Prima geregeld

top

hele behulpzame en aardige mensen ondanks de drukte nemen ze alle nodige tijd voor je

top

Wel redelijk maar duurde te lang en geen terug koppeling

Mijn bestelling vlot gedaan . Maar het duurde te lang en geen terug koppeling omtrent de bestelling. Want er waren spullen niet op voorraad en moesten nog besteld worden . Ook dit duurde te lang en werd ook niet terug gekoppeld. Erg jammer dit heb mijn bestelling geannuleerd. Heb mijn bestelling geannuleerd en het geld netjes terug gekregen.

Snelle afhandeling en verzending

Snelle levering, correct afgeleverd. Super goede service.

Groot assortiment en uitstekende voorlichting

Wat vooral opvalt is de grote ruimte waar een groot aantal verschillende kachels staan. En verder was ik blij met de vele goede inlichtingen en voorlichting.

Snel besteld, snel in huis, mooie kwaliteit

De prijzen voor bio-ethanolkachels lopen flink uiteen bij verschillende aanbieders. HGB heeft er een paar voor een mooie prijs te koop. Zo voordelig zelfs dat ik het niet helemaal vertrouwde en elders heb besteld. Toen ik zag dat ik die zonder glas had besteld en een upgrade nog weer 100 euro extra zou kosten, heb ik de order geannuleerd en alsnog bij HGB besteld. Goede keuze geweest! De kachel werd na twee dagen bezorgd en was goed verpakt. De kwaliteit van de kachel zou ik omschrijven als zwaar en ik denk dat dat goed is. Erg blij met mijn aankoop!

Snel en klantvriendelijk

Snelle levering van gewenste materialen

Mooie sfeerhaard

Besteld en ook snel geleverd. Ik had er al 1 besteld een paar maanden geleden voor in de woonkamer,en nu weer 1 besteld voor in de keuken. Het is heel sfeervol en het verwarmt ook nog heel goed.. Echt een aanrader deze haarden bij HGB.

goed geholpen en snelle service gewoon top!

goed geholpen en snelle service gewoon top!

Deskundig

Prettig, het was druk en toch werd er op een rustige manier met onze wens meegedacht. Fijn dat er op al mijn vragen een duidelijk antwoord was. Onze kachel is nog niet geleverd maar we zijn nu al super blij met onze aankoop. Bedankt Met vriendelijke groeten Thijs Weiland

Mooie kachel,goede prijs/kwaliteit. Supersnelle levering.

Mooie kachel,goede prijs/kwaliteit. Supersnelle levering.

Snelle levering en prima kwaliteit

Mooie solide muurbeugel om de kachelpijp te bevestigen in de overkapping. Handig uitschuifbaar zodat je nog wat speelruimte hebt met de installatie.

Gewoon zoals het hoort

Netjes afgeleverd

Geweldig geholpen

Ondanks de drukte en de wachtrij ben ik keurig en fijn geholpen door de dame achter de balie.

vriendelijke medewerkers, nemen de tijd voor je. Ook erg schappelijk als iets anders loopt dan verwa

Ik zocht een inbouwhaard om in te bouwen in een bestaande schoorsteenmantel. In de winkel goed geholpen om een inbouwkachel uit te kiezen. Kachel was op voorraad, meteen tot koop overgegaan. Achteraf was ik iets te enthousiast, het inbouw van de kachel zou veel meer werk geven dan ingeschat. Ik durfde het toch niet aan. Twee dagen voordat de kachel zou worden geleverd terug naar de winkel gegaan en mijn situatie uitgelegd. Als reactie werd mij gevraagd of zij het geld dan meteen retour zouden boeken. Dat hoefde niet direct, wilde eerst kijken of zij dan geen houtkachel hadden die ik voor de stookplaats kwijt kon. Helaas niets passend kunnen vinden, echt jammer. Had deze graag bij hun aangeschaft. Aan de balie aangegeven niets te kunnen vinden in plaats van de inbouwkachel. Geen probleem, het bedrag zou gewoon worden teruggestort. Grote klasse, erg blij met deze tolerante houding. Top!!

Snelle levering en goede prijs

Prima service.

Makkelijk bestellen

Een goede site met duidelijke info

Snelle service, duidelijke website...top

Geen klachten. Levering strak op tijd en snel. ( binnen 2 dagen). Vriendelijke bezorger. Ik ben goed te spreken

Fijne duidelijke website en snelle levertijden!

Super blij met onze nieuwe openhaard, echt een aanwinst in onze woonkamer!

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk