Reactie van het bedrijf
Slechte klantvriendelijkheid niet leuk om te horen maar dat oordeel laat ik graag over aan de lezers. Onze mail wisseling staat hieronder gekopieerd .
Voor de rest geef ik u graag nog een tip, als u het dikwandige rookkanaal met de verjonging naar beneden plaatst, afwaterend dus dan past het verloop zo in het dikwandige kanaal, dit zou een schoorsteenveger moeten weten.
KLANT:
de vorige bewoner van mijn huis heeft destijds een kachelpijp besteld bij jullie de schoorsteen veger melde mij echter dat hier 2 90 graden bochten in zaten. na verder onderzoek bleek er een sectie van een 1 meter horizontaal te liggen.
nu wil ik graag voor de winter de kachel weer werkend maken met een geschikte afvoer die voldoet aan de huidige normen .
hiervoor ben ik in iedergeval een nieuwe bocht van 45 graden nodig, en eventuueel nog andere onderdeelen als verdieping doorvoer.
is er ook een handleiding hoe deze pijpen gemonteerd dienen te worden.
het gaat hierbij om een houtkacel
HGB-TRADING:
Er is geen handleiding hoe de kachelpijp geïnstalleerd moet worden als u vragen heeft over de installatie dan kunt u ons bellen.
KLANT:
Zoals zojuist telefonisch besproken hierbij een aantal foto's van het betreffende model
Ik heb nodig een nieuwe 45 graden bocht en een dak beugel
Binnen diameter is 125 m
Buiten diameter is +-160 mm
HGB-TRADING:
Hierbij stuur ik de link,
KLANT:
Bedankt voor de link jullie zullen binnenkort de bestelling tegemoet zien
HGB-TRADING:
Helemaal goed, voor verdere vragen hoor ik het graag.