Goede behandeling en nazorg

Super goed

Snel , goede communicatie.

Onze Kamado werd snel geleverd , in goed overleg werd de datum en tijd van de levering besproken . Product was goed en veilig verpakt en komt overeen zoals beschreven . Wij zijn zeer tevreden over de service !!!

Snelle levering en antwoord via email

Zeer goede ervaring

Snelle reactie op mail Verkeerde kachel geleverd maar kan zonder probleem weer retour gedaan worden

Geduldig

We hebben de gebruiksaanwijzing van de haard niet zo goed kunnen lezen kleine letters en er stond ook niet in vermeld of het vloeibare ethanol moest zijn of gel nu hadden wij de gel versie gekocht maar dat was geen susses heb toen gebeld toen werd mijn gevraagd of ik een mailtje wide sturen later een foto met de fles erop en toen bleek ik het verkeerde spul gekocht te hebben maar ondertussen het goede produkt gehaald en nu gaat het goed maar de gebruiks aanwijzing was voor ons niet heel duidelijk heb de haard gekocht voor onze 53 jarige trouwdag en hopen er nog veel plezier van te hebben maar vonden het erg prettig dat u medewerker veel geduld met mij toonde daarvoor hartelijk dank

Zeer snelle levering

Donderdag besteld en vrijdag geleverd geweldig.

Keurig verzorgd

Gewoon correct qua info over levering tot aan punt van aflevering!

op 22-10 RVS rookkanaal met appendages besteld op 24-10 per vrachtauto afgeleverd. Netjes verpakt en bovenal degelijk kwaliteitsproduct . helemaal goed

Makkelijk te bestellen en correcte levering.

Besteld voor mijn vakantie en aangegeven dat ik het product op een bepaalde datum wilde hebben. Netjes zo afgeleverd op afgesproken datum.

Service was top!

Ik had een dubbelwandig rookgaskanaal besteld Helaas had deze door transport 2 deuken opgelopen Ik heb dit via de mail gemeld met een foto Binnen 2 dagen had ik een nieuwe buis in huis Top!!

Top! Behulpzaam en snel.

Ik belde met een vraag over de afmeting van een bio ethanol kachel. De maat werd direct even opgemeten. Als ik de bestelling die middag nog zou afronden, kon die direct mee op transport. Daarna werd ik nog even gebeld of ik de volgende thuis zou zijn voor de levering. Volgende dag is de kachel geleverd. Top service! En helemaal blij met deze kachel.

Mooi spul

Mega snel geleverd

Hout cv kachel gekocht bij hgb trading. 40 kw vermogen , waarvan 23 voor de cv. Men nam uitgebreid de tijd ze weten waar ze het over hebben. Volgende dag al werd de kachel bezorgd. Er bleek echter een productiefout te zijn. Hgb trading heeft dat meteen opgelost.

Niet passend materiaal

Moesten bellen omdat de schroeven tekort waren,geen kachelband erbij en het verloopstuk paste helemaal niet. Medewerker snapte het niet eens… Wel fijn dat het alsnog is opgestuurd.

Perfect, gevonden op internet besteld en binnen 2 dagen in huis.

Kwalitatief goed materiaal, we hebben een set gekocht om de houtkachel op een buffervat aan te sluiten, op de website een zeer goede uitleg. Montage ging vlekkeloos.

Zo hoort elke shop te zijn....

Prima materiaal voor zeer schappelijke prijs en uitstekende klantenservice!

Alles liep vlekkeloos

Alles liep heel soepel, prima bedrijf

Vriendelijk te woord gestaan en probleem netjes opgelost.

In een woord geweldig

Op vrijdag 27 september online een barbecue besteld. Nog dezelfde middag werd ik gebeld of de bezorging hiervan op maandag uit kwam. Supersnel dus. Geweldige service. Maandag nog via de e-mail een vraag gesteld en binnen een paar minuten al een antwoord. Keurig op de hoogte gehouden en volgens afspraak stond be bezorgdienst maandag op de stoep.

Super snelle levering

Fijne communicatie en snelle levering , een wooord TOP!

Erg tevreden

We zijn erg tevreden!! Snelle levering Laat de gezellige herfst en winter maar komen!!

Perfect geregeld

Zeer snelle levering van een prachtig mooi product.

Zeer vriendelijk en ervaren medewerkers

Heb inmiddels alles aangesloten tot en met de zolder. Er komt nog een dakdekker de dak doorvoer maken. Hopelijk kan ik begin oktober de kachel aansteken. Bedankt voor de prettige samenwerking! M.vr.gr Piet Huijskens

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk