fraaie bakelieten schakelaars en stopcontacten met een fijne service

De oude schakelaar geeft je het gevoel, dat je gewaardeerd wordt als je interesse hebt in modern schakelmateriaal met een klassieke uitstraling. De producten zijn niet alleen heel mooi, maar de doos waarin ze geleverd worden ook. Dat laat zien, dat ze bij De oude schakelaar met zorg omgaan met de producten, die ze verkopen. Daarbij is de service ook uitstekend.

Mooie producten en top service

Precies wat ik zocht, snelle levering, goede service, mooie producten en steeds weer iets nieuws toe gevoegd aan het assortiment

Goede service.

Degelijke, goed afgewerkte schakelaar.

Snelle levering en kwaliteits spullen zoals verwacht

Prima geregeld

Ruime keuze en goede kwaliteit

Overzichtelijke website met genoeg keuze en duidelijke beschrijving. Niet goedkoop, maar goede kwaliteit en mooi afgewerkt materiaal. Snelle verzending.

Goed persoonlijk contact en uitleg

Mooie spullen en vooral snelle reactie op je vragen

Uitstekend !!

Ongelooflijk snelle levering en uitstekend materiaal ! Doe zo voort, een voorbeeld hoe een webshop dient te zijn.

Snelle levering, fijne klantenservice

De bestelde schakelaar werd dezelfde dag verzonden en was de volgende dag in huis. Toen ik vragen had over de installatie kon ik via Whatsapp makkelijk een vraag stellen met foto. Binnen een uur was alles me duidelijk en kon ik de schakelaar installeren. Die hangt nu te shinen in mijn huiskamer. Binnenkort bestel ik er meer.

Uitstekende, snelle levering en goede feedback!

Het zijn mensen met oog voor detail, erg fijn! Aanrader!

Mooie producten, snelle service

Overzichtelijke site, mooie producten, snelle levering. In 1 woord samengevat: fantastisch!

mooie producten en super service

Altijd bereikbaar, goed advies en uitstekende kennis van producten die ze verkopen

Op tijd geleverd en voldoet helemaal aan verwachting

gewoon top en prima telefonisch bereikbaar goede service

goede kwaliteit en prachtige look. beantwoord geheel aan onze verwachtingen

Informatief en mooie producten

Fijn geadviseerd, mooie producten en ruimte om te kiezen. Kortom fijne zaak om klant te zijn.

Mooi schakelmateriaal

Snel geleverd, prima prijs. Ik ben mijn jaren 30 woning weer zoveel mogelijk iin originele staat aan het brengen, en het bakeliet schakelmateriaal is de kers op de taart !

Servicegerichte specialist

Goede kwaliteit in produkten, service en klantvriendelijkheid.

Goede website, snelle levering.

Gewoon goed.

Ik ben professioneel geholpen aan de lijn, en kon snel mijn bestelling ophalen.

Ontzettend servicegericht

Het contact met Erik was snel, heel fijn en informatief. Hij denkt mee en zorgt dat het bestelproces soepel verloopt. De producten zijn prachtig en worden ook nog zeer snel verzonden. Aanrader!

persoonlijk en tevreden

een klein probleem met een dimmer omdat ik een ander soort lamp ben gaan gebruiken. Ik stelde een vraag via de chat en kreeg heel snel antwoord samen een oplossing gezocht en binnen een paar dagen de juiste dimmer in huis. Alleen LOF kan ik u toeschrijven. Prima en betrouwbaar bedrijf met persoonlijke aandacht.

Snelle reactie, goed advies en compleet!

Klantvriendelijke en snelle service. Had een vraag gesteld via Whatsapp en die werd direct beantwoord.

Snel en compleet

Alles keurig verpakt de volgende dag afgeleverd.

Geleverd wat ik gevraagd heb

Mooie schakelaar anders dan de gewone maakt het geheel mooi af

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl