klantenservice zeer slecht
Ik bestelde een houtkachel en toen die aankwam kwam ik erachter dat hij niet paste. Dus belde ik om te vragen of het kon worden geruild met een ander, en dat de verf op twee plaatsen licht eraf was en dat ik bereid was te betalen om het bij terugkomst te laten repareren. Tot mijn stomme verbazing werd er niet met mij samengewerkt om een oplossing voor mijn probleem te vinden. Ik kreeg eigenlijk te horen dat ik het online moest verkopen, een ongebruikte houtkachel! Ik ben volledig verbaasd over hun antwoord en onwil om me te helpen een oplossing voor mijn probleem te vinden, ze waren onsymIk bestelde een houtkachel en toen die aankwam kwam kwam ik erachter dat hij niet paste. Dus belde ik om te vragen of het kon worden geruild met een ander, en dat de verf op twee plaatsen licht eraf was en dat ik bereid was te betalen om het bij terugkomst te laten repareren. Tot mijn stomme verbazing werd er niet met mij samengewerkt om een oplossing voor mijn probleem te vinden. Ik kreeg eigenlijk te horen dat ik het online moest verkopen, een ongebruikte houtkachel! Ik ben volledig verbaasd over hun antwoord en onwil om me te helpen een oplossing voor mijn probleem te vinden.