Zeer vriendelijk en behulpzaam zeker een aanrader!!

Wij wisten niet precies wat wij wilden dus hebben wij besloten om telefonisch contact op te nemen en advies te vragen en uiteindelijk hebben ze ons geholpen tot de juiste keuze wij zijn super blij!!

Jammer

Heb deze bbq omdat ik de halve stenen plaat op de foto was afgebeeld. Nu heb ik een hele gekregen terwijl al een hele plaat ij de verpakking zit. Wat moet ik moet met twee hele platen. De bbq is wel cool

Prima zaak snel en betrouwbaar

Strakke prijzen en daarnaast snel en kosteloos geleverd. Had kleine transport schade aan een onderdeeltje. Gelijk netjes geregeld. Kortom een topzaak en aanrader !

Snel

Hele snelle levering, ene dag besteld en volgende dag al geleverd. Zij bieden ook 3 renteloze betalingstermijnen aan. Alles keurig verpakt. Goede ervaring met dit bedrijf.

Super goede service!

Snelle nette levering en de service is erg goed. Ik had onderdelen over na de installatie van mijn kachelpijp en deze konden na maanden nog gewoon terug. Geld is netjes teruggestort. Ook de levering ging goed het bedrijf gebeld om te vragen om het pakketje achter te zetten was totaal geen moeite. Volgende keer zou ik hier zo weer bestellen.

Goede telefonische support en vlotte levering

Nieuw RVS dubbelwandig rookkanaal besteld. Het was mij niet meteen duidelijk welke onderdelen vereist waren/ wat op elkaar past. De beschrijvingen website is daar ook wat summier over: er staat niet uitgelegd waar welk onderdeel voor dient. Bv: wanneer gebruik je een nisbus? Andere websites beschrijven dat duidelijker. Gelukkig is de telefonische bereikbaarheid goed, en dacht men goed mee. Zo alles kunnen checken dus: top service.

niet goed

het bestellen en bezorgen ging prima . ik ben wel ontstemd over het feit dat er op de kachel een stikker zit die verteld dat we 5 hout soorten wel kunnen stoken en 10 houtsoorten niet. deze stikker zat niet op de showroom kachel. als ik dat van tevoren geweten had dan had ik waarschijnlijk de kachel niet gekocht . we willen ook nog een 2e kachel en dan graag dezelfde uitvoering maar daar wachten we nu nog maar even mee. vriendelijk groet, Ton Heermans 0654334674

Vriendelijke en vakkundige medewerkers

Medewerkers die met je meedenken, vriendelijk te woord staan en zee vakkundig zijn.

Snel geleverd duidelijke advertenties

Snel geleverd duidelijke advertenties

Goede informatie, snel geleverd

Het bestel process was zeer eenvoudig en is direct opgevolgd voor verzending.

Een mooie haarden zaak

Mooie, moderne haarden. Grrot assirtiment. Vriendelijke en goede service. Interessante prijzen.

Top kwaliteit en top service!

Zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Helaas was tijdens transport een deel beschadigd geraakt, dit gemeld en binnen 2 dagen de vervangende delen in huis, top service! Absoluut een aanrader!

Zeer vertrouwd aan de telefoon goede uitleg de site zeer overzichtelijk

Goed adres

Elke keer alles goed en snel

Ik bestel vaker en alles is altijd goed en snel geleverd. Deze keer had ik een vergissing gemaakt bij de bestelling van meerdere artikelen. Een artikel had een afwijkende maat. Dit was een dame van HGB opgevallen en ze belde mij om af te stemmen. Daarna heeft ze de bestelling gecorrigeerd. Beter kan het niet!

Snelle levering en goede service

Snel geleverd. Een deel rookkanaal was niet passend. Werd snel en adequaat opgelost zonder verdere kosten. Een voorbeeld voor andere als het gaat om service

Alles vl afspraak geleverd

Eerlijke informatie

Bij vergelijk van kachels dat er geen verschillen zijn. Principe en kwaliteit vergelijkbaar.

Grandioos

Het contact was heel persoonlijk en werd ik gebeld voor levering ,m voor tijdstip en dag voorkeur en leuk briefje met felicitatie voor mijn nieuwe woning !

Prima bedrijf

Goede afhandeling en service

Fijne service!

In 1e instantie had ik het verkeerde onderdeel bestel voor me houtkachel. Na contact opgenomen te hebben ben ik super geholpen met het zoeken naar het juiste en was daarna snel binnen

Kwaliteit, en een fijne service

Goeie service

Correct bedrijf

Komen netjes de afspraken na, met daarbij een correcte levering en afhandeling.

Uitstekend goed geholpen en een snelle service

Goede kwalitijd Goede sevir snel geholpen Erg vriendelijk

Snelle service en goed contact

Ik ben netjes gebeld om een afspraak te maken voor bezorging. De kachel is goed verpakt.

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk