Prima service en hulp.

Prima telefonische hulp en goede service. Ook snelle levering.

Goed geholpen. Direct antwoord. Snelle levering.

Als tip zou ik mee willen geven om de producten die op de website staan beter te rangschikken. Het is toch wel vaak wat lastig om dingen te vinden of terug te vinden. Juist de wat kleinere randproducten.

Duidelijk antwoord op mijn telefonische vragen. Na bestelling top geleverd!

Van een plaatje op een website is het altijd lastig een beeld te vormen. Mijn vragen werden keurig en duidelijk beantwoord. De kachel werd supersnel geleverd en was professioneel verpakt. Het belangrijkste: ik ben er blij mee!

Top geweldig

Als ik weer wat nodig ben kom ik weer Terug op deze site en vertel het aan anderen die wat nodig zijn super snelle levering en zelfs naar vlieland Vrgr. Jacob

bereikbaar en bereidwillig

omdat ik ver van de showroom woon heb ik HGB Trading per telefoon en email gecontacteerd. De medewerkers waren zeer behulpzaam, ook met een offerte voor een aansluitend deel kachelpijp op het rookkanaal. Beide artikelen worden binnen enkele dagen gratis bezorgd, dat gaat heel snel en dus verheug ik mij al echt om samen met mijn kinderen achter een gezellig vuurtje te kruipen voor de winter echt begint.

Fantastisch! Een 100% aanrader!

Vriendelijk medewerkers. Wij hebben goede tips ontvangen, levering was ook snel.

Goede service via de mail. Levering was zeer snel.

Fantastisch!!

Wij zijn super goed geadviseerd. Alles elke keer netjes toegestuurd aan ons. Kortom alles prima verlopen volgens afspraak. Wij zitten er warm bij in de winter

Correcte afhandeling betrouwbare Firma

Zoals het hoort.

Duidelijk en goed advies in de winkel voor zowel kachel keuze als montage.

In overleg met winkel medewerker de meest geschikte kachel voor de ruimte uitgezocht. Hierna alle montage materialen uitgezocht en doorgenomen. Personeel in de winkel is vriendelijk en neemt de tijd voor je. Levering binnen 3 werkdagen conform gemaakte afspraken.

Mijn ervaring is goed, duidelijke uitleg en spullen van hoge kwaliteit. Bezorging was snel de volgende dag al.

Slechte kwaliteit onderdelen, slecht advies en geen retour mogelijk

Mijn aankoopervaring met een houtkachel en rookkanaal voor een houten dak was ronduit teleurstellend. Ondanks mijn uitgebreide uitleg aan de verkoper en de belofte dat de installatie voor de meeste mensen eenvoudig zou zijn, bleek de werkelijkheid veel ingewikkelder dan verwacht. De plafondbeugel was te klein en vertoonde ontbrekende gaten, wat aanzienlijke problemen veroorzaakte. Bovendien waren de schroeven niet verzinkt, wat potentieel schade kon toebrengen. De verkoper reageerde aanvankelijk terughoudend en bleef herhalen dat alles standaard was en dat niet-verzonken schroeven normaal waren. Het kostte veel aandringen en het tonen van foto's voordat hij toegaf dat er gaten geboord moesten worden en dat ik zelf de ijzeren pijp moest aanpassen. De klantenservice liet duidelijk te wensen over. Uiteindelijk besloot ik om de meegeleverde beugel niet te gebruiken om schade aan mijn dubbelwandige pijp te voorkomen. Ik vond gelukkig betere ondersteuning bij een andere leverancier in de buurt, die me ook hoogwaardiger materiaal aanbood. Toen ik de verkoper aansprak op de problemen tijdens de montage, reageerde hij defensief en weigerde hij de pijp terug te nemen vanwege een kleine kras die ontstond bij het passen van de beugel. Dit was in strijd met zijn eerdere bewering dat niet-verzonken schroeven normaal waren. Kortom, mijn totale ervaring met deze leverancier was ronduit teleurstellend en frustrerend. Gelukkig vond ik elders goede service en betere producten.

goed en optijd ontvangen

De kachel is goed en zonder klachten ontvangen Met vriendelijke groeten Max

Was van te voren gebeld over de bezorging TOP. De chauffeur geweldig netjes afgeleverd en op de aangewezen plaats gezet. Dankjewel voor de snelle en goede service.

Snelle levering, volgende werkdag in huis.

Snel en goed geleverd

De producten werden snel en goed geleverd

Snel, correct en kwalitatief

Bestellen snel geleverd, proper en kwalitatief materiaal

Snelle levering zonder poespas.

Snelle levering zonder poespas.

Super snel geleverd

Kamado snel en netjes afgeleverd , alle onderdelen waren aanwezig . Ben er super blij mee nu nog gaan gebruiken .

Het ging toch goed toen het mis ging

Ik bestelde een showroom-haard. De toezegging dat deze kon worden geretourneerd werd later tegegengesproken. Ik besloot te annuleren en ontving bijna direct mijn geld terug. Dat was prima.

Snel besteĺd en geleverd

Ben heel blij met mijn bestelling. Het was ook snel besteld

Gewoon goed en vlot geregeld.

Voor de 6e of 7e keer al besteld, altijd vlot en accuraat behandeld en onbeschadigd geleverd. Bij lange levertijd werd er vlot contact opgenomen.

Heel blij mee

Product op tijd ontvangen, snelle communicatie

Netjes gebeld voor afspraak

Van oriënteren op de site tot definitief bestellen was een makkie.

Na onze oriëntatie en een prettig contact met de klantenservice heeft dat geleid tot de aankoop van een mooie kachel. Binnen enkele dagen werd deze netjes thuis afgeleverd. We hebben precies gekregen wat we wilden, dus de foto's en informatie van de site zijn zeer duidelijk.

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk