanbevelen.
Recensione originale
tijdens de les wordt je uit het systeem gegooid. Na opnieuw opstarten moet je de complete les opnieuw doen. Dit is alles behalve bevordelijk voor de motivatie. Daarnaast ontvangen we ook geen "studieresultaten" zoals je die kan opgeven. Hoe kan je ooit examen doen als het programma continu vast loopt (en ook niet behoorlijk hebt kunnen oefenen). Volgens ticken ligt het aan de computer, maar is toch wel heel vreemd dat het probleem zich op 2 laptops en 1 vaste computer voordoet. Wordt vriendelijk geholpen door klantenservice, maar een passende oplossing wordt er niet geboden helaas (nu zo'n beetje 3 computers opnieuw ingesteld/gereset, maar nog steeds werkt het niet). Ik had gehoopt dat onze dochter op een leuke manier kon leren typen, maar haar motivatie is volledig weg!!!
Kan het nog niet eens voor een halve ster beoordelen Tijdens de les wordt je regelmatig uit het programma gegooid, bij het weer opstarten kom je niet terug in de les waar je gebleven was. Ticken legt het probleem neer bij de klant "ligt aan je laptop". en niet bjj zichzelf. 3 laptops in huis bij alle drie hetzelfde probleem. De betaling wordt op verzoek niet terug gestort, dat ben je dus kwijt.
Beste Taeke Veenstra, je hebt je in oktober 2020 ingeschreven en de factuur ontvangen voor je werkgever Heembouw Bedrijfsruimten West bv. Je hebt vervolgens gemeld dat het TICKEN programma zichzelf afsluit. Dat hebben we uiteraard serieus genomen. Wij hebben je diverse opties voorgesteld om het probleem met jouw computer(s) op te lossen. We hebben in november 2020 zelfs een nieuwe/tweede account aangemaakt. Nog nooit in ons bestaan (120.000+ cursisten) heeft iemand hetzelfde gemeld dat het programma niet doet wat het moet doen, maar bij jou gebeurde dit wel. Wij hebben ook je typecursus op andere computers geprobeerd en het werkt zoals het hoort. In mei 2021 heb je gevraagd of je weer bij les 1 mocht beginnen. Vervolgens schrijf je in juli 2021 een beoordeling om TICKEN te beschadigen en de bewering dat je verzocht zou hebben voor terugbetaling. Dat laatste is overigens niet gebeurt. Elke consument heeft na registratie 14 dagen bedenktijd. In het sporadische geval dat wordt gebruik gemaakt van herroepingsrecht (4 gevallen in 12 jaar tijd), wordt het bedrag uiterlijk de volgende bankdag/werkdag terugbetaald. P.S.: Heb je contact gehad met de netwerkbeheerder van jouw werkgever? Is ticken.nl op de 'white list' geplaatst, zodat jullie firewall ticken.nl niet ziet als een 'indringer' wanneer het de cursusdata en uitlegvideo's naar je stuurt?
Cursus is mooi in kleine sessies opgedeeld, welke in korte tijd en met goed resultaat doorlopen kunnen worden.
eens bezig is het moeilijk stoppen.
ik vond het een beetje saai maar het is weel nuttig om te doen want later heb je het nodig
Je oefent veel dus bij nieuwe letters zit het er snel in.
Een uitstekende cursus voor volwassenen die graag vlot willen leren typen.
Blij met deze toegankelijke manier om te leren typen.
Ik typ dit bericht blind en het gaat geweldig! Het is compleet, je krijgt alles wat je nodig hebt. Duurt niet te lang en je leert het echt! Ik ben superblij dat ik dit heb kunnen doen en beveel het aan iedereen aan.
Makkelijke en effectieve oefeningen
Ik ben net 1 week begonnen met dir cursus. Duidelijk uitleg en super leuk lessen. Ik ben tevreden. Yoni
ik vond sterre heel vijn wan ze legt het rustig uit.
De cursus is in goede overzichtelijke stappen te behalen. Het is erg prettig verder te kunnen gaan, waar je de vorige keer bent gestopt. De filmpjes zijn kort en duidelijk. Het examen oefenen tot je op het juiste niveau bent is erg prettig.
De oefeningen gaan niet te snel en de spelletjes maken dat je beter wordt. Mijn motto is niet laatste eindigen voordat ik naar de volgende oefening ga
een makkelijke cursus maar een beetje weinig leuke spellen een tip is in first person games
ik heb snel en echt heel snel leren typen en ik heb ook bijna de hele typcursus in 2 dagen gedaan.
Dit op mijn 51ste blind typen had ik niet gedacht. Het is een goede cursus, waarvoor ik wel veel meer tijd nodig had dan word aangegeven door de ticken.nl. Dat vond ik niet erg. De spelletjes aan het einde van een oefening zijn voor mij wat kinderlijk, maar zeker goed voor het oefenen (onder druk). Jammer vind ik het wel dat je de cijfers 3 tot en met 9 + 0 niet leert. Het zijn alleen de meestgebruikte cijfers en leestekens die je leert. Desalniettemin erg blij dat ik de stap heb gezet en eindelijk (al voelt het nog wat roestig / ongemakkelijk) naar het scherm kan kijken als ik een tekst type. Tof!
Bedankt voor de mooie beoordeling, Frank. Het is inderdaad zo dat je als 50+'er langzamer leert dan jongeren, maar het heeft ook te maken met de frequentie van oefenen. Ten aanzien van de cijfertoetsen het volgende. Tijdens de typecursus van TICKEN leer je in 30 typelessen 70 bewegingsbanen/toetsen: alle 26 letters, 26 hoofdletters, de belangrijke toetsen Spatie, Enter, Shift en Backspace en de belangrijkste twaalf leestekens @ . , ; : ' " - / ! ? en _ . De cijfers 1 en 2 leer je tijdens de typecursus, omdat de ! en @ op dezelfde toetsen staan als de 1 en 2. Letters met accenten en getallen boven de twintig (daaronder schrijf je getallen in letters) komen in de dagelijks te typen werk erg weinig voor. Wie op het werk wel veel getallen moet typen, zal deze door het regelmatige gebruik snel zelf automatiseren of gebruikt een toetsenbord met numeriek toetsenbord. Overigens komen cijfers en accentletters standaard niet voor in het Nederlandse type-examen.
Goede en duidelijke typcursus die je geheel op je eigen tempo kan volgen.
Beste Ticken, Ik heb altijd al een typdiploma willen behalen, het 10 vinger blindtypen, nu is dit een feit geworden. De lesstof is stap voor stap, met duidelijke instructies. De korte instructie filmpjes zijn kort, helder, en stimuleren telkens de belangrijkheid van het hardop uitspreken tijden het typen, wat uitdagend kan zijn om vol te houden, echter zijn vruchten afwerpt tijdens het volgen van de lessen. De vrijheid om de lessen te kunnen volgens een structuur die bij mij past, en examen af te leggen wanneer ik er zelf aan toe was, als de stof mij "eigen" was, was ook belangrijk voor mij. Zo ook de beslissing te nemen, wanneer ik examen wilde doen vanuit dit oogpunt, kortom vrijheid om die keuze zelf te maken. Nooit van gekomen om dit op te pakken, en ook gedachten in mij, dat ik wellicht het niet zou kunnen leren op een oudere leeftijd, want de "twee-vinger typ aangeleerdheid was goed ingeburgerd" bij mij. Toch de uitdaging aangegaan, en geslaagd. Ik ervaarde; ja dit past bij mij, dit werkt voor mij. Tijdens het volgen van de lessen, ervaarde ik, dat ik vooral de drang om vlug vooruit te willen mocht loslaten. Een goed begin is het halve werk luidt het spreekwoord. Dus geduldig, en trouw blijven oefenen geeft ongeacht wanneer resultaat. Ik heb een positieve ervaring opgedaan, dat blind typen mogelijk is. Het vroeg van mij steevast oefenen, met hardop uitspreken. Ook hielp het mij om zelf een verhaal te schrijven, want dit ervaar ik net iets anders dan een alreeds geschreven tekst die ik natyp. Het hielp mij, bij mijn coördinatie van gedachten naar een eigen tekst uit het " niets " te schrijven. Dank u wel voor deze Ticken typecursus. Met vriendelijke groet, Frans van den Berkmortel
Recensione originale
Beste Sterre, Ik heb altijd al een typdiploma willen behalen, het 10 vinger blindtypen. Nooit van gekomen, en ook gedachten in mij, dat ik wellicht het niet zou kunnen. De doorslag voor mij om voor Ticken te kiezen, was het gegeven, dat ik bij het nemen van de proefles merkte, dat het hardop uitspreken bij het blind leren typen direct vruchten voor mij af wierp. Ik ervaarde, ja dit past bij mij, dit werkt voor mij. Zo gezegd, zo gedaan, en de cursus besteld, zonder examen. Wat ik zelf prettig zou vinden, is om op elk gewenste plaats, in de diverse lessen, in te kunnen springen, en niet opnieuw, van het eerste begin van een les, de eerste oefeningen van een specifieke eerst weer opnieuw moet doorlopen. Wat ik ook prettig zou vinden is oefenteksten na een aantal doorlopen lessen, bijvoorbeeld 5, en dan met die geleerde toetsen eenzelfde tekst te typen, zoals ook uiteindelijk het examen gedaan wordt. Ik heb een positieve ervaring opgedaan, en twijfels bij mezelf weggenomen, dat ik niet blind zou kunnen typen, dat het van jongs af aan geleerd zou moeten worden, dat is niet zo.
Het is een fijne cursus; goede uitleg, en prima uitleg.
ik vond het leuk maar af en toe vond ik het best moeilijk maar dat hoort natuurlijk
22 Jacob van Lenneplaan
Baarn 3743AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire