Beantwoorden vragen goed en snel, vroegen voor de zekerheid na bestellen of ik wel de juiste dimmers had besteld. Mooie producten en vriendelijk geholpen. Aanrader!

Snel en klantvriendelijk.

Heb het materiaal nog niet geïnstalleerd. Schort mijn ervaring dus nog even op.

Mooie producten

Zwarte bakelieten schakelaars besteld en middels een snelle levering had ik de prachtige top producten goed verpakt binnen gekregen.

Service perfect, product schitterend

Goede klantenservice, vakkundig geholpen en een geweldige kwaliteit vh product snel geleverd. Kortom een aanrader

Zelfs in de avonduren wordt op vragen gereageerd. Bestelling wordt snel geleverd. Mooi spul

Snelle levering en kwalitatief uitstekend materiaal

Snelle levering en uiterst behulpzaam aan de telefoon

Snelle levering en uiterst behulpzaam aan de telefoon

Snelle goede service

Duidelijke website met mooie producten. Bestelling is snel in huis en van zeer goede kwaliteit.

prachtig schakelmateriaal

Het is een enorme upgrade van de woning, bij het aanschaffen zou ik het materiaal wel het allerliefst even in het echt zien. Dat maakt het kiezen voor specifieke plekken net wat makkelijker. Goede begeleiding via Whatsapp.

Zeer snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding. Kennis van zaken en goed advies.

Snelle levering en mooi product

Snel antwoord op mijn vraag en snel geleverd

Mooi materiaal

Super mooi materiaal, de eerste schakelaar is echt schitterend, ook het binnenwerk voldoet uitstekend aldus de elektricien. En het geeft meteen die traditionele, karaktervolle uitstraling waar we voor gaan

Heel fijn dat deze ‘oude’ schakelaars hier te koop zijn.

Goeie kwaliteit en uitstekende service.

Uitstekende klantentenservice

Toen mijn betaling effe niet lukte belde zij mij om te vragen of ik hulo nodig had. Ik vroeg of ze mij een ideal link konden sturen en dat lukte direct. Dit was einde middag en de volgende ochtend hat ik alle 98 onderdelen in huis. Super!

Zeer behulpzaam

Precies kunnen vinden wat ik zocht! Zeker met de hulp van Erik. Met appen, foto's delen en uitleg, biedt hij je precies aan wat je zoekt. Prijzig, maar het zeker waard.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Het was makkelijk om te bestellen en mijn producten kwam er heel snel.

Super service

Een man die mee denkt en snel reageert

Eindelijk weer ouderwetse service !!!

Wat een geweldig bedrijf met prachtige producten

Hier kom ik zeker nog eens terug

Duidelike site en snel het juiste artikel gevonden, snel en goed verpakt geleverd, lijkt een degelijke schakelaar te zijn en past prima bij de stijl van ons toilet, niet goedkoop maar zeker een aanrader

Vlotte zorgvuldige levering

Ik had paar technische vragen. Via de app contact gehad en dat verliep vlot en na het sturen van een paar foto’s had ik duidelijkheid

Mooi product

Snelle service Goed product

top product en fantastische klanten service

fantastisch product, goede service en opvolging.

Ben heel goed geholpen bij vragen en keuze, snel antwoord via WhatsApp.

Geweldig mooi materiaal

Fijn verpakt en goede uitleg hoe te installeren

Makkelijk, snel, mooi en goed!

Zie boven

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl