Top geregeld

Snelle levering.

Goede service na vraag

Mooi materiaal

Ouderwets goed

Snel, goede service en denken mee.

Goede service, mooie producten

Goede service, mooie producten

Zeer mooie kwaliteit

Volgende dag al geleverd en zoals de titel al zegt mooie kwaliteit. Moderne techniek in een oud jasje.

Super goeie service!!

Heel erg vriendelijke bediening en hulp bij eventuele vragen!! Wou dat meer bedrijven zo waren.

Goede service met mooie producten

De producten zijn prachtig en staan erg goed in mijn jaren 30 huis. Ook het persoonlijke contact vond ik erg prettig aan deze webshop. De prijzen zijn een stuk hoger dan producten van Busch en Jager bijvoorbeeld, maar je haalt dan ook iets speciaals in huis en tja dat kost nu eenmaal geld... Ik ben erg tevreden en heb al veel positieve reacties gekregen over de schakelaars!

Persoonlijk contact, uitmuntende service

Bedankt Erik voor alle extra informatie en hulp. De stopcontacten en schakelaars staan prachtig in het huis!

Een mooi product en prima service!

De oude schakelaar biedt een nieuw alternatief voor oude woningen. Stijlvol en netjes. Prima klantenservice!

Snel en correct geleverd, alles in orde!

Goeie service!

Mooie materialen

De behuizing van een WCD uit 2019 (ook van De Oude Schakelaar) brak - na een wat brute handeling om een stekker uit de WCD te trekken - in 2en. De behuizing liet los van de schroef (waarmee de behuizing op het binnenwerk vastzit). Met slechts één schroefje wordt de behuizing op z'n plaats gehouden. In het binnenwerk bleef dus het dunne randje materiaal en de schroef achter, en de behuizing had ik los in mijn hand. Jammer. Een zwak punt. 'Modern schakelmateriaal in een oud jasje' werd wel heel actueel. Het jasje scheurde. Maar omdat de spullen zo mooi zijn heb ik er toch maar weer één bijbesteld, ter vervanging. Deze keer met grondplaat. Misschien blijft het spul nu langer heel. Het is best duur namelijk, allemaal. Ik moest een keuze maken om bedrijven wel/niet aan te bevelen bij Kiyoh. De keuze voor 'nee' vind ik niet aardig maar een bedrijf aanbevelen doe ik nooit. Marketing is niet mijn zaak. Bovendien, wat heb ik daar aan?

Prima levering

Stopcontacten zien er erg mooi uit, en passen straks prima in onze nieuwe keuken. Als het installeren net zo snel gaat als de levering dan komt het wel goed. ( ook leuk dat zakje pepernoten in de doos)

perfect

super goede kwaliteit en hele fijne meedenkende service

Goede service, vriendelijke benadering en snelle service.

Traag

Spullen besteld, op zich keurig geleverd maar duurde wel een aantal dagen voor het binnen was.

Super fijne zaak!

Als leek had ik vragen over een dimmer. Ik ben zeer deskundig en buitengewoon vriendelijk en vlot geadviseerd. Deze zaak verdient echt een hele dikke pluim!

top!

mooie producten, snelle levering en attente, vriendelijke eigenaar.

Goede communicatie!

Sympathieke mensen, goede service, snelle bezorging.

Doet wat het belooft!

Doet wat het belooft!

Goede service.

Bij de aankoop van schakelmateriaal heeft Erik snel en deskundig advies gegeven. Hij denkt met je mee in jouw situatie en geeft je tips. Net dat stukje extra.

Past perfect bij ons interieur!

Heel fijn om zo mooie "oude" dingen te vinden

Prima product en service

Voor retro schakelmateriaal zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen. Correct in de informatievoorziening en levering.

Snelle levering, prima product

Snelle bezorging.

Vlotte en nette bezorging. Materiaal ziet er ook mooi uit.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl